Ето 7 странни и отвратителни игри за смартфони! смея да играя?

Но има, знаете, странни и отвратителни игри за смартфони, които не се появяват ясно за вашия смартфон. Защото не всички игри, създадени от разработчици, са готини

Играта на игри се използва широко като алтернатива, за да се отървете от скуката от служебните и университетските дела. Така че не се изненадвайте, ако присъствието на различни страхотни и вълнуващи игри на смартфоните винаги получава топло посрещане. Проблемът е, че можете да играете игри по всяко време и навсякъде с лекота.

Проблемът е, че не всички игри, създадени от тези разработчици, са готини. Има и игри, които нямат страхотна графика, но са доста пристрастяващи. Но знаете ли, има странни и отвратителни игри за смартфони, които не се появяват ясно за вашия смартфон.

  • Вместо да бъдат страшни, тези 5 оръжия с игрови герои са най-странните и странни
  • 5 странни игри, направени в Япония, които не бива да опитвате
  • 12 странни и странни работни места, които съществуват само в Япония

7 странни и отвратителни игри за смартфони

Вместо да представят игри с готини концепции и зашеметяващи графики, някои разработчици всъщност са разработили ежедневни игри, които са оборудвани с обикновена графика. Има дори игри със странни истории, които ви карат да мислите отново, ако искате да играете, като ...

1. Pimple Popper

Както подсказва името, тази игра изисква да разрешите появяващите се пъпки. Не просто го изстисквайте, трябва да изцедите пъпките правилно. Не е ясно, а? Но е подходящо да тренирате търпението си в пукането на пъпки.

ВИЖТЕ СТАТИИ

2. Алпака еволюция

Подобно на покемоните, от вас се изисква да развиете същество, наречено Алпака. Какво е Алпака? Имената на всички същества в тази игра. Не е ли ясно името?

Става неясно, защото тази игра изисква да убивате и изяждате други Алпаки, за да еволюирате. Изненадващо еволюцията на Алпака е наистина случайна, някои стават пушачи на Алпака, ходят като хора, а някои дори имат двуглава Алпака. Просто е странно, ма!

Изтеглете играта Alpaca Evolution .

3. Козметичен салон за мивка на подмишниците

Не само странно, тази игра е може би отвратителна. Причината е, че ще ви бъде направена симулация на бръснене на подмишниците! Какво е изкуството да играеш тази игра?

4. Аааааа

Носейки концепция като Flappy Bird, тази странна и неясна игра изисква хората, седнали на тоалетната, да събират тоалетна хартия. Всъщност не е ясно, нали? Не е ясно, защото всеки път, когато играете тази игра, тя ще бъде придружена от звук „Aaaaah, aaaaah, aaaaah“ .

Изтеглете играта Aaaaah.

5. Къде е моето парти за тоалетна хартия?

Знаете ли мини игрите за Talking Tom ? Тази игра изисква да завършите ролката тоалетна хартия възможно най-бързо. Какви са ползите? И за да направите самостоятелна игра като тази, изглежда, че тази игра е достатъчно странна, за да се играе.

Изтеглете играта Where's My Toilet Paper Party?

6. Време за тоалетна

Чрез игра, наречена Toilet Time, Tapps Games представя серия от неясни игри, определени като тоалетна. От навиване на тъкани, изстискване на хлебарки, до насочване на потока урина към тоалетната. Смеете ли да играете тази странна игра, докато сте в тоалетната?

Изтеглете играта Toilet Time.

7. Убиец на сперма

Какво се случва, ако сперматозоидите оплодят яйцеклетка? Бременност. Е, в тази игра вие имате задачата да предотвратите оплождането на сперматозоиди от яйцеклетката, като унищожите движещата се сперматозоидна клетка. Можете да използвате предмети като презервативи и противозачатъчни хапчета!

Странната част не свършва дотук. Ако не успее да попречи на сперматозоидите да оплодят яйцеклетката, ще чуете звука на бебешки плач! Наистина странно, нали?

Изтеглете играта Sperm Slayer.

Как, просто поклати глава, 7 странни и отвратителни Android игри за смартфони като тази по-горе. Достатъчно смели ли сте да играете странностите, предлагани в най-странните игри по-горе?