как да проследите най-новите загубени hp vivo -

Едно от нещата, от които много хора се страхуват най-много, е загубата на HP. Въпреки това се оказва, че има начин да се проследи изгубена Vivo HP, която е тествана по следния начин!

Вашият HP Vivo в момента липсва и не е намерен? Объркани сте как да намерите мобилния си телефон?

Загубата на HP е едно от нещата, които често се случват от тийнейджърите днес. Особено ако имате навика да оставяте нещата на масата или стола.

Ако това се случи, не е нужно да се притеснявате и да се обърквате. Защото има лесен начин да намерите изгубения си мобилен телефон дори без помощта на другите.

Любопитни ли сте как? Хайде, вижте по-долу как да проследите изгубен HP Vivo, който е напълно мъртъв или жив!

Как да проследите загубени HP Vivo

Случаите на загуба на мобилни телефони са много често срещани в днешно време. Много неща и фактори могат да доведат до загуба на мобилния ви телефон.

Ако това се е случило, обикновено ще изпаднете в паника и не можете да намерите мобилния си телефон правилно. Особено ако вашият мобилен телефон има важни данни за него.

Ако това се случи, вече не трябва да се притеснявате, защото има лесен начин да намерите мобилния си телефон, дори без да помолите други хора за помощ.

Можете да използвате приложение за проследяване на мобилен телефон, което можете да следвате. L. Ето как в пълен размер:

Как да проследим изгубени HP Vivo с помощта на Find My Device

Първото е как да проследите загубен HP Vivo с помощта на функцията Google Find My Device . Този метод е силно препоръчителен от самия Vivo.

Въпреки това първо не забравяйте да влезете в профила си в Google на мобилния си телефон Vivo. Уверете се, че на мобилния ви телефон е инсталирано приложението Google Find My Device.

Този метод е много ефективен, ако мобилният ви телефон е включен и функцията за местоположение продължава да работи. Google Find My Device може да проследява мобилния ви телефон в реално време и също така да контролира сигурността на мобилния телефон.

Ето пълния начин за използване на Google Find My Device за проследяване на изгубен HP Vivo:

Стъпка 1 - Отворете приложението Google Find My Device и влезте в акаунта си

  • Можете да влезете във вашия акаунт, който е бил регистриран на вашия мобилен телефон, или да използвате акаунт за гости. ApkVenue използва акаунт в Google, който вече е на мобилния телефон.

Ако нямате приложението, моля, изтеглете го на връзката по-долу:

Помощни програми за Google LLC ИЗТЕГЛЯНЕ

Стъпка 2 - Въведете паролата за вашия акаунт

Стъпка 3 - Въведете Google Find My Device на вашия компютър или резервен мобилен телефон

  • ApkVenue използва компютър, за да намери местоположението на мобилния телефон на официалния уебсайт на Google Find My Device.

Стъпка 4 - Местоположението на мобилния телефон ще се появи в главното меню на Google Find My Device

  • На тази страница можете да видите местоположението на вашия мобилен телефон в реално време, ако е включен. Просто трябва да заключите мобилния си телефон и да изпратите съобщение на мобилния си телефон.

Стъпка 5 - Намерете мобилния си телефон на мястото според Google Find My Device

Въпреки че Google може да намери местоположението на вашия мобилен телефон, това не означава, че местоположението му е точно. Местоположенията, проследявани чрез Google Find My Device, са приблизителни.

Тази оценка се основава на последната точка, в която вашият мобилен телефон е свързан с интернет (независимо дали е свързан с пакет за клетъчен интернет или Wi-Fi).

След като намерите приблизителната позиция на изгубения си мобилен телефон, можете да го намерите, като озвучите звук, който може да бъде настроен в Google Find My Device.

Тогава какво, ако искате да проследите мобилния телефон Vivo, когато е изключен?

Как да проследите загубено HP vivo в мъртво състояние

Ако вашият мобилен телефон е изключен или не е свързан с интернет , тогава Google Find My Device ще ви даде последното местоположение на вашия мобилен телефон, свързан към интернет.

Можете да видите кога за последен път мобилният ви телефон е бил в раздела за информация за мобилен телефон в Google Find My Device. Точно в горния ляв ъгъл.

Ако това се случи, тогава се нуждаете от помощта на хора около последното местоположение, за да намерите мобилния си телефон.

Google Find My Device не може да проследи дали мобилният телефон е изключен или прекъснат връзката с интернет. По същия начин, ако вашият мобилен телефон е мигал или изтрил данните.

След това можете ли да проследите загубения HP Vivo с IMEI номера? Нека Яка да го обсъди!

Как да проследите загубени HP Vivo с IMEI

Търсите ли начин да проследите загубен HP Vivo с IMEI? Можете да направите това, като отидете при вашия доставчик и поискате помощ за проследяване.

В допълнение към затварянето на достъпа до мрежата на мобилни телефони, доставчиците могат също да въведат IMEI номера в черния списък . Ако все още не можете да намерите изход за намиране на мобилен телефон чрез доставчик, това може да бъде и чрез полицията.

Можете да направите отчет за изгубена вещ и да използвате IMEI като доказателство. Така че няма приложение или ефективен начин за проследяване на мобилен телефон в мъртво състояние с помощта на IMEI.

Не вярвате в точността на Google Find My Device за проследяване на вашия мобилен телефон Vivo?

Освен че използвате Google Find My Device, има и други приложения, които можете да използвате за лесно проследяване на вашия мобилен телефон, като Find Lost Phone , Phone Tracker By Number и много други.

Всички приложения за проследяване на мобилни телефони могат да се използват, при условие че мобилният телефон трябва да бъде свързан към интернет. Какво мислиш?

Това са няколко начина за проследяване на изгубена Vivo HP. Имате ли други мощни начини за проследяване на мобилни телефони?

Напишете вашето мнение в колоната за коментари, да. Ще се видим в следващата статия!

Прочетете също статии за Track Cellphones или други интересни статии от Daniel Cahyadi