как да предавате полуфиналите и финалите на Евро 2016 през смартфон

Как да гледате предавания на живо или пряко предаване на полуфиналите и финалите на Евро 2016 на смартфон.

Турнирът по футбол Евро 2016 , който се провежда във Франция, влезе в полуфиналите или ще останат само три мача. Полуфиналните мачове ще се проведат на 7 и 8 юли , докато финалните мачове ще се проведат на 11 юли .

Първоначално 24 футболни отбора премериха сили на Евро 2016. първо евро 2016 Стартът график ще се проведе на 10 юни, като домакин отбор на Франция срещу Румъния. Сега остават само 4 отбора и 3 най-добри мача. Репортаж от PhoneArena, как тогава гледате пряко предаване на полуфиналите и финалите на Евро 2016 на смартфон?

  • Как се играе футбол във Facebook Messenger
  • ВЪЗБАВАЩО! Ето как се играе баскетбол във Facebook Messenger
  • 10 най-пълни сайтове за предаване на живо, Full Bein Sports 1-3

Как да гледате полуфиналите и финалите на Евро 2016 чрез смартфон

Разбира се, че не искате да го пропуснете? Като се има предвид обаче, че в Индонезия е сезонът на Ейд, има много дейности, така че може да нямате време да гледате телевизия у дома. Решението е, че можете да гледате полуфиналите и финалите на футбол Евро 2016 на живо или стрийминг на живо на смартфон.

Има много приложения за смартфони, които могат да се използват за гледане на мачове на Евро 2016 на живо , едно от които е SlingTV . Приложението SlingTV е достъпно за вашите потребители на смартфони с Android и iOS. Приложението е безплатно, но за да го използвате, трябва да платите абонаментна такса от 20 USD или около Rp.260 хиляди на месец. SlingTV осигурява достъп до каналите ESPN, TNT и ABC, които играят Евро 2016 на английски език.

Освен SlingTV, за по-подробна информация за Евро 2016 трябва да инсталирате и официалното приложение УЕФА ЕВРО 2016. Както подсказва името, това е официалното приложение на УЕФА като най-висшия орган на европейския футбол. Това приложение предоставя пълна информация за събитието EURO 2016 от началото до края на турнира. Ще изберете любим отбор и участници в UERO 2016, за да получавате винаги най-новата информация за играчите и мачове.

Следва UERO 2016 LiveScore, LiveScore представя специално приложение, което обсъжда EURO 2016. Различните предлагани функции не се различават много от обикновената версия, но е ясно, че цялата информация за отбора и мача идва от Европейската купа 2016 г. Статистика и информация за даден мач може да бъде известен директно чрез приложението.

Сега с 3-те приложения по-горе, тези от вас, които са пропуснали информацията за мача на Евро, могат да се върнат да следват. Това, което е сигурно, също няма да пропусне топ мача на полуфиналите и финалите. Кой според вас спечели Европейската купа?