как да проверите скоростта на интернет на android в реално време

Интернет днес се превърна в неразделна част от живота. За да не се забиете бавно, ето как да проверите скоростта на интернет в Android в реално време с помощта на приложението Network Speed.

Интернет се превърна в неразделна част от живота на хората в съвременната епоха. Не само смартфоните, с концепцията за Интернет на нещата (IoT), всички устройства около вас сега се възползват от изтънчеността на интернет.

Така че засега често ли се дразните от бавни скорости в интернет? Тук ApkVenue ви казва ** как да проверите скоростта на интернет на Android * в реално време !

  • БЕЗПЛАТНО! Това как да увеличите скоростта на интернет до 500 Mbps
  • 100% ПЕРФЕКТНО! Това е начинът да увеличите скоростта на интернет на вашето устройство
  • 5 мита за увеличаване на скоростта на интернет, които са грешни

Как да проверите скоростта на интернет на Android в реално време

Приложение за мрежова скорост - Мониторинг, което може да ви помогне да проверите скоростта на интернет. Уникално е, че скоростта на интернет, която използвате, ще се актуализира в реално време, за да разберете скоростта на изтегляне и качване на пакети данни или дори Wifi мрежи, знаете .

  • Първият път, когато трябва да изтеглите приложението Network Speed ​​- Monitoring, разработено от Evozi, в Google Play Store. Това приложение за производителност е достъпно безплатно, момчета !
Помощни програми на Evozi Apps ИЗТЕГЛЕТЕ
  • Ако е така, можете да отворите Network Speed, която вече е инсталирана . На екрана за приветствие можете да пропуснете стъпки, като докоснете бутона за пропускане или плъзнете надясно, за да разберете информация и натиснете бутона Готово .
  • За да проверите скоростта на интернет, на главния екран ще ви бъде дадена диаграма на скоростта на интернет, използвана от вашия Android смартфон. Има изтегляния, както и качвания. Има и информация за текущата скорост на интернет, най-високата скорост на интернет и каква мрежа се използва.
  • Можете също така да докоснете иконата за настройки в горния десен ъгъл, за да зададете лентата за известия , плаващото приспособление , мониторинга на използването и показване в бързите настройки за допълнителни настройки.
  • Също така докоснете иконата с три реда в горния ляв ъгъл за допълнителни опции. Например Подробна информация, за да разберете ежедневната употреба на интернет. Или също менюто „ Статистика на приложенията “, за да разберете как се използва интернет във всяко приложение.

Ето как да проверите скоростта на интернет в Android в реално време с помощта на приложението Network Speed ​​- Monitoring. Вече не е нужно да се притеснявате за среща с бавна мрежа. Късмет!

Прочетете също статии за интернет или други интересни статии от Satria Aji Purwoko .