13 игри на ужасите с най-добрата HD графика на android

13 най-добри игри на ужасите на Android с HD Graphics.

Какво си мислите за игрите на ужасите ? Който път обсъждате игри на ужасите, разбира се, винаги ще говорите за страшни духове или чудовища. Подобно на платформата Android, игрите на ужасите също са един от любимите избори за любителите на игрите.

Въпросът е, способна ли е всяка игра да донесе хорър игра с реалистично изживяване? Ето защо ApkVenue е събрал 13-те най-добри игри на ужасите на Android с HD графика. Следва прегледът.

  • 7 най-страшни моменти в играта на ужасите
  • Тези 5 игри на ужасите с най-ужасяващите демони не са за страхливци
  • УЖАС! 5 игри на ужасите, вдъхновени от истински истории

13 най-добри игри на ужасите на Android с HD графика

1. Фаренхайт: Индиго пророчество

Игра, която е доста известна на компютъра , Fahrenheit: Indigo Prophecy е игра, която е наречена интерактивна драма. Геймплеят е съвсем прост, където кинематографичната игра се комбинира с няколко пъзела. Интересното е, че дори от компютър няма значителна разлика във версията на Android, дори графиките са доста еднакви. Със сигурност страхът, който се представя, все още може да се почувства, дори и само зад екрана на смартфона .

2. Училището: Бял ден

Тази игра също е римейк на легендарната компютърна игра, наречена White Day: A Labyrinth Named School , която промени името си в Android на The School: White Day . Всъщност от него е направена игра с 3D графика. Тъй като тя идва от един южнокорейски разработчик , SONNORI , тази игра има училище тема с дебел азиатски нюанс. За тези, които харесват K-Pop културата и игрите на ужасите, определено не бива да пропускате тази игра.

3. Пет нощи при Фреди: Местоположение на сестра

От появата си в първата игра Five Nights at Freddy's, тя се превърна в интересна сензация за любителите на хорър игрите, сега играта достигна своята пета поредица. Five Nights at Freddy's: Sister Location продължава историята на предишната игра. Въпреки че има няколко нови иновации в себе си, тази игра все още е в съответствие с фона на ресторантьорите с човекоядната аниматроника . Ще се изисква да плавате всяка вечер, като същевременно се предпазвате от зли аниматронни атаки.

4. A-2481

A-2481 е игра на ужасите, която наскоро беше пусната, но вече носи сензация, която кара любителите на ужасите да се наслаждават. Фонът е история на журналист, който иска да разследва таен бункер във военната ера на Съветския съюз с код A-2481 . Ще бъдете „разглеждане на забележителности“ около бункера, за който се твърди, че е бил изследователски сайт за контрол на човешкия мозък . Тъмните коридори и различни зловещи същества ще дойдат да ви изплашат.

5. Тъмният страх

Преди да обсъдим тази игра, не е изненадващ фактът, че The Dark на Fear е инди игра на ужасите , първоначално създаден от 18-годишната студентка , Yiyeoseo . Което вече е разработена от Orange Mobile Game разработчика . Тази игра, направена с 3D графика, разказва историята на репортер, който разследва мистериозна жена . След това в крайна сметка ще играете в психиатрично убежище, което е завладяващо.

6. Феноменът

Феноменът е епизодична игра за оцеляване на ужасите с отлична история. Главният герой е Бари Нелан , изследовател на паранормални явления, чиято работа е известна по целия свят. В първата игра ще изследвате много широка област, където трябва да направите паранормални изследвания. Ще имате ужасяващо преживяване срещу ужасни астрални същества .

7. Свещи на мъртвите

Искате игра на ужасите с напрегнат режим на игра FPS ? Свещите на мъртвите е отговорът. В допълнение, тази игра също изглежда зашеметяващо със зашеметяваща 3D графика. Вашата работа тук е да се отървете от духовете в обитавана от духове стара къща . Ще помогнете на свещеник на име Дейвид в тази игра.

8. Страхът: Зловещ писък на къщата

Говорейки за любов, не може да бъде отделено от ревността. Това е фонът на историята на The Fear: Creepy Scream House . Разказва историята на мъртва съпруга Марта , която се е превърнала в призрак и иска да убие съпруга си, който се жени отново и има ново семейство. Лошият късмет в тази игра ще дойде направо от първите 5 минути . Ще продължите да се страхувате в обитаваната от духове къща. Работейки като влакче в увеселителен парк , страшните сесии никога не пропускат всяка минута от играта до края.

9. Габриел Найт: Греховете на бащите

Gabriel Knight: Sins of the Fathers , също е римейк на предишната игра, която беше известна през 1993 г. В римейк в тази версия за Android, разработчикът го промени с по-добра графика и добави пъзели, които бяха пълни с хорър игри. Тук ще бъдете герой, на когото е възложена задачата да разреши поредица от диви ритуали за убийства , съществуващи в Ню Орлиънс . От тук обаче ще намерите историята на главния герой.

10. Slender Man Origins 3: изоставено училище

Slender Man е много известен измислен герой в света. Започвайки от дизайнерско състезание, Slender Man сега ходи на различни видове игри на ужасите. Slender Man Origins 3: Abandoned School е продължение на предишната игра, която разказва историята на деца в училище, изчезнали с години. Като главен герой ще разкрием този загадъчен случай.

11. Паранормална територия 2

AGaming + е разработчик на Android, който е добре известен със своя опит в правенето на игри на ужасите. Един от тях е Paranormal Territory 2, който носи напрегнато напрежение. Историята започва, когато получите съобщение от непознат, информиращо ви за мистичен инцидент в къщата им. Точно така, вашата работа е да разследвате тази паранормална дейност и да се приготвите да срещнете страшни демони.

12. The Descent HD

Играта започва, когато изведнъж се озовем в пещера насред нищото. Тогава нашият герой бяга, защото е преследван от гигантски огър . Оказва се, че началото е отражение на миналото на главния герой. Поради миналото, което продължава да ви преследва, в The Descent ще завършите миналото си, като се върнете в пещерата.

13. Настръхнали нощи на страха

Последният идва от легендарната игра на ужасите, представена на платформата Android. Goosebumps Night of Scares ще донесе „красив“ кошмар на любителите на ужасите. Трябва да оцелеете в къщата на RL Stine , където къщата е пълна с различни видове странни същества. Започвайки от духове, демони, до страшни чудовища.

Това са 13-те най-добри игри на ужасите на Android с HD Graphics. И така, кой бихте искали да играете? Пишете в коментарите по-долу!