Тези 6 андроид приложения за обучение по математика ви правят добри в бързата аритметика

ApkVenue има решение за тези от вас, които искат да бъдат умни по математика. Не е нужно да се присъединявате към уроците, просто трябва да подготвите своя Android смартфон и да инсталирате следното приложение за обучение по математика.

Математиката е един от най-трудните предмети, който кара някои хора да се объркват, защото не могат да го разберат. За учениците математиката понякога е най -голямото предизвикателство при участието в обучението, особено когато се провеждат тестове или изпити.

Използват се различни начини за разбиране на математиката, включително вземане на специални уроци или преподаване или обучение. Не всички обаче се чувстват като у дома си с уроците, особено ако това отнема твърде много време.

Но не се притеснявайте, ApkVenue има решение за тези от вас, които искат да бъдат умни по математика. Не е нужно да се присъединявате към уроците, просто трябва да подготвите своя Android смартфон и да инсталирате следното приложение за обучение по математика на Android.

  • 80 НАЙ-Уникални и вълнуващи приложения за Android от 2017 г.
  • 11 страхотни приложения за Android, които ОКОНЧАТЕЛНО не са на вашия смартфон
  • Тези 3 приложения могат да направят вашия Android по-НАПРЕДЕН от iPhone

6 приложения за обучение по математика на Android

1. Математически трикове

Само с едно приложение за обучение по математика ще получите различни математически трикове, вариращи от основно добавяне до квадратура.

Математическите трикове ще ви помогнат да научите математика по лесен и забавен начин. Има около 24 трика, които са описани много подробно и лесни за разбиране.

2. Експерт по математика

Markus Ideas ще ви даде различни математически формули, включително физика, които са много полезни за решаване на задачи и упражняване на отговори на въпроси.

Не само предоставяйки формули, Math Expert може също да изчислява формули и ви позволява да пишете въпроси, които това приложение ще се опита да изчисли.

3. Речник по математика

Няма нужда да купувате и да носите речник, дебел като енциклопедия, за да научите математически формули. Трябва само да инсталирате приложението Mathematics Dictionary на смартфон с Android.

Това приложение за обучение по математика работи офлайн, така че можете да го използвате по всяко време, без да се налага да мислите за квоти.

Тук ще намерите хиляди математически формули и списъци с азбуки, които ще бъдат практически инструмент за обучение, който можете да използвате при нужда.

4. Малмат

Malmath е много мощен инструмент за решаване на проблеми за тези от вас, които имат затруднения с разбирането на математиката. Това приложение за обучение по математика на Android работи офлайн за решаване на проблеми като интеграли, производни, тригонометрия, граници, логаритми, уравнения на алгебра . Изучаването на математика стана по-лесно с Malmath.

Можете да използвате това приложение, за да разберете математиката с различни нива на трудност . Освен това ще бъдете по-лесни за разбиране с подробни и ясни стъпки .

5. Фото математика

Photo Math е най-практичният начин да отговорите на математическите проблеми. Не е нужно да сте сложни, просто трябва да отворите това приложение и да насочите камерата на телефона към математически проблем в книгата. Ако бъде открит въпрос, веднага ще получите отговора на този въпрос.

С Photo Math можете да отговаряте на аритметични задачи , цели числа, дроби, десетични числа, корени, алгебра, линейни уравнения / неравенства, квадрати, абсолютни стойности, системи от уравнения, логаритми, тригонометрия, логаритми, експоненти, производни и интеграли.

За съжаление Photo Math не може да чете ръкописни проблеми . Така че, можете да използвате това приложение само за отговори на въпроси, отпечатани на компютър.

6. Причудлива математика

Това безплатно приложение от Nguyen Luong Bang е оформено като игра, която ще обучи ловкостта на мозъка ви в отговорите на математически въпроси.

Можете да използвате Freaking Math, за да тренирате да отговаряте на математически въпроси от лесни на трудни .

На екрана ще се появят различни въпроси и няма да имате много време да изберете правилния отговор. Това приложение е идеално за обучение на мозъка ви и проверка на това колко добре можете да отговорите на математически въпроси.

Това са 6 приложения за обучение по математика на Android, които можете да опитате да направите бързи изчисления. Използвайте тези приложения като учебна среда, но не смейте да ги използвате по време на тестове или изпити, Добре!