изтеглете най-новия pubg pc 2020 безплатно + как да играете

Не можете да изтеглите PUBG PC Steam? Вместо да плащате, по-добре е да изтеглите най-новия компютър PUBG безплатно в тази статия и има начин да го пуснете също.

Изтеглете PUBG PC безплатно и законно, без стотинка? Разбира се, че можеш, банда! Готиното е, че този PUBG може да се играе на лаптоп / компютър със спецификации за картофи с 2GB RAM.

Както знаете, Battlegrounds на PlayerUnknown, известен още като PUBG, за първи път присъства на компютър и трябва да похарчите пари за закупуване на игри чрез Steam.

Вече не е нужно да се бъркате, защото разработчиците на игри PUBG бяха щедри да представят безплатна компютърна версия на жанра Battle Royale, която напоследък нараства.

Можете да изберете да играете PUBG PC игра безплатно чрез два метода. Първо използвайте версията PUBG Lite или втората използвайте емулатора Tencent Gaming Buddy , банда.

Ако искате да знаете как да изтеглите PUBG на лаптоп или компютър безплатно и законно, вижте изцяло по-долу, банда!

Изтеглете версията на PUBG PC 2020 Lite

Може да се каже, че PUBG Lite е лека версия на PUBG PC Steam играта за геймъри, които имат компютър с ограничени спецификации, например 2GB RAM лаптоп.

Не е изненадващо, че PUBG Lite беше пуснат за геймъри в развиващите се страни в Азия и Латинска Америка, включително Индонезия, бандата.

Наличието на малък размер е едно от предимствата на тази игра. Но преди това нека проверим минималните спецификации на компютърната игра PUBG Lite, както следва.

PUBG Lite PC Минимални спецификации

PUBG Lite PC Минимални спецификации Препоръчани спецификации
Операционна система 10-битова версия на Windows 7/8 / 8.1 / 10 10-битова версия на Windows 7/8 / 8.1 / 10
процесор Intel Core i3 @ 2.4 GHz Intel Core i5-650 @ 3.2 GHz
VGA Intel HD Graphics 4000 Nvidia GeForce GTX 660 или AMD Radeon HD 7870
DirectX DirectX 11.0 DirectX 11.0
RAM 4 гигабайта 8GB
Харддиск 4 гигабайта 4 гигабайта
Допълнителен Стабилна интернет връзка Стабилна интернет връзка

Как да изтеглите PUBG PC Lite

 1. Изтеглете играта PUBG Lite чрез връзката по-долу:
 1. След като процесът на изтегляне е успешен, щракнете двукратно върху изтегления файл, за да отворите основния прозорец с опции, след което щракнете върху Напред.
 1. Приемете споразумението, поискано от разработчика, след което щракнете върху Напред, за да продължите.
 1. Изберете къде искате да запазите тази игра на вашия компютър, след което щракнете върху Напред.
 1. Изберете дали искате да създадете пряк път на работния плот или не, след което щракнете върху Напред.
 1. Когато процесът на инсталиране приключи, проверете опцията Run Launcher.exe, за да продължите процеса на изтегляне и натиснете бутона Finish .
 1. След като стартовият панел се отвори, влезте с вашия PUBG акаунт и ако първо нямате регистър.

След като влезете с вашия акаунт, процесът на изтегляне ще продължи автоматично. Просто изчакайте, докато можете да играете тази игра.

PUBG Lite може да се каже като вълнуваща игра, която трябва да играете, особено за тези от вас, които искат да се изравнят с геймплея, който със сигурност е по-напрегнат.

Освен PUBG Lite, има и други 2GB RAM леки компютърни игри, които можете да играете. Ето това тук: Препоръки за най-добрите леки компютърни игри 2019, подходящи за картофени компютри!

ВИЖТЕ СТАТИИ

Изтеглете PUBG Mobile PC Emulator Tencent Gaming Buddy / Gameloop

Второ, начинът да играете PUBG Mobile на компютър, който също можете да опитате, е да използвате емулатора Tencent Gaming Buddy, който сега е променил името си на Gameloop .

Въпреки че името се е променило, начинът за изтегляне и използване все още е един и същ. Този емулатор на Android може да се използва за игра на PUBG Mobile игри на компютър или лаптоп.

Самият Gameloop се различава от емулатора на Android, който ApkVenue обсъди в следната статия: 20 най-добри и най- леките Android емулатори за персонални компютри и лаптопи!

ВИЖТЕ СТАТИИ

Ако обърнете внимание, тази игра е мобилна версия, която е оптимизирана за игра на компютър с клавиатура и мишка .

Така че за тези от вас, които току-що са се преместили от PUBG Mobile и искат да играят на компютър, ще бъде по-лесно да се адаптират към версията на Gameloop на PUBG PC.

Така че, преди да влезете в дискусията за това как да играете и изтеглите версията на Gameloop на безплатния компютър PUBG, нека първо разгледаме минималните спецификации за компютър или лаптоп, които трябва да имате.

Минимални спецификации за Tencent Gaming Buddy

Tencent Gaming Buddy Минимални спецификации
Операционна система Windows 7/8 / 8.1 / 10 (с най-новия сервизен пакет)
процесор Двуядрен процесор Intel или AMD @ 2.0 GHz


поддържа VT-x или AMD-V технология за виртуализация

VGA Intel HD Graphics 3000 или Nvidia GeForce 8600 / 9600GT или AMD ATI Radeon HD2600 / 3600


поддържа OpenGL 2.0 или по-висока производителност

DirectX DirectX 9.0c
RAM поне 3 GB RAM (препоръчително 4 GB RAM)
Харддиск 2GB
Допълнителен Стабилна интернет връзка

Как да изтеглите и играете PUBG Mobile Tencent Gaming Buddy

 1. Изтеглете емулатора Gameloop / Tencent Gaming Buddy чрез връзката по-долу:
Игри за стрелба Tencent Mobile International Ltd. ИЗТЕГЛИ
 1. Щракнете два пъти, за да започнете инсталацията. Когато инсталирате за първи път, ще се появи изскачащ прозорец за контрол на потребителския акаунт и просто щракнете върху бутона Да, за да продължите.
 1. Щракнете върху бутона Инсталиране, за да започнете незабавно инсталацията на емулатора на вашия компютър или лаптоп или изберете Персонализиране първо, за да промените директорията за инсталиране на емулатора .
 1. Когато приключи, всичко, което трябва да направите, е да щракнете върху бутона Старт, за да започнете да отваряте емулатора , банда.
 1. Отидете в Game Center раздела и изберете менюто PUBG Mobile. В тази стъпка трябва да изчакате момент, докато Gameloop завърши изтеглянето на своите ресурси и двигатели .
 1. Щракнете върху Инсталиране, за да стартирате процеса на инсталиране на играта.

NOTE:


Pastikan koneksi internet yang terhubung dengan PC atau laptop kamu stabil dan lancar karena instalasi PUBG Mobile di Tencent Gaming Buddy emulator berjalan agak cukup lama.

 1. Сега можете да играете PUBG PC безплатно с емулатора Gameloop. Подобно на мобилните устройства , можете да изберете да влезете с помощта на вашия Facebook, Twitter или да използвате акаунт за гости.

Тъй като все още е в етап на разработка, разбира се, има някои части, които все още са грешки и се нуждаят от известно подобрение.

Като цяло обаче възпроизвеждането на PUBG Mobile PC чрез емулатора Tencent Gaming Buddy е доста задоволително. Гарантирано да бъде наистина забавно, де!

Разликата между PUBG Lite PC и PUBG Mobile Gameloop

Сигурно някои от вас се чудят, защо Jaka препоръча версията на Tencent Gaming Buddy на PUBG Mobile и също PUBG Lite, нали?

Така че, затова ApkVenue ще обясни. Всъщност тези две игри носят една и съща концепция, а именно играта Battle Royale като версията на PUBG Steam.

Между двете най-добри игри, играни на този компютър, има някои разлики както по отношение на графика, геймплей , така и други. Любопитен? Вижте първо отзивите!

Разлика Версия на Gameloop на PUBG Mobile PUBG Lite PC
Графичен Графиките са подобни на мобилната версия, възпроизвеждана на смартфони (Android и iOS) Графиката наподобява PUBG Steam, но има настройки за персонални компютри с ниска спецификация
Геймплей Геймплеят е същият като мобилната версия , с подобно оформление на бутоните Геймплеят приема PUBG Steam, с няколко промени в контролите на бутоните за бърз достъп
Оръжия Почти пълна като версията на PUBG Steam Не всички оръжия присъстват в тази версия
Папка Ерангел, Мирамар, Санхок и Викенди Ерангел, Мирамар, Санхок и Викенди
Игрален режим FPP и TPP режим (Solo, Duo, Squad), Arcade Mode FPP и TPP режим (Solo, Duo, Squad)
И т.н. Няма приятелски огън Има приятелски огън

Бонус: Ето предимствата на изтеглянето на PUBG PC безплатно и законно

Независимо дали играете през стартера PUBG Lite или Tencent Gaming Buddy, разбира се, всичко зависи от вас. Но разбира се сте играли законно и сте признати от разработчика , банда.

Е, освен това, има и няколко предимства, които можете да получите, когато играете чрез двата метода по-горе, за да играете популярната игра на Battle Royale .

1. Подкрепа на екосистемата за разработчици на игри

Жанрът на играта Battle Royale е сравнително нов и е популяризиран от присъствието на PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG).

Чрез изтегляне чрез официалния стартер или емулатор, предоставен от разработчика , разбира се, вече поддържате екосистемата на играта, която играете.

Например, когато играете на Tencent Gaming Buddy, разбира се, ще бъде по-добре, отколкото ако играете на други емулатори .

Нещо повече, не е нужно да се притеснявате за грешки и други проблеми, с които разработчикът може да се справи по-бързо , нали?

2. Предизвикателна графика и геймплей изпълнение

Мобилният телефон с Android или iOS, който използвате, може да бъде ограничен до получаване на действителната производителност на играта.

Така че двата стартера на PUBG по-горе ще осигурят по-добро графично представяне, отколкото ако играете директно на смартфон .

Освен това е ясно, че предоставеният геймплей е по-труден, тъй като компютър или лаптоп явно осигурява гъвкавост при управлението на играта.

Разбира се, това е различно от екрана на смартфона, който има ограничени размери, за да побере много бутони едновременно за изпълнение на различни команди, банда.

3. По-оптимизиран за игра на FPS / TPS игри

Може би именно това ще привлече много внимание, особено за любителите на компютърни игри.

Да, играта на игра от първо лице (FPS) или игра от трето лице (TPS) определено е по-оптимална, когато я играете с мишка и клавиатура .

За ветерани FPS играчи, като Counter Strike: Global Offensive (CS: GO), те може да се адаптират по-бързо към този контрол.

За тези от вас, които току-що са преминали от мобилно устройство на компютър или лаптоп, е по-добре първо да се приготвите да научите много и да практикувате.

Е, това е колекция от това как да играете и изтеглите PUBG PC безплатно, или с помощта на стартовия панел PUBG Lite, или чрез емулатора Tencent Gaming Buddy.

Сега можете да се насладите на усещането за игра, без да харчите и стотинка. Наистина забавно, нали?

Не забравяйте да споделите и коментирате тази статия, за да продължите да получавате информация, съвети и трикове, както и новини за най-новите технологии от JalanTikus.

Прочетете също статии за PUBG Mobile или други интересни статии от Naufaludin Ismail