това е как да направите лесно състояние на WhatsApp

Забавлението нали? За съжаление все още има много потребители на WhatsApp, които не знаят. Следователно ApkVenue обсъди как лесно да направите статус в WhatsApp.

След като беше придобито от Facebook през 2014 г., най-популярното приложение за съобщения в света, WhatsApp, наистина стана по-„цветно“. Причината е, че има много нови функции, които Facebook е натъпкал в WhatsApp, за да поглези своите потребители.

Сега най-новото е озаглавено "Статус". Ако през цялото това време състоянието ви в WhatsApp е било само под формата на просто писане, тази актуализация на функцията за състояние ви позволява да публикувате снимки, кратки видеоклипове или GIF файлове като състояние. Този статус обаче не е вечен и ще изчезне в рамките на 24 часа .

Забавлението нали? За съжаление все още има много потребители на WhatsApp, които не знаят. Следователно ApkVenue обсъди как лесно да направите статус в WhatsApp.

 • 5 Проблема с WhatsApp и ефективни начини за преодоляването им
 • СТРАХОТЕН! Новата функция на WhatsApp може да отменя съобщения преди четене
 • ЕХА! Тази нова функция на WhatsApp може да проследява местоположението на приятели в реално време

Как лесно да създадете статус в WhatsApp

Подобно на Snapchat и Instagram Stories

Не е тайна, че Facebook често имитира функциите на Snapchat , след като стартиращата компания отхвърли предложението за придобиване на Facebook на стойност 3 милиарда долара.

Преди това Facebook беше направил клонинг на Snapchat, наречен Poke, но се провали на пазара. Е, последните усилия включват приложението Flash , функцията Stories в Instagram и функцията "Статус" на WhatsApp.

Как да създадете статус в WhatsApp

Социални приложения и съобщения за приложения WhatsApp Inc. ИЗТЕГЛИ

Вълнението на функцията Status на WhatsApp е, че това е не само обикновен видеозапис, но и можете да го полирате като добавяне на стикери, текст и драсканици. Как го правиш?

 • Първо се уверете, че сте актуализирали приложението WhatsApp до най-новата версия. Актуализациите могат да се правят чрез Google Play Store (Android) или App Store (iOS).
 • Сега отворете приложението WhatsApp. Тук ще намерите четири нови табове в горната част, а именно "икона камера" раздела в левия край, следвани от разделите , които четат "Разговори", "Статус" и "призовава".
 • Сега можете да направите състояние на WhatsApp чрез раздела икона на камерата или раздела Състояние. Приложението веднага ще отвори камерата, за да заснеме момента или да го запише с ограничение за продължителност от 35 секунди.
 • Можете също да използвате снимки, кратки видеоклипове или GIF файлове, съхранени на вашия смартфон.
 • Не забравяйте да го редактирате, преди да качите съдържанието си. Можете да изрязвате, да поставяте стикери, да пишете текст и да правите драскулки. От вас зависи къде искате да го поставите, просто плъзнете и стиснете, за да увеличите или намалите размера на текста и стикерите.
 • Създайте интересен статус или зависи от вас и го изпратете.

Заключение

О, да, можете също да изберете, така че съдържанието на състоянието да се вижда от всички контакти в WhatsApp или само за определени контакти. Това може да стане чрез настройките на WhatsApp в „Статус на поверителност“. Как:

 • Посетете екрана Състояние.
 • Докоснете Клавиш за меню> Поверителност на състоянието.
 • Изберете кой може да вижда актуализациите на състоянието ви.
ВИЖТЕ СТАТИИ

Ако искате да видите съдържанието на състоянието, споделено от приятели, можете просто да отворите раздела „Състояние“. Щракнете върху „Моят статус“, за да видите колко души са видели състоянието ви.

Трябва да се помни, този статус трае само 24 часа. Но можете и ръчно да изтриете актуализация на състоянието, как:

 • Посетете екрана Състояние.
 • Докоснете трите точки до Моето състояние> докоснете и задръжте актуализацията на състоянието си.
 • Докоснете иконата на кошче> Изтриване.

Ето как лесно да създадете статус в WhatsApp. Просто, нали? Успех и споделете мнението си в графата за коментари. Прочетете също статии за WhatsApp или други писания от Lukman Azis .