7 най-добри японски аниме игри на Android, които трябва да имате

Твърдите, че сте любител на анимето, но нямате тази игра на Android? Ето 7 от най-добрите японски аниме игри на Android, които трябва да имате.

Япония наистина е страна, известна със своята култура и творчество. Едни от най-популярните са манга и аниме. Имена като Наруто, One Piece или Dragon Ball са познати на ушите ви.

Те не само са популярни за гледане, но всъщност тези аниме са не по-малко привлекателни, когато се превръщат в игри за Android. Този път ApkVenue ще прегледа накратко седемте най-добри японски аниме игри на Android .

  • 7 страхотни илюстрации, когато страните се сменят с герои от аниме, No. 5 най-луди !!!
  • 7 аниме поредици, вдъхновени от реални герои в реалния свят
  • Въпреки че са подценени, тези 10 аниме имат най-добрата сюжетна линия

7 най-добри японски аниме игри, които трябва да имате

Ако сте потребител на смартфон или устройство с Android, който твърди, че сте любител на аниме сериали или лоялен читател на японска манга, не бива да пропускате забавните игри на Android. За да не останете назад, ето седем от най-добрите японски аниме игри за Android , които трябва да имате:

1. Едно парче: Круиз за съкровища

За тези от вас, които все още следват приключенията на пиратите Мугивара с Луфи, Нами, Санджи и останалата част от екипажа, трябва да имате тази игра на вашия Android смартфон. One Piece: Treasure Cruise ви кани да изпитате тръпката от приключение като Луфи и приятели.

Освен това можете да сформирате екипаж и да отидете на приключение в океана по ваш вкус. Тази игра, създадена от BANDAI NAMCO, също ви позволява да играете любимите герои на всички герои от поредицата на Eiichiro Oda.

RPG игри BANDAI NAMCO Entertainment Inc. ИЗТЕГЛИ

2. Наруто Ultimate Ninja Blazing

Въпреки че е завършен и сега навлиза в следващото поколение истории, които подчертават характера на детето, Боруто, не може да се отрече, че Наруто е едно от най-феноменалните аниме досега. Вие, които сте един от 7-ми фенове на Hokage, трябва също да опитате Naruto Ultimate Ninja Blazing.

Тази игра, която е популярна и само с името Ultimate Ninja Blazing, ви кани да сформирате екип от трима нинджи. Екипът, който първоначално е бил сформиран за изпита Чуунин и обикновено продължава да се превръща в елитен нинджа, ще се изправи срещу много зли врагове.

Игри Аркада BANDAI NAMCO Entertainment Inc. ИЗТЕГЛИ

3. Ю-Ги-О! Дуел връзки

Говорейки за двубоя с карти, със сигурност името на Ю-Ги ще се появи в главата ви, нали? Ю-Ги-О! Duel Links също е включен в една от най-добрите японски аниме игри , които трябва да играете. Можете да се дуелирате, колкото искате, срещу други майстори в аниме поредицата.

Използвайте комбинация от вашите основни карти или някои популярни карти като Dark Magician, Blue Eyes White Dragon или Change of Heart, за да победите комбинацията от карти на опонента си. До създаването на тази статия тази игра, направена от KONAMI, се играе от повече от десет милиона потребители на Android. Интересувате ли се от присъединяването?

ИЗТЕГЛЕТЕ Игри с карти KONAMI

4. Dragon Ball Z: Dokkan Battle

Не е валидно, ако не сте включили Dragon Ball в този списък. Да, Dragon Ball Z: Dokkan Battle също е тази, която трябва да играете. Можете да почувствате тръпката от по-напрегнатата сензация, отколкото просто да гледате аниме сериала.

Можете да използвате Goku, Piccolo, Vegeta и други герои, за да се биете срещу врагове като Friza и други врагове. Тази игра, която също е проектирана от BANDAI NAMCO, е играна от повече от десет милиона потребители на Android и е получила достатъчно висока оценка , знаете ли.

Игри Аркада BANDAI NAMCO Entertainment Inc. ИЗТЕГЛЕТЕ ВИЖТЕ СТАТИИ

5. Манга сблъсък - Warrior Arena

Manga Clash е RPG игра на тема аниме, която е не по-малко вълнуваща от предишните игри. Подобно на много филми за супергерои, които сега комбинират различни герои в един филм, тази игра също комбинира много герои, известни още като герои от различни популярни аниме, за да се състезават и използват в битка. Вълнуващо, нали?

Изтегляне: Сблъсък на манга - Warrior Arena

6. BlazBlue: Изгаряне на революцията

Тези от вас, които търсят битка с интензивни физически битки, трябва да опитат BlazBlue: Revolution Reburning. Различни герои или герои от аниме, които можете да използвате, за да се биете, правят тази игра на аниме такава, която пристрастява към игра.

Изтегляне: BlazBlue: Изгаряне на революцията

7. Fire Emblem Heroes

Последната японска аниме игра на Android е Fire Emblem Heroes. Ще бъдете поканени да станете рицар, като изберете един от наличните герои. Вашата мисия е жизненоважна, а именно да се борите за спасяването на света.

Изтегляне: Fire Emblem Heroes

Това са седемте най-добри игри за Android, базирани на японски аниме . Има ли вашето любимо аниме, което е направено в една от игрите по-горе? Или имате ли други препоръки за японски аниме игри? Не се колебайте да го кажете в графата за коментари.

Прочетете също статии за игри или други интересни статии от Рейналди Манасе .