няма нужда от курсове! Това приложение за клавиатура може да ви накара да владеете английски

Приложение за клавиатура, наречено Grammarly Keyboard, беше официално пуснато в Google Play Store. Това приложение може да ви помогне на потребителите на Android да станат добри в английския език.

За вашите потребители на Android са налични различни клавиатурни приложения. Толкова много, понякога потребителите на Android често са объркани при избора коя клавиатура да използват. За тези от вас, които са объркани, ApkVenue ви даде преглед на най-добрите приложения за клавиатура през 2017 г.

Говорейки за приложението на клавиатурата, ApkVenue вече няма да обсъжда най-доброто приложение за клавиатура. Този път ApkVenue ще прегледа едно от клавиатурните приложения на Android, което със сигурност е много полезно за вас. Защо? Тъй като това приложение за клавиатура може да ви направи добър в английския .

  • Не QWERTY, това са 10-те най-странни клавиатури в света!
  • 15 готини клавиатурни приложения за Android, чатът е още по-забавен!
  • Как да изпращам съобщения от WhatsApp, без да докосвам клавиатурата

Това приложение за клавиатура може да ви направи добър в английския

Да. Приложение, наречено Grammarly Keyboard, е наистина полезно за тези от вас, които искат да подобрят своите умения по английски. Със сигурност знаем колко важен е английският, особено в модерната ера с всички постижения в технологиите днес. Тогава как това приложение може да ни помогне да станем добри в английския? Следвайте стъпките по-долу:

  • Инсталирайте приложението Grammarly Keyboard. Можете да намерите и инсталирате това приложение безплатно или безплатно в Google Play Store.
Производителност на приложенията Grammarly, Inc. ИЗТЕГЛИ
  • След като инсталирате, отворете приложението Grammarly Keyboard и влезте, като използвате една от наличните опции за акаунт (Google, Facebook или имейл).
  • След като имате акаунт, отидете в менюто Настройки на вашия Android> Изберете менюто Клавиатура и методи за въвеждане > Активиране на Grammarly; Също така заменете основната си клавиатура с Grammarly.
  • Опитайте клавиатурата! Не се притеснявайте, всяка дума или граматика, които са грешни на английски, ще бъдат автоматично коригирани незабавно. Пример е както е показано по-долу.

Това е малък преглед на Jaka за приложението Grammarly Keyboard. Използвайки това приложение като основна клавиатура, вече няма да изпитвате недоразумения за смущаващи събития, които могат да се случат само поради вашата грешка в печата или английската граматика . Късмет!

Прочетете също статии за Android или други интересни статии от Рейналди Манасе .