Тези 5 игри ви позволяват да имате партньор и да се ожените, идеално за необвързани !!

Този път ApkVenue ще обсъди 5 игри, в които играчите могат да се оженят. Любопитни ли сте Нека да разгледаме следващото описание.

Не само в реалния свят сключването на брак изглежда възможно и във видеоигрите. Така че jombloers не трябва да прекарват много усилия, за да получат сърцата си.

Сега, за да разберете кои игри позволяват на играчите да се женят, този път ApkVenue ще обсъди 5 игри, в които играчите могат да сключат брак . Любопитни ли сте Нека да разгледаме следващото описание.

  • Тези 5 страхотни FPS игри, които можете да играете директно в браузъра (без да инсталирате)
  • MOBA Flavour FPS! Ето 4 от най-добрите MOBA FPS игри, които можете да играете
  • Не само игри, FPS вече се прави под формата на страхотни екшън филми!

Тези 5 игри ви позволяват да имате партньор и да се ожените, идеално за необвързани !!

1. Harvest Moon Series

Серията Harvest Moon е игра за симулация на живот, която ви прави фермер, който също може да взаимодейства с NPC в тази игра. Можете да правите почти всички дейности, които правите в реалния живот в тази игра, например градинарство, риболов , за да можете да се ожените в тази игра.

Има много възможности за избор на женски герои във всяка игра Harvest Moon, обикновено наричани ергени . Дори в някои серии можете също да бъдете благословени с дете .

2. Серия Rune Factory

Тази игра не се различава много от поредицата Harvest Moon , защото е от същия разработчик. По същество тази игра е Harvest Moon игра, обгърната в RPG система, която ви позволява да ловувате и да се биете в тази игра като Monster Hunter .

Изграждането на социален живот в тази игра също е задължително , защото ако сте добре с тях, тогава ще получите специални предмети , които не се продават в магазините, и разбира се в тази игра играчите могат да се оженят.

3. Поредицата The Sims

The Sims е добре позната симулационна игра, която е обичана от геймърите. В тази игра можете да създадете свой собствен герой и да взаимодействате с други NPC в тази игра.

Социалният живот в тази игра е много вълнуващ, защото можете да правите почти всичко, което младите хора могат да правят в тази игра, като организиране на партита, посещение на къщи на приятели, излизане и сключване на брак в тази игра. И затова тази игра е и сложна игра за симулация на живот .

4. Final Fantasy XIV

Е, сключването на брак в тази игра е различно, защото не можете да се ожените за NPC в тази игра, но истинският играч в тази игра. Final Fantasy XIV е MMORPG игра, която ви позволява свободно да изследвате картата, докато изпълнявате куестове в тази игра.

За да можеш да се ожениш в тази игра, трябва да получиш одобрение от други играчи като в реалния свят и може би няма да знаеш дали е истинско момиче или геймър .

5. Tomodachi Life

Tomodachi Life е игра за симулация на живот, която е подобна на играта The Sims , но има свои собствени характеристики, вариращи от герои до геймплей, които я правят оригиналността на Nintendo . В тази игра можете да се ожените за NPC като в други игри, но с герои, които изглеждат сладки, но и странни. Можете също да играете тази игра преносима навсякъде и по всяко време.

Това са 5 игри, които позволяват на играчите да се женят в играта. Как Искате ли да се ожените в играта или в реалния свят? Сигурно е реалният свят, нали, защото всичко е само виртуално, което означава, че не е автентично, може би трябва да бъдете търпеливи, ако не сте женени, защото половинка определено ще дойде.