тук има 3 приложения, които правят вашия смартфон анти-бавен

От многото приложения за почистване на кеша, според JalanTikus, има три приложения, които функционират най-добре.

Една от причините вашият смартфон да е бавен се дължи на натрупването на ненужни файлове на вашия смартфон, една от които е кеш паметта. За тези, които не знаят, кеш паметта е място за съхраняване на временни данни за ускоряване на производителността при отваряне на определени приложения.

За съжаление, местоположението на самия кеш на паметта е трудно достъпно, така че може да е трудно да се изтрие. Самият Google Play обаче има много приложения, които предлагат функции за изчистване на кеш паметта. От многото приложения за почистване на кеша, според JalanTikus, има три приложения, които функционират най-добре.

  • Дали изчистването на кеша ще се отърве от данните? Ето 5 факта
  • Не боклук, кешът на смартфони и компютри е много важен!
  • Ето най-ефективният начин за преодоляване на приложения за грешки за Android

3 приложения, които правят вашия смартфон анти-бавен

1. SD камериерка

SD Maid е приложение за почистване на кеша, което има и няколко други полезни екстри. Един от тях е инструмент за почистване на файлове и папки, оставен от деинсталираните от вас приложения . Освен това SD Maid предлага и функция за намиране на същия файл, така че да не заема памет. '

Друго предимство е, че SD Maid има прост и достъпен интерфейс. Това приложение може също да има достъп до локално хранилище, като изисква корен достъп. С версията Pro, SD Maid може също да извършва планирано сканиране и почистване на кеша, така че вашият смартфон да не се забавя повече.

Почистването и настройването на приложения потъмняват ИЗТЕГЛЯНЕ

2. Go файлове (бета)

И накрая, Google пусна най-новото си приложение за управление на файлове, което има много полезни функции. Освен че е полезен за файлов мениджър, Go Files може да почиства и кеша и паметта на вашия смартфон. Това приложение също ще наблюдава използването на приложенията и ще ви препоръча кои приложения трябва да бъдат деинсталирани, тъй като те рядко се използват.

Files Go също така ще ви уведоми, ако паметта на смартфона ви свършва . И най-хубавото е, че това приложение има функции като AirDrop на iOS, а именно прехвърляне на данни чрез Bluetooth и Wi-Fi Direct.

За съжаление, поради файлове Go е все още в бета етап, приложението все още се чувствах nge- лаг и много бъг нея. Но според JalanTikus, това приложение е идеално за онези от вас, които са малко неумели, защото има дисплей, който е много лесен за достъп.

Помощни програми за Google LLC ИЗТЕГЛЯНЕ

3. CCleaner

Piriform като производител на приложението CCleaner на работния плот има и версия за смартфони с Android. Самият CCleaner за Android също има функции, които не се различават много от версията за компютър, а именно почистване на кеша и съхранението. С това приложение можете също бързо да деинсталирате приложения .

Интересното при това приложение е, че можете също така да деинсталирате приложението по подразбиране или така нареченият софтуер, без да поискате root достъп. Интерфейсът също изглежда опростен и лесен за разбиране.

Приложения за почистване и настройка Piriform ИЗТЕГЛЯНЕ

Това са трите приложения, които според JalanTikus са най-добрите за почистване на вашия смартфон. Ако имате препоръчано приложение за почистване на вашия смартфон, моля, напишете в колоната за коментари.