лесен начин за блокиране на досадни рекламни sms на Android

чрез тази статия ще ви дадем съвети за лесно и разбира се безплатно блокиране на досадни SMS рекламни съобщения

Наистина ли е неудобно, ако всеки мобилен телефон, който държите в джоба на панталона си или държите в ръце, извести известие и се окаже, че известието идва от SMS промоция за продукт или ресторант? Все още е приемлив един или два SMS, но ако го повторите, това може да причини високо кръвно налягане. Виждайки проблемите, изпитвани от много от тези хора, чрез тази статия ще ви предоставим съвети за лесно и разбира се безплатно блокиране на досадни рекламни SMS съобщения .

  • Кое е правилно, използвайте 0 или +62 в телефонния номер?
  • Как да направите фалшиви входящи SMS и обаждания на Android
  • LOL! Ето 15 от най-веселите и креативни снимки в отговор на SMS измами

Готов? Ето стъпките за блокиране на досадни рекламни SMS на вашия смартфон.

Стъпки за блокиране на досадни рекламни SMS (спам) на Android

  • Първо, имате нужда от специално приложение, наречено CleanMessaging: Block SMS Spam . Приложението е оригинална домашна творба, разработена от MSUN. Изтеглете и инсталирайте приложението CleanMessaging чрез бутона за изтегляне по-долу.
Приложения за производителност MSUN ИЗТЕГЛЯНЕ

Връзка за изтегляне на CleanMessaging

  • CleanMessaging е заместващо приложение за вашата пощенска кутия за Android по подразбиране, което е по- мощно, тъй като има специална папка, в която да се помещават рекламни SMS. Ако е така, отворете приложението CleanMessaging и ще ви бъде представен прост дисплей на приложението SMS Inbox като цяло. В него трябва само дълго да натискате SMS, което се счита за досадно рекламно SMS. А изскачащ прозорец ще се появи и натиснете бутона Това е спам .
  • CleanMessaging автоматично ще постави всички нежелани реклами в отделна папка, наречена Спам. Ако виждате, там има множество рекламни SMS-и. Ако в бъдеще има рекламен SMS, който идва на вашия Android, това приложение автоматично ще премести съобщението в папката "Спам" и няма да получите известие.

  • Освен тези мощни функции , CleanMessaging включва и опция за промяна на цветовата схема на приложението. Трябва само да отидете в Настройки и да изберете Цветова схема . В него има различни цветови решения, които да отговарят на вашата индивидуалност.

  • Преди реклама или нежелан номер да изпрати съобщение до вашия мобилен телефон, можете също да го блокирате от самото начало чрез менюто Анти спам . Менюто е в опцията Настройки> Антиспам> Списък с нежелана поща . Вътре има специална колона за въвеждане на нежелани номера.

Как Сега е забавно да имате приложение, което може автоматично да блокира всички досадни рекламни SMS. Можете да получите всичко това безплатно и разбира се е лесно да го инсталирате на различни видове мобилни телефони и Android. Късмет!