10 най-добри корейски драми и филми за възрастни, пълни с интриги!

Все още не мислете за нищо странно, корейските драми и филми днес са не само вулгарни, но и имат сюжетни линии, които променят живота на възрастните

След победата на паразитния филм на Бонг Джун-хо на Оскарите по-рано тази година, южнокорейската филмова индустрия също е все по-привлечена от международната общност.

Въпреки че те са синоним на искрени романтични драми, има много, знаете ли, корейски филми и драми, които имат доста смели теми.

Има много корейски филми за възрастни и корейски романтични драми 17+ , банди. В тази статия ApkVenue ще препоръча някои от най-добрите, но ги гледайте след прекъсване на поста, да.

10 най-добри корейски драми и филми за възрастни

Eits .., не мислете първо за странни неща, моля. ApkVenue наистина няма да обсъжда порнографски филми. Това означава, че филмите и драмите за възрастни по-долу не разказват само клиширани любовни истории в стила на юношите.

Дори да има вулгарни сцени, те също са част от основния сюжет на филма, а не просто фен услуга за привличане на по-голяма публика.

Но имайте предвид, че не можете да гледате следните корейски драми и филми за възрастни преди да прекъснете гладуването и са предназначени само за възрастни.

За да ви улесни, ApkVenue е разделил следния списък въз основа на 2 категории, а именно корейски романтични драми 17+ и корейски филми за възрастни. Вижте го !

Най-добрата 17+ романтична корейска драма

На първо място, ApkVenue ще ви даде 5 препоръки за романтични корейски драми 17+, които могат да ви развълнуват, както и да ви огладнее.

1. Светът на женените (2020)

Първата корейска романтична драма 17+, разбира се, е „Светът на женените“, която току-що беше излъчена в средата на 2020 г.

Разказва историята на брачната връзка между Джи Сун-у и Лий Те-о, който изглежда щастлив. Но всичко се променя, когато Tae-oh изневерява на жена на име Da-kyung.

Тази корейска драма за изневярата ще ви накара да потръпнете. Всъщност Хан Со-хи, която играеше Йо Да-кюнг, беше ужасена от публиката заради ролята си на актьор. Ами сега!

Информация Светът на женените
Рейтинг 8,6 (IMDb.com)
Жанр Драма, романтика
Брой епизоди 16.
Дата на излизане 27 март - 16 май 2020 г.
Директор Мо Уан-Ил
Играч Хи-е Ким, парк Хе-Джун, Со-хи Хан

2. Жена ми има връзка тази седмица (2016)

Следващата драма на тема възрастни е „ Моята съпруга има връзка тази седмица“ , излъчена през 2016 г. Тази драма все още засяга въпроса за изневярата между 2 семейни двойки.

Този филм разказва историята на съпруг и съпруга със спокойна и спокойна връзка. Съпругът обаче започнал да подозира, че съпругата му има връзка с друг мъж.

Въпреки че не оправдава измамата, тази драма е в състояние да представи перспектива, че понякога изневярата не се случва само поради похот или търсене на напрежение.

Тази драма показва, че не сме толкова добри, колкото си мислим. Понякога се лъжем, че това, което правим, е достатъчно добро за другите хора.

Информация Съпругата ми има връзка тази седмица
Рейтинг 8.1 (MyDramaList.com)
Жанр Комедия, романтика, драма, семейство
Брой епизоди 12
Дата на излизане 28 октомври 2016 г. - 3 декември 2016 г.
Директор Ким Сук-Йун
Играч Сун-кюн Лий, Джи-Хьо Сонг, Хи-спечели Ким

3. Sky Castle (2018)

Когато гледате корейски драми с темата за училищния живот, определено ще бъдете съкрушени. Знаете ли, замъкът Sky наистина процъфтяваше в Корея и Индонезия.

Разказва историята на група заможни семейства в елитен район на Южна Корея, наречен Sky Castle. Те са амбицирани да влязат по някакъв начин в гимназията на децата си в гимназията.

Тази драма е успешна в разказването на поведението на богатите хора, които често се приемат за престиж. За да се спаси репутацията, всякакви интриги и престъпления не са пречка.

Информация Небесният замък
Рейтинг 88% (AsianWiki.com)
Жанр Сатира, драма, черна комедия
Брой епизоди 20.
Дата на излизане 23 ноември 2018 г. - 1 февруари 2019 г.
Директор Джо Хюн-Так
Играч Yum Jung-ah, Lee Tae-ran, Yoon Se-ah

4. Изкушение на съпруга / Жестоко изкушение (2008)

Изкушението на съпругата е корейска 17+ романтична драма с темата за легендарна афера и отмъщение. Толкова добре, тази драма има 129 епизода , знаете ли.

Историята започва с жена, която е била изнасилена от мъж, докато е била пияна. Жената забременяла и била принудена да изостави мечтата си да учи във Франция, за да стане добра майка и да се омъжи за мъжа.

Бракът им беше нещастен. Мъжът дори имаше връзка с най-добрия приятел на жената. За да се ожени за любовницата си, мъжът се опитва да убие жена си.

Оказва се, че съпругата не е мъртва, банда. Месеци по-късно жената, за която се смяташе, че е мъртва, смени името си и отмъсти на бившия съпруг, който сега се беше оженил за бившия си приятел.

Информация Изкушение на съпругата
Рейтинг 91% (AsianWiki.com)
Жанр Мелодрама, Драма за еротика
Брой епизоди 129
Дата на излизане 3 ноември 2008 г. - 1 май 2009 г.
Директор О, Se-Gang
Играч Jang Seo-Hee, Byeon Woo-Min, Kim Seo-Hyung

5. Сигнал (2016)

Signal е драма на тема престъпност и фантазия. През 2015 г. Пак Хе Йънг беше криминален профилист, който намери стара уоки токи.

Оказа се, че уоки токито му позволява да комуникира през времето и пространството с детектив на име Лий Дже Хан през 2000 година.

С уоки токито, Дже Хан с информация от Хе Йънг в бъдеще може да хване престъпници и да спаси жертвите на убийства от своята епоха.

Престъпниците, уловени в миналото, променят бъдещето на жертвата. Повечето случаи в тази драма са вдъхновени от реални случаи, знаете ли.

Информация Сигнал
Рейтинг 90% (AsianWiki.com)
Жанр Процедурни; Драма; Трилър
Брой епизоди 16.
Дата на излизане 22 януари - 12 март 2016 г.
Директор Ким Уон-Сук
Играч Лий Дже-Хун, Ким Хе-Су, Чо Джин-Уонг

Най-добър корейски филм за възрастни

След корейската романтична драма 17+, следващият е най-добрият корейски филм за възрастни, който е любимият на Джака. Ето пълния списък:

1. Паразит (2019)

Кой, по дяволите, не знае този режисиран филм на Бонг Джун-хо. Да, паразитът е филмът, който спечели най-добрия филм на Оскарите през 2020 г.

Паразитът разказва историята на бедно семейство, което подвежда богато семейство да се наслади на лукс в къщата на богатото семейство.

Корейските филми днес изобразяват социалното неравенство между две много различни класове общество. Филмът също има убийствени и вулгарни сцени, банди.

Информация Паразит
Дата на излизане 8 ноември 2019 г. (САЩ)
Жанр Комедия, драма, трилър
Продължителност 2ч 12мин
Директор Бонг Джун Хо
Играч Kang-ho Song, Sun-kyun Lee, Yeo-jeong Jo
Рейтинг 8,6 (IMDb.com)

2. Старо момче (2003)

Искате ли да гледате филм с луд сюжет? Опитайте да гледате корейски филм за възрастни, наречен Old Boy . Разказва историята на пияница на име Dae-su, която е била затворена в продължение на години от мистериозен мъж.

Веднъж той бе освободен без видима причина. Той също започна да открива кой го е заключил и възнамерява да отмъсти.

Този един филм има сложна история с много сцени на садистично насилие. О, да, този филм също заема темата за изненадваща кръвосмесителна връзка.

Информация Старо момче
Дата на излизане 21 ноември 2003 г.
Жанр Екшън, драма, мистерия
Продължителност 2 часа
Директор Парк Чан-Уок
Играч Мин-сик Чой, Джи-тее Ю, Хе-джонг Кан
Рейтинг 8.4 (IMDb.com)

3. The Handmaiden (2016)

The Handmaiden е филм, който е известен със своите горещи сцени. Въпреки това, този филм не е фалшив порно филм, а гениален психологически трилър .

Разположен в Корея по време на японската окупация, Фудживара е човек, чиято амбиция е да грабне наследството на богата вдовица на име Хидеко.

Той наема жена джебчия на име Сук-хи, за да се преструва на слуга на Хидеко и подтиква Хидеко да се ожени за Фудживара.

Сук-хи и Хидеко обаче се влюбиха. Освен вулгарните сцени, The Handmaiden има отлични повествователни и кинематографични качества.

Информация Слугинята
Дата на излизане 1 юни 2016 г. (Южна Корея)
Жанр Драма, романтика, трилър
Продължителност 2ч 25мин
Директор Парк Чан-Уок
Играч Мин-хи Ким, Джун-у-у Ха, Джин-уонг Чо
Рейтинг 8.1 (IMDb.com)

4. Обсебен (2014)

Обсебен е корейски филм за възрастни, който се връща към темата за изневярата. Този филм се развива в ерата на Виетнамската война.

Разказва историята на полковник, който се завърна в Южна Корея след бой във Виетнам. Неговият нещастен брак и травмата от войната, които той преживя, направиха живота му бъркотия.

Всичко се промени, когато срещна съпругата на подчинения си, който стана негов съсед. Двамата се влюбиха и имаха връзка.

Информация Обсебен
Дата на излизане 14 май 2014 г.
Жанр Драма
Продължителност 2ч 12мин
Директор Dae-woo Kim
Играч Song Seung-heon, Ji-yeon Lim, Yeo-jeong Jo
Рейтинг 6.1 (IMDb.com)

5. Муза (2012)

Муза е спорен корейски филм за възрастни с темата за любовния триъгълник между 3 души, които са много отдалечени по възраст.

Разказва историята на известния поет на име Джок-йо, който е на около 70 години. Той има асистент на 30 години и студент на име Джи-у.

Някога и двамата намерили младо момиче, което спяло пред нейната веранда на име Ън-гьо. Jeok-woo е зашеметен от красотата и невинността на Eun-gyo.

Информация Муза
Дата на излизане 25 април 2012 г. (Южна Корея)
Жанр Драма, романтика
Продължителност 2ч 9мин
Директор Джиу Юнг
Играч Парк Хеил, Му-Йел Ким, Го-ун Ким
Рейтинг 6.7 (IMDb.com)

Така статията на Jaka относно колекция от 10 корейски филма за възрастни + романтична корейска драма 17+ от най-добрите Jaka. Гледайте, не се фокусирайте погрешно, банда.

Ще се видим отново в друга интересна статия от ApkVenue. Не забравяйте да оставите следа под формата на коментари в наличната колона, банда.

Прочетете също статии за филми или други интересни статии от Прамесвара Падманаба