10 военни игри на android с най-добрата графика за 2016 г.

10 най-добри графични военни игри за Android 2016. Почувствайте ужасната борба на войната и безкрайните страдания чрез вашия Android смартфон.

Играта на военна тематика е много напрегната и вълнуваща. Особено когато се играе от гледна точка от първо лице (Shooter от първо лице) или като стратегическа игра. Преди ерата на Android и iOS, играта на военни игри можеше да се извършва само на конзола или компютър. Сега обаче можете да играете военни игри навсякъде и по всяко време чрез вашия Android / iOS смартфон или таблет.

Човешката история никога не е била пощадена от войната. Следователно много разработчици на игри са повдигнали тази история. Това ви кара да се чувствате така, сякаш потъвате в ужасно бойно поле, изпълнено със страдания. Е, ApkVenue събра 10 от най-добрите военни игри за Android, които имат изключително качество, както визуално, така и геймплей .

  • Как да играете HD игри на Android от „Low End“
  • 10 най-лоши Android игри за всички времена

Най-добра графика за Android War Game 2016

1. Modern Combat 5 Blackout

Modern Combat 5 Blackout е една от най-добрите военни игри за стрелба от първо лице за Android, направени от Gameloft. Може би ще изостанете в много доброто качество на графиката. Ще започнете да приближавате тайно врага от водата, след това ще започнете напрегната екшън игра и ще завършите с изстрел от куршум с хеликоптер.

Като име на поредицата, Modern Combat 5 Blackout приема бъдеща битка, която се отразява в нивата, костюмите, оръжията и превозните средства в играта. Мултиплейър режимът е едно от предимствата на тази игра, където можете да се състезавате с други играчи по целия свят.

Gameloft Игри за стрелба ИЗТЕГЛЕТЕ

2. Мъртъв ефект 2

Dead Effect 2 е игра на тема космическа война, която представя разказващи елементи и FPS геймплей, който е оборудван с функции за персонализиране като RPG. Най-добрата HD игра за Android, направена от разработчика BadFly Interactive, представя завладяващ ужас, както и вълнение, когато се биете със ужасни създания като зомбита , мутанти и други смъртоносни същества в космоса.

В тази война за Android ще изберете да играете като един от трите героя с различни форми и способности. Ще бъдете поканени да преминете през тъмнината на космическия кораб ESS Meridian, който е фонът на първия Dead Effect, можете да се биете с кампании и странични мисии, които продължават до 30 часа.

BadFly Интерактивни игри за стрелба, като ИЗТЕГЛЯНЕ

3. Военен робот

War Robot е екшън военна игра със зашеметяваща HD графика, която съчетава онлайн-мултиплейър боен геймплей с темата за робота Mechs, създадена от разработчика Pixonic LLC. Тук ще намерите ожесточена битка между гигантски роботи. Тази игра подчертава динамичен, бърз и експлозивен фактор на действие.

War Robots геймплеят е горе-долу същият като военните игри, които разчитат на улавянето на аспектите на маяците като World of Tanks Blitz и други. Ще се биете като отбор, 6 срещу 6. Задачата на вашия отбор е да контролира всяка стратегическа точка около арената, като в същото време се бори с атаки от противниковия отбор.

Pixonic LLC Игри за стрелба ИЗТЕГЛЕТЕ

4. Имплозията никога не губи надежда

Implosion Never Lose Hope носи жанра хак и наклонена черта . Тази игра ще ви отведе до земя, която е била унищожена от война, а именно нашествието на извънземни от друга планета, известна като XADA. Тези, които нахлуват в земята, унищожават човешката цивилизация и разпространяват вирус, който превръща хората в зомбита под техен контрол.

След това останалите хора избягаха и заживяха на космическата станция. След двадесет години от инцидента космическата станция улавя странен сигнал от повърхността на земята. Накрая ви е възложено да отидете на земята и да проучите откъде идва сигналът и отново трябва да се биете и да се биете, за да си върнете земята чрез много зашеметяващи 3D графики.

Приключенски игри на Rayark Inc. ИЗТЕГЛИ

5. Защитници на аномалиите

Зашеметяващата графика е идентичността на играта Anomaly Defenders . Тази игра е жанр отбранителна кула , с ефекти на оръжия, експлозии и подробности за космическа среда, която е много приятна за окото.

Тук ще построите кула, за да се биете и да атакувате хората, които се опитват да стигнат до стартовата площадка и да унищожат вашия извънземен кораб. Да, враговете, с които се сблъсквате, са хора, умни хора със сложно оръжие и оборудване.

6. NOVA 3: Freedom Edition

Следващата военна игра е NOVA 3 Freedom Edition на Gameloft. Ще влезете в ролята на Кал Уордин, главен командир на специалните сили, наречен Близкия орбита Авангард Алианс или съкратено като NOVA. Преди това Кал Уордин е служил извън планетата, което в предишните две игри той е станал уважаван герой и е успял да изкорени извънземните врагове, наречени Волтарити.

Кал Уордин се завръща на земята, след като получи информация, че войските на Волтарит атакуват планетата Земя. Кал Уордин веднага се върна на земята и кацна в град Сан Франциско. Той също така видя, че почти цялото население на земята загина, а самият град беше разрушен. И така, за пореден път Кал Уордин беше придружен от ИИ на име Елена и трябваше да се бие, за да отнеме земята от Волтарите.

7. Deus Ex: Падането

Deus Ex: The Fall е игра, която е включена в легендарната серия RPG, направена от Square Enix, която може да се ползва не само на конзоли и компютри. Deus Ex: The Fall представя научно-фантастична история, която ще разкрие конспирация в свят, в който хората имат части от тялото от машини.

Също така ще бъдете посрещнати с доста дълбока сюжетна линия и геймплей с два различни подхода. Ще се биете и ще убивате всички врагове в полезрението или ще заобикаляте тайно всички врагове.

Игри за стрелба SQUARE ENIX INC ИЗТЕГЛЯНЕ

8. Светът на танковете Блиц

World of Tanks Blitz е безплатна за игра мултиплейър MMO игра за танкови войни, която е много популярна на компютър, тази игра, създадена от разработчика на Wargaming World, има завладяващ геймплей . В тази игра вие участвате в танкова война, която се играе в мултиплейър онлайн 7 на 7, между германски, съветски, британски, американски и японски фракции в конфликта на Втората световна война.

Има повече от 200 вида бронирани танкови превозни средства и 18 уникални бойни арени и всеки от тях има различна тема за местоположение. Можете също така да надстроите своя танк, за да го направите по-твърд на бойното поле, разбира се с покупки в приложението (IAP). Тази мултиплейър игра на различни платформи е достъпна безплатно за iOS, Android, OS X и Windows 10.

Азиатски Wargaming Стратегически игри ИЗТЕГЛЕТЕ

9. Братя по оръжие 3

Игрите за стрелба не винаги трябва да бъдат в перспектива от първо лице, известен още като FPS. Brothers in Arms 3 е пример. Използвайки перспектива от трето лице, ще бъдете посрещнати с вълнение при изпълнение на мисии, заложени във Втората световна война, и бойно поле, което никога не изгасва. Заедно със сержант Райт и други членове трябва да изпълните всяка мисия.

Gameloft Игри за стрелба ИЗТЕГЛЕТЕ

10. Критични операции

Мис да играете Counter Strike? Така че, трябва да играете тази една игра. Critical Ops е война за Android, която представя много дебело усещане за Counter Strike. С пристрастяващия класически FPS геймплей , Critical Ops носи конкурентно мултиплейър изживяване . Военната игра Critical Ops е игра с различни платформи, така че играчите от платформите Android, iOS и Facebook могат да играят заедно.

Това са 10-те военни игри за Android с най-доброто качество на графиката от версията на JalanTikus. Почувствайте напрежението и ужаса от войната на вашия смартфон. Късмет!