гледайте филма Властелинът на пръстена: Завръщането на краля

Феновете на най-добрите колосални екшън филми трябва да са запознати с този епичен филм. Гледайте тук филма „Властелинът на пръстените: Завръщането на краля“!

„Властелинът на пръстените: Завръщането на краля“ (2003) е един от най-добрите филми някога. Филмът, базиран на най-продавания роман на Дж. Р. Р. Толкин , е любим за феновете на колосални филми.

Той не само се харесва на публиката, а кинокритиците много харесват и третия филм от поредицата „Властелинът на пръстените“. Това е видно от спечелените няколко награди Оскар .

В тази статия ApkVenue ще обсъди филма „Властелинът на пръстените: Завръщането на краля“, който със сигурност ще ви изуми, след като го гледате.

Синопсис филм „Властелинът на пръстените: Завръщането на краля“ (2003)

Този фантастичен приключенски филм започва с 2 риболовни хобита, Смеагол и Деагол . По това време те намериха пръстен в реката.

Пръстенът кара злите мисли да обгърнат съзнанието на Смеагол, което в крайна сметка убива Деагол, за да го получи.

Това е и причината защо Смеагол най-накрая се превърна в чудовище Голум .

Стотици години по-късно историята продължава с това, че Гандалф , Арагорн , Гимли , Леголас и Теоден водят войските си в Исенгард.

Там те виждат, че Саурон и неговите войски са на път да атакуват столицата на Гондор , Минас Тирит . С тази визия те отидоха там, за да предупредят Гондор.

Междувременно Голъм, Фродо и Сам се прокрадват в Минас Моргул и с ужас стават свидетели на армията на Краля на вещиците , орките и други опасни врагове.

Голъм води двамата през пещерата. Очевидно обаче Голъм планира да убие Фродо и Сам и да вземе пръстена.

Какво ще се случи с Фродо и Сам? Тогава, способен ли е Минас Тирит да се изправи срещу хилядите зли войски от Мордор, които планират да ги унищожат?

Интересни факти за „Властелинът на пръстените: Завръщането на краля“ (2003)

Подобно на други филми, Властелинът на пръстените: Завръщането на краля също със сигурност има интересни факти, които ще ви накарат да се заинтересувате да гледате този филм.

  • Анди Серкис (Голъм) и Илайджа Ууд (Фродо) тайно получиха пръстен от режисьора Питър Джаксън. Двамата си мислеха, че са единствените с пръстени.

  • Bangkai Oliphaunt (Гигантската слона във филма) е най-големият филм собственост, създадена някога в света на киното.

  • Илайджа Ууд има способността да се взира, без да мига дълго време. Това е много полезно при заснемането на сцената, където Фродо, който е в кома, е заклещен от гигантска паяжина.

  • За да привлече допълнителни актьори на военната сцена, екипът на екипа набра стотици новозеландски войници да се присъединят към снимките. Войниците бяха твърде развълнувани, така че много от дървените мечове и копия за стрелбите бяха счупени.

  • Всеки актьор получава спомен за ролята си в този най-добър трилогичен филм. Орландо Блум носи вкъщи един от лъковете на Леголас.

Гледайте „Властелинът на пръстените: Завръщането на краля“ (2003)

Информация Властелинът на пръстените: Завръщането на краля
Отзиви (Брой рецензенти) 8,9 (1,515,027)
Продължителност 3 часа 21 минути
Жанр Приключения, драма, фентъзи |
Дата на излизане 17 декември 2003 г.
Директор Питър Джаксън
Играч Илайджа Ууд, Виго Мортенсен, Иън Маккелън

След като прочетете конспекта и изгледахте трейлъра на филма „Властелинът на пръстените: Завръщането на краля“, веднага ли ви интересува пълната история?

Не се притеснявайте, ApkVenue е подготвил линк, където можете да гледате филма „Властелинът на пръстените: Завръщането на краля“ отдолу.

>> Гледайте Властелинът на пръстените: Завръщането на краля <<

Това е резюмето, интересните факти, а също и трейлъра на филма „Властелинът на пръстените: Завръщането на краля“. Какви други филми бихте искали да гледате, банда?

Напишете в коментарите по-долу, да!

Прочетете също статии за гледане на филми или други интересни статии от Prameswara Padmanaba