10-те най-уникални артикула в онлайн магазина, сингли номер 5, които трябва да купите!

Обичате онлайн пазаруването? Обикновено купуваме неща, от които се нуждаем или искаме. И така, не смеете да купувате уникални артикули в този онлайн магазин?

Вие ли сте от типа хора, които обичат да пазаруват онлайн , банда? От присъствието на онлайн магазини, пазаруването става по-лесно с голямо разнообразие от артикули.

Почти всички артикули се предлагат в онлайн магазините, от различни видове дрехи, електроника, играчки, до ежедневни нужди. Всички могат да стигнат до домовете ни за относително кратко време.

Сред тези артикули има уникални артикули, които са интересни за закупуване. Нещо?

10 най-уникални артикула в онлайн магазини

Jaka е направил проучване в няколко онлайн магазина, за да намери уникални артикули, които ApkVenue ще препоръча за вас.

Кой знае, има неща, които крадат вниманието ви, така че и вие ще ги купите. О, да, трябва да сте нащрек, за да не се заблудите, а!

1. Мистериозна кутия

Първият елемент, който ApkVenue ще препоръча, е Mystery Box . Както подсказва името, няма да знаем какво има в кутията, която се продава, докато не стигне до нас.

Цените също варират, започвайки от 10 000 IDR до 150 000 IDR . Мистериозните предмети, които ще получим, ще имат цена в диапазона на този номер.

Знаете поговорката за купуването на котка в чувал , нали? Това е горе-долу концепцията, купуване на артикул в кутия, без да се знае какво има в нея.

2. Сандали от трева

За някои хора, като футболисти или любители на природата, да стоите боси на тревата е забавно.

Ако сте един от тях, тогава трябва да опитате този сандал от трева . Самата цена е от порядъка на 200 000 IDR .

Където и да отидат краката ви, ще почувствате, че стъпвате по тази приятно развеселена трева.

3. LED електрически изкуствени мигли

Искате ли уникален външен вид, който да накара другите хора да обърнат лицата си към вас? Опитайте тази LED електрическа фалшива мигли .

Има няколко цвята, които можете да изберете според вашия вкус, като розово, синьо, червено, зелено, до бяло. Самата цена е от порядъка на 40 000 IDR .

Твърди се, че тези фалшиви мигли са безопасни за очите и няма да се загреят, дори ако се използват дълго време.

Други уникални артикули. . .

4. Фалшиво видеонаблюдение

Районът, в който живеете, е склонен към крадци? Искате да инсталирате CCTV, но нямате средства? По-добре използвайте фалшиво видеонаблюдение, което е наистина евтино.

Всъщност има такива, които продават този артикул за две хиляди рупии , нали знаете! Ако сте закупили този артикул, поставете го на места, които убеждават крадците да спрат лошите намерения.

5. Възглавница Waifu

За jjomblowan, които са разпръснати там, ApkVenue препоръчва този артикул за вас. Вместо просто подложка , можете да използвате тази възглавница waifu за гушкане.

Има много красиви аниме герои, които можете да изберете да придружават вашите тихи нощи. Може би можете да го помолите да разговаря, въпреки че той не може да отговори,

Жени, ъ-ъ, тези меки и удобни възглавници са на цени в различни ценови диапазони. Интересувате ли се, mblo?

6. Портамичен

Хоби караоке? Ако е така, трябва да имате този Potramic . Как да не, този микрофон има високоговорител, знаете ли!

Този микрофон е подходящ за забавление, когато има партита или просто излизане с приятели. Самата цена е в диапазона от 275 000 IDR

7. Комплекти за миене на Minion

Докато миете зъбите си, понякога сърцето ви се чувства тъжно, когато видите как пастата ви за зъби пада, без да имате време да я използвате.

За да избегнете това, имате нужда от този комплект Minion Wash , банда! Този инструмент е дозатор за четки за зъби, който е много практичен за използване.

Просто поставяте паста за зъби на главата, след това поставяте четката за зъби в устата на Minion. Вашата паста за зъби ще излезе сама.

8. Мързел държач за телефон

Мързеливи ли сте? Не се чувствайте мързеливи, ако не сте опитали това едно, банда! Държачът за мързелив телефон е създаден, за да ни поддържа да мързим.

Освен като поддръжка за мобилен телефон, този инструмент може да се носи и около врата. Можете също да го закачите на столчето за кола.

Колко струва? Можете да го получите за 100 000 IDR . Ако искате да получите премиум версията, трябва само да увеличите бюджета си до 200 000 IDR .

9. Сгъваем стол

Често се чувствате уморени, когато пътувате? Може би всичко, от което се нуждаеш, е да седнеш, банда. Ако няма столове? Можете да използвате този един сгъваем стол .

С ценови диапазон от Rp . 80 000 , този сгъваем стол може да се носи навсякъде лесно. Малък по размер, за да може да се пъхне в джоба на панталона.

Има различни цветови решения, които можете да изберете според вашия вкус.

10. Шапка-чадър

И накрая, ApkVenue би искал да препоръча предмети, които изглеждат много полезни, ако живеем в горещ район като Джакарта.

Шапка за чадър е резултат от кръстоска между шапка и чадър. С този артикул гарантирано няма да прегреете.

С цени в диапазона от 20 000 Rp , този чадър с шапка е с дължина 31 см и диаметър 50 см . Може би трябва да изхвърлите смущението си, за да сте уверени в използването на този елемент.

Това са 10-те най-уникални артикула, продавани в онлайн магазини. Някои изглеждат полезни, други изглеждат загуба на пари.

Имате ли други препоръки за уникални артикули? Пишете в коментарите, да!

Прочетете също статии за онлайн пазаруване или други интересни статии от Fanandi Ratriansyah