10 най-вълнуващи стелт игри за компютър, които са нечисти, ако пропуснете

10 забавни игри стелт за компютър, които не можете да пропуснете

Stealth е жанр на играта, който е много предизвикателен и изисква тактика и предпазливост. Този жанр обикновено се среща в екшън-приключенски игри като Assassin's Creed, въпреки че не е основният жанр. Game Stealth изисква играчите да изпълняват мисии много внимателно, без изобщо да бъдат открити от врага.

Освен Assassin's Creed, има много други страхотни игри с жанра Stealth. Е, тук ApkVenue има 10 не по-малко вълнуващи игри Stealth, които можете да играете на компютър. Срамно е, ако го пропуснете. Да видим!

  • Не е емулатор! Ето 4 PS2 игри, които можете да играете на Android
  • 5 най-очаквани игри за 2018 г.
  • Гарантирано трудно за сън! Ето 4 от най-страховитите компютърни игри през 2017 г. ??

10 най-вълнуващи стелт игри за компютър, които не бива да пропускате

1. Обезчестен

Dishonored е един от многото франчайзи за игри от известния разработчик Bethesda . Тази игра, която предлага на геймърите възможност да изследват света на екзотичния стиймпънк , е откраднала вниманието на света откакто е пусната за първи път. Като игра с дебел жанр Stealth, играчите не просто се промъкват, за да изпълнят мисия, но също така са оборудвани със специални способности, които правят битките още по-впечатляващи.

2. Извънземно: Изолация

Alien: Isolation е игра за оцеляване на ужасите с нюансите на филма Alien от 1979 г. Въз основа на жанра, тази игра изисква играчите да се крият и да се движат тихо, без да бъдат хванати от извънземните и свирепи чудовища със страшни форми. Уникално е, че в тази игра играчите няма да получават оръжия за борба с чудовища. Така че, ако искате да оцелеете, единственият начин е да избягате и да се скриете.

3. Splinter Cell: Теория на хаоса

Продължавайки предишната поредица, Splinter Cell: Chaos Theory идва като игра със жанра Stealth, който е дебел във всяка показана сцена. Разказва историята на приключението на тайния агент Сам Фишър при изпълнението на всички мисии с голямо умение и грижа. Играта, която се развива в бъдеще и има реалистична графика, е още по-интересна, защото гласният актьор на главния герой Сам Фишър е известен актьор Майкъл Айрънсайд.

4. Invisible, Inc.

Invisible Inc е стелт игра, която е богата на готини и вълнуващи действия във всяка показана сцена. Тук играчът няма да действа като таен агент, а вместо това става контролер или оператор на агента. Въпреки че предлаганите графики не са толкова специални, Invisible Inc все още е интересно да се играе благодарение на вълнуващия геймплей и сюжетна линия.

5. Марк на нинджата

Klei Entertainment, който преди това имаше успех с популярни игри като Don t Starve и Shank, се завръща със страхотна игра, озаглавена Mark of The Ninja . Тази игра стелт поставя играчите като нинджи, които са изпратени да изпълняват определени мисии. Като нинджа, играчите ще изпитат как да овладеят и контролират техники за промъкване и да обездвижат враговете тайно много ефективно.

6. Hitman: Blood Money

Най-продаваната игра Hitman от IO Interactive накара разработчика да пусне различни продължения. Един от тях е Hitman: Blood Money, който е жанр на Stealth Action. Тук играчът ще поеме ролята на агент-убиец, отговарящ за изпълнението на мисии за убийство. Въпреки че има доста трудни контроли, тази игра успява да привлече вниманието на геймърите благодарение на сюжетната линия, която очертава изненадващ краен сюжет.

7. Deus Ex: Човечеството разделено

Deus Ex: Mankind Divided е продължение на Human Revolution , издадено през 2011 г. Не е преувеличено да се каже, че тази игра има изключителна графика и качеството на светлинните ефекти, които са много футуристични. Тази игра, която се провежда в град Прага, има поредица от основни и странични мисии, които ще накарат играчите наистина да усетят хладнокръвието като таен агент.

8. Крадец II: Металната епоха

Като следващата поредица от игри Thief, Thief II: The Metal Age е в състояние да осигури собствено удовлетворение за геймърите, които обичат жанра Stealth. Опитът от изпълнението на тайни мисии с тайно и внимателно извършени действия заслужава тази игра да бъде наречена една от най-добрите игри за действие Stealth.

9. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Пътуването на Big Boss продължава с поредицата Metal Gear Solid V: The Phantom Pain . Съдбата на Големия шеф, който беше ударен от огромен взрив в предишната поредица, ще бъде показана в тази 5-та поредица. С все по-вълнуваща и интересна сюжетна линия, играчите със сигурност ще се чувстват доволни, играейки тази една игра. Ще се случат много нови неща, както и изненади, които правят играчите любопитни и не желаят да спрат да играят.

10. Commandos 2: Мъже на храбростта

Не е пълно при обсъждане на игри стелт без тази серия Commandos. Да, Commandos 2: Men of Courage е избор на Stealth екшън игри с елегантен дизайн и пълен със стратегия. Изпълнението на опасни мисии е работа на играча. Враговете, с които трябва да се сблъскате, са доста трудни за избиване. Със своя забавен геймплей и убедителна графика обаче никой не може да устои на очарованието на Commandos 2: Men of Courage.

И така, това са 10-те най-вълнуващи игри стелт за компютър, които не бива да пропускате. За тези от вас, които искат да усетят хладнокръвието да изпълняват опасни мисии и да убиват тайно като таен агент, нека играем играта сега!