Тези 5 android игри са създадени за тези от вас, които са глупави!

Играта е създадена, за да се играе от всеки. И изглежда, че тези 5 игри са създадени за тези от вас, които имат нисък коефициент на интелигентност. Ето 5 игри за глупави хора.

Играта на игри е едно от любимите занимания на потребителите на смартфони през свободното им време. Предлагат се различни видове игри, които могат да бъдат изтеглени безплатно от Play Store. Има и уникални игри, които можете да опитате момчета .

Тези игри са подходящи за тези от вас, които имат нисък коефициент на интелигентност, известен още като глупав. ApkVenue е събрал 5 игри за глупави хора на телефони с Android. По-долу е ревюто за вас, глупави хора ..

  • 7 игри Само хора с висок коефициент на интелигентност могат да играят
  • 5 най-добри приложения за IQ тест на Android, за да тренирате мозъка си
  • 5 най-добри онлайн теста за интелигентност на индонезийски и английски език

Ето 5 игри, които са подходящи за глупави хора

Тези игри са подходящи за глупаци по няколко причини. Първо, тъй като играта не изисква много мислене. И второ, защото тази игра може да направи хората по-умни. Така че е подходящо да се играе от глупави хора.

1. Глупав бутон

Тази игра е наистина нелепа момчета . Как да го играете, просто като натиснете червения бутон. Има два режима, като най-дългият или най-бързият за освобождаване на бутона, когато времето е точно 30 секунди. Безумният със сигурност може да играе, GA нужда мислители!

2. Глупави игри

Тази игра съдържа основни математически тестове, които често получаваме по време на началното училище (SD). Но за да ви отговорим ви дават само няколко секунди. Така че трябва да отговорите бързо и точно . Нека глупакът е добър в математиката!

3. Глупаво! Прескачане на превишена скорост

Тази игра е нелепа, трябва да тичате към бърза кола . Скоростта на автомобила става по-висока, когато нивото се покачва. Името на нивото е подходящо и за глупави хора, вариращи от Very Stupid до Very very very very stupid. Тази игра може да е по-подходяща, за да се нарече самоубийствена игра, тъпак!

4. Това е глупав тест

Така че глупавите хора също трябва да играят тази игра. Тази игра съдържа пъзел тест, който може да изчисли колко висок е вашият IQ. Тази Глупава тестова игра ще изостри мозъка ви, като дава пъзели с неочаквани отговори. Глупавите хора трябва да играят, за да бъдат по-умни.

5. Глупаво тестово предизвикателство

Stupid Test Challenge също съдържа тестове, които могат да проверят колко сте глупави . Вашата интелигентност, памет и рефлекторна сила ще бъдат тествани. Вие, които имате нисък коефициент на интелигентност, тествайте мозъка си с тази игра, нека бъде по-умен!

Това е всичко, момчета, 5 android игри за глупави хора , които може да искате да опитате. Ако искате да тествате колко сте глупави, изтеглете играта, момчета .

Прочетете също статии за Android игри или други интересни статии от Chaeroni Fitri .