microsd не може да се форматира на android? направете това възможно най-скоро!

Ако да, какво трябва да се направи? Успокойте се, ApkVenue ви дава какво трябва да направите, когато microSD не може да бъде форматиран на Android.

Повечето смартфони на Android са оборудвани с microSD слот , така че можете да добавите повече памет за съхранение. Това се използва, за да можете да съхранявате повече файлове като снимки, музика, видеоклипове и т.н.

Но това не означава, че с помощта на микро SD можете просто да се чувствате в безопасност. Има много случаи, в които не можете да форматирате телефона си с Android. Ако да, какво трябва да се направи? Успокойте се, ApkVenue ви дава какво трябва да направите, когато microSD не може да бъде форматиран на Android.

  • FAT32, NTFS, exFAT, Кой формат на дяла на твърдия диск е най-добър?
  • Не можете да форматирате FlashDisk? Това е решението, лесно и БЕЗПЛАТНО!
  • Разлика между бърз формат и формат, кой е по-добър?

MicroSD не може да бъде форматиран на Android? Направете това възможно най-скоро!

Точно така, повечето потребители на Android все още изпитват проблема с неформатирането на microSD на Android. Следователно чрез тази статия ApkVenue предоставя правилните стъпки за нейното преодоляване.

Стъпките за преодоляване на MicroSD не могат да бъдат форматирани на Android

  • Ако не можете да форматирате microSD на Android, възможно е вашият microSD да е повреден. И така, просто изключете microSD и го свържете към компютъра.
  • След като свържете microSD към компютъра с помощта на четец на карти, уверете се, че паметта е прочетена на вашия компютър.
  • След това отидете на Моят компютър . Погледнете драйвера на паметта и щракнете с десния бутон върху microSD, който сте свързали. След това изберете Форматиране .
  • Е, ето много неща, които често се объркват. След като направите горното, ще се появи дисплей, показващ файловата система . Сега променете това на FAT32 . След това щракнете върху Старт и сте готови.

По този начин вашият microSD може да се използва отново на любимия ви Android смартфон. Така че, ако има проблем, че microSD не може да бъде форматиран на Android по-късно, вие знаете какво да правите, нали? Споделете вашето мнение в коментарите по-долу!