не е измама! това е как да инсталирате пръстов отпечатък на екрана на android

Понастоящем доставчиците на смарт телефони разработват скенери за пръстови отпечатъци директно на екраните на смартфоните. ApkVenue има пряк път за тези от вас, които искат да имат подобна функция!

Факторът за поверителност е важно нещо при разработването на смартфони. Така се появи сложна система за сигурност, започвайки от използването на скенер за пръстови отпечатъци върху корпуса на мобилния телефон, използването на разпознаване на лица и това, което се разработва, е сканиране на пръстови отпечатъци чрез просто докосване на екрана.

Доставчиците на Vivo вече са представили своите прототипи за смартфони с функцията за скенер за пръстови отпечатъци в дисплея . Значи искате да имате и този вид функция? Джака има начин!

  • Готини начини да превърнете мобилната си камера с Android в сензор за пръстови отпечатъци
  • Избягвайте тези 5 неща, за да направите сензора за пръстови отпечатъци на вашия смартфон последен!
  • Как да отворите приложение за Android с пръстов отпечатък

Как да инсталирам пръстов отпечатък на екрана на Android

Методът е много лесен, момчета, с това приложение изглежда имате супер сложна функция, а именно сензор за пръстови отпечатъци на екрана .

Етап 1

Първо трябва да изтеглите приложение, наречено Fingerprint Lock Screen , можете да го изтеглите чрез връзката по-долу, момчета!

Помощни програми за ИЗТЕГЛЯНЕ

След изтегляне инсталирайте приложението. Това приложение е гарантирано, че няма да натовари работата на вашия смартфон, момчета. След като бъде инсталиран, отворете приложението и ще видите екрана за конфигуриране.

Можете да промените фона на тапета, да зададете тона и вибрациите на този заключен екран. Когато приключите, се върнете у дома и приложението автоматично ще работи.

Стъпка 2

След като конфигурацията приключи, това приложение веднага ще работи и можете веднага да опитате. Изключете екрана и го включете отново. Поставете пръста си върху иконата на скенера за момент, след което го освободете.

Това приложение не прави смартфонът ви всъщност да има технология на сензора за пръстови отпечатъци, момчета. Това е просто заключен екран, който прилича на скенер за пръстови отпечатъци. Но това приложение може да направи дисплея на вашия смартфон по-сложен вдясно.

Прочетете също статии за пръстови отпечатъци или други интересни статии от Chaeroni Fitri .