как да гледате Netflix на Telkomsel & Indihome, 100% работи!

Искате ли да знаете как да гледате Netflix на Telkomsel и IndiHome без караница? Съвети за споделяне на ApkVenue за гледане на Netflix IndiHome и Telkomsel, които не използват сложно.

Telkomsel има добър интернет и качество на сигнала. Неговата стабилна скорост наистина е чудесна за стрийминг на филми или игра на игри.

За съжаление нямате достъп до Netflix, използвайки този оператор по една или друга причина.

Не се притеснявайте, защото има начин за лесен достъп до Netflix, използвайки Telkomsel и Indihome интернет, който ApkVenue ще сподели в тази статия!

Как да гледате Netflix на Android

Netflix винаги е бил любим за гледане на различни интересни филми. Започвайки от филми на ужасите до анимационни филми за деца.

За съжаление Telkomsel Netflix изглежда са две различни компании. Можете да изтеглите приложението, но нямате достъп до сървърите на Netflix.

Когато отворите приложението Netflix, знакът за зареждане ще продължи да се върти в средата на екрана. Това със сигурност е досадно, особено ако сте се абонирали за неограничен интернет пакет, специално за гледане на филми.

Не само Telkomsel, IndiHome също блокира достъпа до Netflix, а лоялните потребители на IndiHome затрудняват достъпа до Netflix от домовете си.

1. Как да гледате Telkomsel Netflix през Android

За достъп до Netflix чрез смартфон с Android, който използва мобилен оператор Telkomsel или е свързан с Wi-Fi мрежа IndiHome, трябва да използвате приложение за управление на DNS.

В предишните версии на Android настройките на DNS можеха да се извършват без да се използва приложение, но сега се нуждаем от специално приложение за управление на DNS.

За щастие, приложението за създаване на DNS, наречено Intra, което ApkVenue споделя, можете да изтеглите безплатно този път, така че този метод е безспорно начинът да отворите Netflix на Android безплатно.

Intra само по себе си е DNS приложение, което има почти същата функционалност като VPN за Netflix. Така че, вместо да бъдем любопитни, нека просто разгледаме стъпките за това как да отворите Netflix Telkomsel по-долу.

Стъпка 1 - Изтеглете приложението Intra

 • Първо, първо изтегляте приложението Intra на вашия смартфон. Ако нямате приложението, можете да го изтеглите директно чрез връзката по-долу:
Изтегляне на приложения в мрежа

Стъпка 2 - Активирайте Intra

 • След това отваряте приложението и активирате Intra, като докоснете иконата на плъзгача On / Off .

 • Ако е активна, темата на приложението автоматично ще се промени на синя.

Източник на снимки: JalanTikus (Можете да използвате приложението Intra за лесно отваряне на Netflix на Android).

Стъпка 3 - Дръжте приложението отворено във фонов режим

 • Когато е включено, уверете се, че не затваряте това приложение, защото неговата функция ще спре, ако го затворите.

Стъпка 4 - надхитри, ако все още не се свърже

 • Ако сте изпълнили предишните стъпки и все още не се свързвате, тогава в приложението Intra щракнете върху иконата на бургер, след което изберете менюто „Настройки“ .

Стъпка 5 - Изберете сървър

 • След това избирате менюто „Избор на DNS през HTTPS сървър“ .

 • Тук просто трябва да изберете сървър, който ако можете да стартирате и успеете. Ако това не успее, можете да опитате да изберете друг сървър или дори да опитате един по един.

Свършен! Сега можете да гледате Netflix с помощта на интернет пакет Telkomsel или също чрез мрежата IndiHome на вашия Android телефон!

2. Как да гледате Netflix IndiHome на Android

Горният метод не работи, когато устройството ви е свързано към мрежата IndiHome? Или искате да знаете как да отворите Netflix Indihome без VPN?

Не се притеснявайте, ApkVenue все още има начин да гледате Netflix IndiHome Android, който можете да опитате!

Стъпка 1 - Изтеглете APK приложението Power Tunnel

 • Първо, първо трябва да изтеглите приложението Power Tunnel . С това приложение можете да деблокирате всичко, включително Netflix.

 • Ако нямате приложението, можете да го получите чрез връзката по-долу:

Изтегляне на приложения в мрежа

Стъпка 2 - Свържете мрежата към VPN

 • След това можете да отворите всяко VPN приложение на вашето устройство, след което да се свържете с мрежата.

 • По-долу ApkVenue ще ви даде някои от най-добрите връзки за VPN приложения, които можете да използвате!

Apps Networking AnchorFree GmbH ИЗТЕГЛЯНЕ Apps Networking Иновативно свързване ИЗТЕГЛЯНЕ Apps Networking ExpressVPN ИЗТЕГЛЯНЕ

Стъпка 3 - Отворете приложението Power Tunnel

 • Когато вашето устройство е свързано към VPN мрежа, можете да отворите инсталираното от вас приложение Power Powernel.

 • Натиснете бутона Старт на главния екран. По този начин можете да гледате Netflix, въпреки че използвате мрежата Indihome!

Източник на снимки: JalanTikus (Искате ли да отворите Netflix IndiHome Android, но не можете? Можете да опитате да използвате помощта на приложението Power Tunnel за достъп до него).

Колко лесно е да се заобиколи Netflix IndiHome 2020 с помощта на приложението Intra?

Е, ако искате да осъществите достъп до интелигентната телевизия Netflix IndiHome, можете да използвате метода за отразяване на Android на интелигентен телевизор, банда.

Как да гледате Netflix на iPhone

Подобно на Android, вие също трябва да зададете DNS, ако използвате iPhone. За съжаление iPhone няма настройка за DNS от HP.

Така че, трябва да изтеглите допълнително приложение за управление на вашия интернет DNS. Можете да изберете DNS приложението, на което имате доверие, ApkVenue използва DNS Cloak .

Можете да изтеглите приложението Cloak DNS безплатно от App Store.

Използването на това приложение е доста лесно, можете да изпълните следните стъпки, за да използвате DNS Cloak на мобилния си телефон:

Стъпка 1 - Отворете DNS Cloak, след което изберете типа DNS

 • Jaka използва DNS в първата колона, щракнете върху редактиране в горния десен ъгъл на екрана.

Източник на снимки: JalanTikus (Това е една от стъпките за гледане на Netflix, използвайки Telkomsel iPhone интернет с DNS Cloak).

Стъпка 2 - Регулирайте настройките на DNS

 • По подразбиране DNS е зададен от приложението, така че просто трябва да изберете Ok. Просто се уверете, че настройките са същите като изображението по-долу.

Стъпка 3 - Отворете отново приложението Netflix

 • Не забравяйте първо да затворите Netflix, ако сте го отворили, преди да настроите DNS.

Ако имате нужда от друга алтернатива на Netflix VPN за iPhone, можете да проверите статията по-долу!

ВИЖТЕ СТАТИИ

Как да гледате Netflix на компютър

За тези от вас, които имат достъп до Netflix през компютър, ApkVenue също ще сподели как да гледате Netflix на IndiHome лесно и стабилно .

Мрежата IndiHome не позволява на своите потребители достъп до услугата Netflix, но това може да бъде проникнато чрез няколко метода. Нещо?

1. Как да гледате Netflix IndiHome с помощта на VPN

Първо, можете да използвате VPN приложение, което има много възможности за избор. По-долу ApkVenue ви даде няколко алтернативни възможности за избор!

Приложения Антивирус и защита Pango ИЗТЕГЛЯНЕ Помощни програми за приложения ExpressVPN ИЗТЕГЛЯНЕ Приложения Мрежа NordVPN Приложения ИЗТЕГЛЯНЕ

След инсталирането свържете вашия лаптоп към сървърната мрежа, предоставена от VPN софтуера. Тогава можете да получите достъп до Netflix, колкото искате.

Наистина е лесно, нали, как да заобиколите Netflix IndiHome 2020 на компютър с помощта на VPN приложение?

2. Как да гледате Netflix Indihome с помощта на GoodbyeDPI

Ако предишният метод не може, ApkVenue ще ви каже друг алтернативен начин чрез GoodbyeDPI .

За повече подробности можете да видите пълните стъпки по-долу!

Стъпка 1 - Изтеглете GoodbyeDPI

 • Първо, трябва да изтеглите RAR файла от GoodbyeDPI на този. Можете да го получите безплатно чрез връзката по-долу!
Изтегляне на приложения в мрежа
 • След като изтеглянето приключи, можете да извлечете RAR файла.

Стъпка 2 - Стартирайте 2_all_dnsredir.cmd

 • Намерете файла 2_all_dnsredir.cmd и го стартирайте с Run as Administrator .

 • Ако след стартиране на програмата все още нямате достъп до Netflix, опитайте да стартирате 3_all_dnsredir_hardcore.cmd .

Източник на снимки: JalanTikus (Можете да изберете един от двата файла, за да гледате Netflix IndiHome на компютър).

Стъпка 3 - Наслаждавайте се!

Опитайте да отворите Netflix на браузъра на вашия лаптоп. Можете да се наслаждавате на Netflix, въпреки че използвате интернет IndiHome!

Всъщност има друг начин за достъп до Netflix IndiHome на компютър с помощта на Simple DNSCrypt. Просто когато Джака опита, този метод вече не работи, банда.

Това са някои начини за гледане на Netflix с помощта на Telkomsel интернет, както и как да гледате Netflix IndiHome чрез компютърната версия на Jaka.

С течение на времето Netflix подобрява агресивно сигурността си, което прави ръчни методи, а също и някои безплатни VPN приложения за Netflix неспособни да проникнат в мрежата.

Начинът, по който ApkVenue споделя това, е как да гледам най-новите Netflix Telkomsel и IndiHome, които проверих предварително, така че гарантирано ще продължи да работи, банда.

Прочетете също статии за интернет или други интересни статии от Даниел Кахяди .