силно повреден! как да направя "бомба 42" техника за дълбоко хакване в мрежата

С изпълнението на хакери в дълбоката мрежа, разбира се, има и много техники за хакване, създадени в дълбоката мрежа. Една от известните техники за хакване от дълбоката мрежа, а именно Bomb 42. Какъв вид хакерска техника е това? Ела да видиш!

Известно е много, когато дълбоката мрежа е изпълнена от много хакери. Това е и една от причините дълбоката мрежа да е толкова опасна част от интернет.

С изпълнението на хакери в дълбоката мрежа, разбира се, има и много техники за хакване, създадени в дълбоката мрежа. Една от известните техники за хакване от дълбоката мрежа, а именно Bomb 42. Какъв вид хакерска техника е това? Ела да видиш!

  • Ужасен! Това е трагичната история зад дълбокото уеб видео „Hamburger Lady“
  • Ужасен! Това е трагичната история зад видеото на "Червената стая" в дълбоката мрежа
  • Ужасен! Това е трагичната история зад дълбокото уеб видео „Джеф убиецът“

Как да направя техниката за дълбоко хакване в мрежата „Bomb 42“

Източник на снимката: Изображение: Светът на новините

Bomb 42 се оказва специален алгоритъм в ZIP формат. Когато бъде извлечен, той ще бъде с размер на файла 4.2 петабайта или около 42000 гигабайта . Той не е завършен там, по време на процеса на извличане ще повреди и всички данни и хардуер. Пълният метод е както следва ...

Стъпки за изпълнение на техники за дълбоко уеб хакване „Bomb 42“

Етап 1

Първо, изтеглете първо файла "Bomb 42", можете да го изтеглите чрез следната връзка:

Изтеглени: Bomb 42 файла

Стъпка 2

Ако вече сте изтеглили, направете „Преименуване“ . Дайте интересно име, например „Tsubasa Amami Newest Photo.zip“ или „Free Diamond Mobile Legends.zip“ .

Стъпка 3

Можете да го въведете във флаш диск, да го качите в интернет, имейл и други. Целта е този файл във формат ZIP да достигне до жертвата. Кажете ми, паролата е "42" .

Стъпка 4

Готово, наблюдавайте жертвата и изчакайте реакцията му.

Catatan: Jaka sama sekali tidak bertanggung jawab terhadap seluruh kerusakan data atau software atau hardware yang diakibatkan oleh tutorial ini. MOHON DIPERGUNAKAN DENGAN BIJAK!

ВИЖТЕ СТАТИИ

За да се избегне тази техника, очевидно е много лесно. Просто не искате да се изкушавате лесно да отваряте файлове, които са неясни или не знаете, особено ако паролата е 42. Надяваме се тази информация да е полезна за вас!

О, да, уверете се, че сте прочели и статии, свързани с Hack или други интересни статии от 1S.

Банер: Свинска мас