трябва да използвате! 7 най-добри предмети от живота на мобилни легенди

Е, този път ApkVenue ще обсъди някои от най-добрите предмети в Life Legends. Това е идеално за онези от вас, които имат трудности да оцелеят по време на война. Вижте следните рецензии, да!

Елементите в Mobile Legends могат да бъдат наречени допълнителни умения за герои. Всички герои на Mobile Legends са оборудвани с готини пасивни умения и активни умения , но това не означава, че не се нуждаят от предмети . Всъщност предмети са необходими, за да се оптимизират уменията и да се направят героите по-лоши в битката. Някои герои дори разчитат много на предмети.

Що се отнася до живото , предметите също са много необходими, тъй като не всички герои имат способности за живот. Е, този път ApkVenue ще обсъди някои от най-добрите предмети в Life Legends . Това е идеално за онези от вас, които имат трудности да оцелеят по време на война. Вижте следните рецензии, да!

  • Как да играете Mobile Legends на компютър и лаптоп, без да сте бавни, натискайте ранг продължава да се срива!
  • 7 начина да играете мобилни легенди за начинаещи, Solo Rank to Mythic!
  • 8 начина да получите безплатни скинове в Mobile Legends: Bang bang

7 най-добри артикула в Life Legends

1. Кръвожадна брадва

Bloodlust Axe е идеален за герои, които нямат мана като Hilda или Chou alias, могат да издават умения непрекъснато. Този елемент ще функционира, ако атаката е ударена от враг. Не само допълнителни 70 физически атаки и 10% намаляване на времето за изчакване , Bloodlust Axe също ще направи героя по-имунизиран, като добави 20% цял живот всеки път, когато умението, което хвърлите, попадне в целта.

2. Мистичен контейнер

Mystic Container ще допълни защитата на героя с допълнителни 300 HP точки и 12% заклинание за заклинания, които също могат да допълнят живота. Освен това, допълнителните 15% магическа сила също ще направят атаката на героя още по-опасна.

3. Безкрайна битка

Endless Battle е предмет, който предоставя много предимства за играчите. Освен че осигурява запас от 15%, този артикул също така добавя 65 физически атаки, 25 магически сили, 300 мани, 5% скорост на движение и 250 HP. И така, този артикул е идеален за герои, които обичат спам умения като Alucard. С добавянето на живото, HP и големи ефекти на атака, вашият герой може да бъде по-силен и по-смъртоносен.

4. Ноктите на Хаас

Ако искате да използвате боец, е задължително да закупите този един елемент. Haas's Claws осигурява значителна допълнителна продължителност на живота от 20%. Не само това, когато вашият HP е по-малък от 40% , този елемент ще ви осигури още 10% живот. В допълнение, Haas's Claws също е много подходящ за стрелец, защото може да увеличи физическата атака със 70 точки.

5. Перо на небето

Перото на небето е идеално за вас, за да го използвате за герои, чиито атаки са малко бавни. Защото този елемент осигурява допълнителна скорост на атака от 30%, а също и допълнителни 65 магически точки на мощност. Перото на небето също осигурява запас от 8%, така че наистина помага на героя да продължи по-дълго.

6. Метеор от розово злато

Този елемент е идеален за убийци като Карина . Освен че осигурява допълнителни 60 точки физическа атака и 30 точки магическа съпротива , Rose Gold Meteor също увеличава живота с 5%. Това е много полезно за повишаване на устойчивостта на героите. Освен това този елемент ще осигури щит или преграда, които могат да поемат щети, когато HP е по-малко от 30%.

7. Концентрирана енергия

Концентрираната енергия е елемент, който ще ви направи наистина силни. В допълнение към осигуряването на допълнителна магическа сила от 70 точки, този артикул ще осигури и допълнителни 700 точки HP и 30% запас от живота. Не само това, Концентрирана енергия също ще регенерира 10% HP след убиване на врага.

И така, това са 7-те най-добри предмети в Life Legends . За да може защитата на героя ви да стане по-силна и атаките да станат по-опасни, трябва да използвате тези предмети. Ако имате други елементи, които също са полезни за цялото живо, не бъдете скъперни за споделяне , Добре!