10 герои от Dota 2 с най-добър талант от ниво 25

Valve винаги предоставя редовни корекции за актуализация за Dota 2, особено 7.00, която просто променя стила на игра, като същевременно прави геймплея по-привлекателен.

Valve винаги осигурява редовни актуализации на кръпки за Dota 2, особено 7.00, които просто променят стила на игра, като същевременно правят геймплея по-привлекателен. Една от интересните актуализации е добавянето на система от дървета на таланти , където играчите могат да изберат опция за надграждане на своя герой.

В миналото, преди Дървото на талантите, играчите са се фокусирали само на ниво 16, за да увеличат максимално своите крайни умения , сега играчите получават възможността да надграждат един от атрибутите или уменията на героите по време на играта. И така, този път ще разкрия 10-те героя, за които се смята, че имат най-добро ниво 25 Талант , любопитни? Хайде, вижте следното.

  • Геймърите трябва да знаят! Това са 5-те определящи фактора за победа в DotA 2
  • 5-те най-добри и най-смъртоносните герои в DotA 2
  • 7 Hero DotA 2, който е най-труден за убиване, къде е вашият герой?

1. Wraith King

Ниво 25: Прераждането Хвърля Wraithfire Blast или No Reincarnation Mana Cost

Hero Wraith King обикновено се взима напоследък, това е, за да попречи на врага да подготви брояч на герои, за да използва маната си по време на играта. Следователно, често умението No Reincarnation Mana Cost не винаги е полезно, за разлика от Reincarnation Cast на Wraithfire, които все още могат да имат ефект на бумеранг върху врага, когато WK умре, въпреки че има брояч на герои, врагът все още ще бъде зашеметен и това може да се превърне в чист инерционен удар.

2. Лич

Ниво 25: Атаки Прилагат 30% MS и AS Бавно или +35 Ледена броня Структура броня

Винаги има възможност за Лич, който иска да изглежда обидно или отбранително с този талант. При атаките на талантите се прилагат 30% MS, Lich ще получи мощност за атака, която е увеличена почти наполовина, това е все едно получава предмети Skadi, без да се налага да пълни чантата по време на игра. Докато талантът +35 Armor Structure ще осигури защитата от лед на Lich да бъде по-строга и по-трудна за проникване на враговете.

3. Абадон

Ниво 25: +300 Афотичен щит здраве или +25 сила

Talent Aphotic Shield Health ще направи Abbadon пресметнат танкер-герой , тази сила може да накара този герой да поеме и да върне щетите на врага на всеки 5 секунди.

4. Мирана

Ниво 25: +2 Multishoot Sacred Arows или +100 Скорост на атака на скок

Talent +100 Leap Attack Speed ​​може да накара Mirana да убива по-бързо и лесно, този талант наистина ще помогне на Mirana да удря враговете. Междувременно талантът +2 Multishoot Sacred Arrows ще бъде много полезен, когато врагът се събира, защото може да даде зашеметяващ ефект.

5. Поглъщач от външния свят

Ниво 25: + 8% Усилване на заклинанието или + 60s Arcane Orb Intelliance Steal

Talent + 60s Arcane Orb Intelligance Steal може да накара Devourer да открадне атрибута на разузнаването на врага за 2 минути, откраднатият враг int ще даде голяма бонус щета, за да го накара да победи враговете си.

6. Призоваващ

Ниво 25: -18s Tornado Cooldown или AoE Defening Blast

Талант, който е доста обезпокоителен за враговете му, които се изправят срещу Invoker, а именно талантът на Tornado Cooldown . Този талант може да накара Invoker лесно да изхвърли враговете си във въздуха. Междувременно талантът AoE Defening Blast също може да бъде от голяма помощ при определени условия.

7. Clockwerk

Ниво 25: + 10s Продължителност на нападение с батерия или +400 здраве

Уау, това е един от най-добрите таланти на Clockwerk, а именно Продължителност на батерията. С този талант Clockwerk успя да изпълнява умения за непрекъснато нападение на батерията, като този талант също превръща Clockwerk в много неприятен враг, когато е в основата .

8. Пророк

Ниво 25: 2x Treant HP / Damage или премахнато презареждане на телепортацията

Премахването на телепортацията с талант означава премахване на времето за изчакване на умението за телепортация на този герой, това означава, че тя е много обезпокоителен герой, защото може да премахне по-лесно мъжете си. Всъщност, ако вземете таланта 2x Treant HP / Damage, тогава все пак ще получите правилното количество сила, а именно даване на сила на неговите подчинени с щети от 70 и HP 1100.

9. Шайба

Ниво 25: + 75% илюзорно кълбо разстояние / скорост или +420 злато / мин

Разстояние / скорост на талантното илюзорно кълбо ще улесни Puck да премества местата по-бързо. Докато талантът +420 Gold / min ще накара Puck да получава допълнителни пари всяка минута, разбира се, това умение ще промени стила на игра на Puck до момента.

10. Кралица на болката

Ниво 25: 60% заклинание от заклинанието или 550 AoE Shadow Strike

Допълнителни 60% от таланта на Spell Lifesteal ще накарат Queen of Pain да не се притеснява от липса на кръв по време на битка. В комбинация с допълнителни жизнени предмети като Октариново ядро, които могат да увеличат ефекта на този герой до 96%, УАУ!

Това са 10-те герои от Dota 2 с най-добър талант от ниво 25 . Искате ли да добавите още герои? Хайде, не се колебайте да споделите вашите отговори чрез коментарите по-долу.