5 най-добри приложения за обучение за кодиране, използващи Android

Следват 5 приложения за обучение на кодиране с помощта на Android, с най-добрия начин за изтегляне, така че да можете да овладеете кода или езика за програмиране в мрежата и android.

Да станеш надежден програмист определено е мечтата на всеки, който е в света на ИТ. В тази цифрова ера обаче изглежда, че всеки трябва да има умения за програмиране и кодиране. Вярно или не? Не само програмисти, други области също изискват умения за кодиране . Например, като ви помага да работите по-ефективно, разбира се, за да постигнете светла кариера.

Не боли, че отделяме минута всеки ден, за да научим програмиране и кодиране или някакво друго ново умение. Не е нужно да се бъркате откъде да започнете, но отсега нататък от нещата около вас. Да, чрез смартфон можете да научите кодиране с 5-те най-добри приложения за обучение за кодиране на Android, които ApkVenue, обсъдени по-долу, ви позволява да научите езици за програмиране или кодиране по всяко време и навсякъде.

  • За да бъдете добри в кодирането, ето как да направите скрипт за диалог в Blogger
  • 7 причини, поради които трябва да научите кодирането
  • 7 начина да се превърне в истински компютърен хакер

Приложение за обучение за Android Coding за начинаещи

1. Център за програмиране, Научете се да кодирате

Hub за програмиране, Научете се да кодирате е приложение за обучение по кодиране и езиците за програмиране HTML, CSS и Javascript. Това приложение има офлайн компилатор, за да се учи и практикува без нужда от интернет връзка. Има голяма колекция от примери за програмиране и обширен материал за курсове. Всичко, от което се нуждаете, за да научите кодирането, е включено в приложението Programming Hub, Научете се да кодирате.

2. Udacity Learn Programming

Udacity Learn Programming е приложение за изучаване на HTML, CSS, Javascript, Python, Java и други езици за програмиране. С това можете да научите от нулата, а именно основите на програмирането . Преподаваните материали са предоставени от браншови експерти от Facebook, Google, Cloudera и MongoDB.

3. C Програмиране

Както подсказва името, C Programming е приложение за научаване на кодиране и основния език за програмиране на C на Android. Това приложение съдържа повече от 100 C програми, които са пълни с лесни и пълни уроци. Плюс това потребителският интерфейс е много прост и съдържанието може лесно да бъде разбрано от потребителя.

4. Научете Python

Както подсказва името, Learn Python е приложение за обучение за кодиране и език за програмиране Python. Това приложение обяснява основите на Pyton, типовете данни, структурите за управление , функциите и модулите . Можете да си сътрудничите с други приятели, да се забавлявате с кратки уроци и да печелите викторини. Можете също така веднага да се упражнявате в писането на Python код в приложението, да събирате точки и да показвате уменията си.

5. Научете програмиране

Learn Programming е приложение за изучаване на езици за кодиране и програмиране HTML 5, Java, LISP, JSP. Python, Perl, Pascal, PHP, Ruby и много други. Всеки материал е снабден с документация и примери за всеки елемент, има функция Sandbox, която можете да използвате за копиране и поставяне на изходния код . След като учите, можете да вземете тест, за да разберете колко разбирате. Спокойно, приложението е напълно адаптивно в настройките.

Това са 5-те най-добри приложения за обучение за кодиране на Android, които ви правят добри в кодирането на Android, както съобщава Tech Viral. Така че, вече няма оправдание да не се учи а. Причината е, че в ерата на Интернет, както днес, информацията е много лесна за получаване. Така че, не е нужно да купувате скъпи книги, но в крайна сметка никога не довършвате четенето. Ако имате допълнителни приложения, за да научите друго кодиране , споделете ги в колоната за коментари.