5 легендарни gimbot игри, които вече можете да играете на Android

Все още помнете, че през 90-те игрите, които наистина харесваха децата по това време, бяха предимно игри с игри (Gimbot). Сега можете да играете тази стара школа на Android.

Все още помнете през 90-те години, игрите, които наистина харесваха децата по това време, бяха предимно игри за гледане (gimbot). В тази статия ApkVenue иска да представи 5 игри от старото училище Gamewatch, които вече можете да играете на Android. Просто назовете някои от известните имена на игри за забавни игри Western Bar, Tetris, Sub Marine Battle, Heli Battle и други.

Какво ни кара да пропускаме тези игри? Особено за тези от вас, които са родени през 80-те и 90-те? Първо, формите на игровите герои, които по това време бяха наистина добри. Второ, играта с фонова музика е наистина добра за слушане, когато играете играта и ви кара да се вълнувате да играете. Трето, оказва се, че без да го осъзнават, геймчето или така нареченият кимбот поддържа мобилност, защото може да се носи навсякъде.

  • Игри за копиране на 4 Clash Royale, които са по-вълнуващи от оригинала
  • 16 най-добри MOBA игри 2020 на Android и PC, безплатни и пристрастяващи!

5 легендарни игри с Gimbot, които вече можете да играете на Android

1. Западен бар

Игрите на Western Bar бяха известни през 80-те и 90-те години. По това време малките деца трябва да са знаели и обичали да си играят с него. От името със сигурност знаем, че това е игра на стрелба на бара. Когато играем тази игра, нашата работа е да стреляме по бутилките, чашите, които бармана хвърля . Но бъдете внимателни, не просто стреляйте по бомбата или защото стреляте по грешната, вие стреляте по вечерящите, които ядат. Ако случаят е такъв, те ще ви нападнат. Ако бъде ударен от тяхното хвърляне, вашият герой може да умре. Имате само три шанса. Резултатът се изчислява въз основа на броя обекти, които сте заснели успешно.

Изтеглете играта Western Bar

Оригиналната форма на игралната конзола на Western Bar:

2. Хели битка

Вашата задача е да победите други хеликоптери, които ви атакуват. Внимавайте и с противовъздушните оръжия от вражески бункери . Имате два вида оръжия, които да използвате. Първата ракета се използва за изстрелване на вражески хеликоптери. Второ, бомбата за унищожаване на вражеския защитен бункер . Можете да се движите напред, назад, нагоре и надолу, за да избегнете атаките на враговете си. Резултатът ще се увеличи, когато успешно унищожите хеликоптерите и бункерите.

Изтеглете играта Heli Battle

Оригиналната форма на конзолата за игра на Heli Battle:

3. Кунг-фу

Вашата работа е да победите враговете, които излязоха да ви ударят. Имате два възможности за атаки, а именно Punch, за да ударите опонента си и Kick, за да ритате опонента си. Можете да се движите нагоре, надолу, наляво, надясно. Резултатът ви се изчислява въз основа на това колко врагове можете да победите. От името Gamewatch става ясно, че трябва да е свързано с Кунг Фу, нали?

Изтеглете играта Kung Fu

Оригиналната форма на играта на конзолата Kung Fu:

4. Тетрис

В тази игра вие имате задачата да подредите блоковете, които се появяват. Ако успеете да подредите блоковете в равна площ с минимален размер 2x2, тогава ще получите резултат. Колкото по-високо е нивото, толкова по-бърза е скоростта, с която се появяват блоковете. Това ще провери степента на вашето умение за бързо подреждане на тези блокове. Предимствата на тази ретро игра, освен сглобяването на блоковете, има и различни други игри като пинг-понг, състезания с автомобили, змия, бокс и други.

Изтеглете истински ретро игри

Оригиналната форма на игралния конзола Tetris :

5. AliceGameWatch

Оказва се, че тази игра за Алис съществува от 80-те години. И се оказа много популярен по това време заедно с известния филм „ Алиса в страната на чудесата“ . Вашата работа е да доставите чая на момичето отляво. Не се удряйте от нож от Мидори (горе), но ако той хвърли уловна торта. Има два варианта, една игра, A и игра B . Игра А е по-спокойна, да, но ако нивото ви е напреднало, можете да опитате игра Б. Всеки път, когато доставяте чай, ще получавате 3 точки.

Изтеглете играта AliceGameWatch

Оригиналната форма за игра на конзолата на Алиса :

И така, има 5 легендарни игри Gimbot, които вече можете да играете на Android. Играейки тези игри, можем да си припомним детството. Приятна носталгия!