сигурен ли си, че очите ти са здрави? първо го тествайте със следния безплатен очен тест

Съмнявате се дали очите ви са здрави? Всъщност, трябва ли да носите очила или не? Така че, вместо да се налага да отидете чак до оптичен магазин, имаме съвети за тестване дали очите ви са минус, плюс или дори все още здрави.

Съмнявате се дали очите ви са здрави? Всъщност, трябва ли да носите очила или не? Така че, вместо да се налага да отидете чак до оптичен магазин, имаме няколко съвета, за да проверите дали очите ви са минус, плюс или дори все още здрави. Моля, следвайте стъпките по-долу.

Отпуснете се, този мощен начин е гарантиран безплатен и разбира се лесен за вас. Отнема само 10 минути, след което ще можете бързо да разберете резултатите.

  • Не позволявайте очите ви да се повредят заради телефоните с Android!
  • Избягвайте уморени очни заболявания поради технологията по следните начини
  • Празнични евтини начини за гледане на горещи 3D видеоклипове на вашия компютър или лаптоп

Сигурни ли сте, че очите ви са здрави? Тествайте първо със следния БЕЗПЛАТЕН очен тест

  • Трябва само да отворите следния уебсайт на Vision. В него щракнете върху Опитайте сега! да отидете директно на страницата за очен тест.

  • Преди да започнете теста, е необходимо първо да калибрирате екрана и тестовата платка. Затова щракнете върху бутона Настройки, за да направите настройки. В лявата част на екрана поставете вашата визитна картичка или KTP върху екрана и регулирайте плъзгача отдясно на екрана, за да регулирате размера на границата отляво на екрана, за да съответства на картата, която поставяте. Ако е така, всичко, което трябва да направите, е да щракнете върху бутона X горе вдясно.

  • След това щракнете върху бутона QR-код до бутона Настройки и насочете смартфона си с помощта на приложението за баркод скенер към QR-кода, който се появява на екрана.

Ако вашият смартфон не е оборудван със скенер за баркод , изтеглете го първо чрез бутона за изтегляне по-долу.

Приложенията за производителност на екипа на ZXing ИЗТЕГЛЯНЕ
  • Сега вашият смартфон се превърна в дистанционно управление за очни тестове, които се провеждат на компютър. Сега начинът да използвате този очен тест е, опитайте се да се отдалечите от монитора на компютъра на разстояние 4 метра. Сега просто трябва да натиснете горната звезда на смартфона и да отговорите коя буква отговаря на позицията на звездата на монитора на компютъра. Ако предположението ви е вярно, тогава можете да преминете към следващата звезда. Докато слизате надолу, буквите, които виждате, ще бъдат по-малки и по-трудни за отгатване. Оттам този очен тест ще установи дали очите ви са здрави или не.

Какво чакате, нека тестваме вашето здраве чрез следната връзка Vision . Късмет!