не е измама! по този начин можете да получите безплатно playstation 4 (ps4) в интернет

Нямате средства за закупуване на PS4? Спокойно, ApkVenue има решение. Ако следвате следния метод, можете да получите PS4 безплатно! Искате ли да знаете как?

Една от най-популярните конзолни игри днес, а именно PS4. Кой не иска да има PS4? ApkVenue със сигурност всички приятели тук искат. Но скъпа, да, цената е. PS4 наистина е доста скъп.

Нямате средства за закупуване на PS4? Спокойно, ApkVenue има решение. Ако следвате следния метод, можете да получите PS4 безплатно! Искате ли да знаете как?

  • Изберете PS4, PS4 Pro, Xbox One или Xbox One X? Разликата ...
  • В Индонезия има PS4 Game Inject Services, можете ли да пиратирате?

Ето как можете да получите Playstation 4 (PS4) безплатно в интернет

Източник на снимка: Изображение: ShutterStock

Този метод е законен, не използва техники за кардиране или други подобни. Но е нужно малко търпение и упоритост. Тъй като обаче наградата е PS4, Jaka е сигурен, че си струва да се борите за нея. Ето как ...

Стъпки за получаване на PS4 безплатно в интернет

Етап 1

На първо място, посетете сайт, наречен Gokano , можете да го прекратите чрез връзката, която ApkVenue е предоставил по-долу.

Посетете: уебсайт Gokano

Стъпка 2

Ако е така, регистрирайте се, като кликнете върху „Регистрация“ . Вижте изображението по-долу за повече подробности.

Стъпка 3

Ако сте се регистрирали и сте влезли, продължете, като щракнете върху иконата на хартиен самолет или „Мисия“ . След това изберете категорията на мисията, която искате да направите, има ежедневни мисии , допълнителни мисии , социални мисии и бързи мисии .

Стъпка 4

Ако сте избрали категория на мисията, изпълнете наличните задачи. Самата задача е много проста, точно като да изберете между Да или Не и Споделете нещо.

Стъпка 5

След като изпълните задачата, ще получите точки. Ако точките са се натрупали до 2500 , щракнете върху иконата за подарък или „Награди“ . След това го заменете за PS4 или можете да го замените за Xbox One. Продължете, като въведете адреса си и изчакате наградата да дойде.

Не е трудно, нали, самият ApkVenue в момента е събрал точки до 500 точки. Опитайте добре! О, да, също така не забравяйте да прочетете статии, свързани с PS4 или други интересни статии от Putra Andalas.

Банер: ShutterStock

ВИЖТЕ СТАТИИ