толкова секси! Тези 8 мобилни легенди изяви на женски герой карат играча да се фокусира погрешно

Присъствието на тези женски герои със сигурност допринася за привлекателността на геймърите.

Hero Mobile Legends не е изпълнен само с корави мъже, които са готови да се бият на бойното поле. Жените герои също присъстват с умения и бойни умения, които са не по-малко страховити. Присъствието на тези женски герои със сигурност допринася за привлекателността на геймърите.

Не само разнообразните умения, появата на женски герои Mobile Legends също е грижа за геймърите. Не само привлекателни лица и атрибути, няколко женски героя на Mobile Legends също идват с отворени дрехи и секси форми на тялото. Тъй като е толкова секси, играчите може да се фокусират погрешно и да не се концентрират върху играта. Не вярвайте? Хайде, надникнете в следващите 8 много секси героя на Mobile Legends .

  • 6 най-силни герои в мобилни легенди във всяка роля, Crazy MVP!
  • 9 най-силни герои на стрелци в мобилни легенди, може Savage лесно!
  • Ръководство 10 герои на танкери в мобилни легенди: Най-силният лидер на фронтовата линия

8 появата на този женски герой в Mobile Legends кара играча да се фокусира погрешно

1. Мия

Мия е една от най -любимите женски герои в Mobile Legends. Тази красива фигура, която използва стрели като оръжие, се появява с доста отворени дрехи. Лъжа е, ако не погледнете към определени части от секси тялото на Мия, които са изложени без сензори. Този герой на Marksman става по-секси с най -новата си кожа , Модена Бътерфлай.

2. Фани

Героят с два основни меча за убиване на врага изглежда секси с тесни и отворени дрехи отпред. Гърбът на Фани също е изложен с две страни на талията, които също са ясно видими. В скините на Campus Youth и Punk Princess Фани все още изглежда секси със стърчащи гърди и секси корем.

3. Наталия

Очевидно Наталия е изцяло проектирана да направи очите на момчетата поп. Освен че има красиво лице, този герой убиец изглежда и секси със супер тесни оскъдни дрехи, които правят някои части от тялото му да се открояват. Наталия става по-секси на кожата на Glass Blade . Сексуалността й не можеше да бъде покрита, дори ако беше облечена в халат.

4. Карина

Карина не само умее да играе на меч с двете ръце, но и има много зашеметяващо тяло . Идеалната форма на тялото, за която мечтаят жените в реалния свят, е перфектно визуализирана във фигурата на Карина. Не само тялото и секси дрехите, които правят фокуса погрешен, Карина също е много елегантна и изглежда едновременно елегантна и смъртоносна.

5. Евдора

Eudora е герой, който играчите използват доста често. Освен че има квалифицирани умения, външният вид на Eudora е и доста интересен за гледане. Той не носи дрехи, които са твърде показателни като Мия или Наталия, но този Маг герой може да накара играчите да се фокусират погрешно с прекалено изложените си гърди.

6. Алиса

Кралицата на прилепите, която може да поеме HP на противоположния герой, изглежда толкова смела със своите супер минимални дрехи, покриващи бледобялата й кожа. Невъзможно е, ако играчите не мислят за нещо различно, когато видят сексуалността на Алис, което я кара да се фокусира погрешно с наистина секси кожата на Учителя на магьосничество!

7. Хилда

За разлика от други женски герои, Хилда прави грешен фокус не само с минималните си дрехи, но и с мускулесто тяло като мъж. Ако погледнете Хилда отзад, може да не повярвате, че е жена, но ако сте видели стърчащите гърди, определено ще повярвате, нали?

8. Лейла

Първият герой, който ви беше представен при първото стартиране на играта Mobile Legends, беше не по-малко способен да се фокусира погрешно. Лейла, която е с дълга руса коса и смъртоносни оръжия, има свеж и привлекателен поглед. Тънкото й тяло, обгърнато в тесни дрехи и къса пола, я кара да изглежда секси, особено ако използвате някои кожи на Layla, които показват още повече нейната сексуалност.

Това са 8-те легенди за мобилни герои, които причиняват грешен фокус . Как Вие ли сте един от геймърите, който е запленен от сексуалността на тези женски герои? Да бъдеш пленен е добре, но не пропускайте да се съсредоточите върху превръщането на битката в хаотична, а!