как да блокирам достъпа до интернет в определени андроид приложения

Много приложения тайно използват интернет връзка, в резултат на това скоростта на интернет ви е бавна и батерията на смартфона ви бързо се изтощава. За това ето как да блокирате достъпа до интернет на определени приложения за Android.

В момента има много приложения за Android, които изискват достъп до интернет, за да работят оптимално. Някои от тях постоянно работят във фонов режим, което прави интернет бавен, което понякога е доста досадно за вас.

Освен че могат да изразходват ограничената си интернет квота, онлайн приложенията също не са щадящи батерията. И така, един от начините да спестите батерията на Android и как да запазите пакети за данни на Android е да ограничите достъпа до интернет за всяко приложение, инсталирано на вашия смартфон.

  • Извън квотата? Ето как да получите безплатна интернет квота всеки месец!
  • Ето как да направите интернет квотата да продължи 1 цял месец

Ефективни начини за спестяване на батерия и интернет квота на Android

Отчитането от TechViral има няколко метода, които можете да използвате. Тук ApkVenue обсъжда всички начини, които ви позволяват да блокирате достъпа до интернет на вашето приложение за Android. Ето пълното ръководство.

1. Използване на Android функции по подразбиране

Първо използваме вградените функции на Android. Номерът е да влезете в Настройки и да изберете Използване на данни . Оттам можете да видите списък с приложения, които консумират по-голямата част от вашата интернет квота. Сега, за да ограничите използването на интернет в някои приложения, всичко, което трябва да направите, е да кликнете. Например, тук избирам Google, щракнете върху Ограничаване на фоновите данни на приложението .

2. Mobiwol: защитна стена NoRoot

Как да спестите батерията на Android и как да запазите квотата на Android, следва да използвате приложение, наречено Mobiwol: NoRoot Firewall, което има невероятни функции и е по-адаптивно. Инсталирайте приложението Mobiwol: NoRoot Firewall, след това отворете и активирайте състоянието на защитната стена . След това изберете Правила на защитната стена , където можете да зададете и ограничите приложенията, които искате, така че да могат да се свързват само чрез пакети данни, само WiFi или и двете.

3. NetGuard

Следващото не по-малко сложно приложение е NetGuard , което може да блокира достъпа до интернет до всяко приложение по прост начин. След като го инсталирате, ще се покажат всички приложения, които използват интернет данни и можете лесно да регулирате настройките във всяко приложение.

4. Защитна стена NoRoot

Много приложения използват тайно интернет връзката. За да откриете какви приложения тайно използват вашата интернет връзка, можете също да използвате приложението NoRoot Firewall . Подобно на Mobiwol: NoRoot Firewall и NetGuard, това приложение също създава локална VPN на Android. След това той следи входящия и изходящия трафик на данни и открива приложения, които активно използват интернет връзка, и го контролира.

Това са някои начини да спестите батерията на Android и как да запазите планове за данни на Android. Използвайки един от тези методи, можете да спестите интернет честотна лента, както и да получите пълна интернет скорост. Ако имате допълнителни препоръки за кандидатстване за спестяване на квота за Android, моля, фиксирайте мнението си в колоната за коментари.