10 приложения за Android, които „може“ да останат популярни през 2016 г.

10-те приложения тук са прогноза за популярното приложение за Android във версията на JalanTikus от 2016 г. Каква е вашата версия?

Навлизайки в новата година, която е 2016 г., разбира се, ще се радваме да видим всички нови възможности, които ще се появят през 2016 г. нали? Приложенията за Android през 2016 г. вероятно ще бъдат по-сложни и по-стабилни от популярните приложения за Android през 2015 г. Ами този път JalanTikus има прогнози за популярното приложение за Android през 2015 г. и ще остане популярно приложение за Android 2016.

Приложенията, които JalanTikus избере по-долу, разбира се не са просто придирчиви, но погледнете предишните тенденции през 2015 г. и вижте как Google избра най-добрите приложения за Android за 2015 г. на Google Play Store . Прогнозите за JalanTikus по-долу не са в ред, като само се споменава какво ще получи позицията на популярното приложение за Android през 2016 г.

  • Тези 9 трика за сърфиране в Google ОПРЕДЕЛЕНО Запазете вашата интернет квота
  • 7 технологии, които ще станат тенденции през 2016 г.

10 приложения за Android, които остават популярни през 2016 г.

1. Google Chrome

Като продукт, пуснат в същата компания като компанията, която пусна операционната система Android, а именно Google Chrome, изглежда предсказуемо, че Google Chrome все още ще бъде популярно приложение за Android през 2016 г.

Google Chrome с безброй страхотни функции и винаги оптимизиран с най-новата до най-старата операционна система Android със сигурност прави Google Chrome да остане едно от най-популярните приложения за браузър Android през 2016 г.

ИЗТЕГЛЕТЕ Google Browser Apps

2. Facebook

Дори да кажете, че Facebook губи квоти, хаби батерията и RAM, това приложение за социални медии остава любимото приложение и до днес. Потребителите на Facebook, които са достигнали над 1 милиард активни потребители на ден, карат JalanTikus да прогнозира, че Facebook ще остане популярно приложение за социални медии за Android през 2016 г.

Приложения Социални и съобщения Facebook, Inc. ИЗТЕГЛИ

3. BBM

Най-новото BBM приложение, най-новият BBM мод, аниме BBM мод, до момента все още има много, които го търсят. Въпреки че мнозина казаха, че BBM е бавен, BBM предстои и т.н., изглежда, че това BBM приложение все още ще бъде популярно и се продава добре като популярно приложение за чат за Android през 2016 г., особено в Индонезия.

Приложения за социални приложения и съобщения на BlackBerry ИЗТЕГЛЕТЕ

4. Clash of Clans

Тази игра за Android успя да привлече сърцата на много потребители на Android и дори се превърна в игра с Android с най-голям доход. Clash of Clans , стратегическа игра, която може да се играе силно, сблъсквайки се с най-добрите COC формации, атакувайки с помощта на най-добрата комбинация COC Troops и атакувайки опонентната база с непобедима COC формация, успя да накара потребителите на Android, които играят COC, да загубят следа от време. Може ли COC да стане популярната игра за Android от 2016 г.?

ИЗТЕГЛЕТЕ Стратегическите игри на Supercell

5. WhatsApp Messenger

Това популярно приложение за чат и е придобито от Facebook вече има много потребители и WhatsApp е едно от приложенията за Android, които трябва да бъдат инсталирани на всеки нов Android смартфон. Може ли WhatsApp Messenger да остане най -популярното приложение за чат на Android през 2016 г.?

Социални приложения и съобщения за приложения WhatsApp Inc. ИЗТЕГЛИ

6. LINE Messenger

LINE Messenger е едно от популярните приложения за чат от Южна Корея, което е конкурент на WhatsApp Messenger. LINE Messenger в Индонезия също може да се каже като популярно приложение за Android, тъй като има толкова много игри, които се играят с помощта на LINE акаунт.

В допълнение, различните стикери LINE, които могат да бъдат закупени с монети, също привлякоха вниманието на много потребители на Android да използват LINE Messenger като забавно приложение за чат . Можете да получите LINE безплатни монети с функцията Безплатни монети .

Naver Социални приложения и приложения за съобщения ИЗТЕГЛЯНЕ

7. UC браузър

Най-доброто приложение за браузър от UCWeb наистина се превърна в едно от най-популярните приложения за браузъри, особено когато получите статистика, че UC Browser е вторият най-популярен браузър в света. Това доказва, че всяка година UC Browser последователно се превръща в най-популярния браузър в света. Това със сигурност кара JalanTikus да прогнозира, че UC Browser ще остане популярно приложение за браузър Android през 2016 г.

UCWeb Inc. Браузърни приложения ИЗТЕГЛИ

8. Instagram

Едно от приложенията за споделяне на снимки в социални медии също е придобито от Facebook. Instagram се превръща в популярно приложение в раздела за социални медии за споделяне на снимки. Леснотата на използване на Instagram от редактиране на снимки до качване прави Instagram все още популярно приложение за снимки на Android.

Снимки и изображения Instagram Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

9. Уеб браузър Opera Mini

Изглежда, че Opera Mini е популярен браузър от ерата на Symbian , тъй като една от неговите функции направи Opera Mini браузър за спестяване на квоти, който е вграден в съзнанието на всеки собственик на приспособление, който избира Opera Mini като свой браузър за спестяване на квоти. Може ли Opera Mini все още да бъде спестяващо квота приложение за Android браузър през 2016 г.?

Opera Software ИЗТЕГЛЯНЕ на браузърни приложения

10. BaBe - Прочетете индонезийски новини

Ако някой види изданието на Google Play Store на популярното приложение за Android за 2015 г., определено ще намери BaBe като предпочитано от Google приложение като най-популярното приложение за новини в Индонезия. В сравнение с други приложения за четене на новини, BaBe - Read News има по-пълен източник на новини, интерактивни потребителски коментари и спестява на квотата. Така че изглежда, че тази година BaBe все още ще бъде включен в редиците на популярното приложение за Android от 2016 г.

Приложения за производителност на Mainspring ИЗТЕГЛЯНЕ

10-те приложения по-горе са само прогнози, кой ще знае какъв вид приложение или каква игра е добра и изведнъж може да бъде популярна. 10-те приложения по-горе са прогнози за популярни приложения за Android във версията на JalanTikus от 2016 г. Каква е вашата версия?