трябва да премахнем bloatware на Android смартфон?

Поради подуване, вътрешната памет на смартфона е тясна. Ето защо голяма част от тях премахва софтуера за подуване. Но наистина ли трябва да се премахне подутият софтуер?

Един от акцентите на Android е разнообразието от възможности за избор на смартфон според цената и нуждите. Разнообразието от възможности за избор на този смартфон кара потребителите на Android също да се сблъскат с разнообразие от раздуване .

Говорейки за bloatware , кои са еталоните, които наричате bloatware ? И дали да премахнете или не подуващ софтуер на смартфони с Android?

  • Лесни начини за деинсталиране на софтуера на Windows без никакво време
  • Как да деинсталирате много приложения за Android „Bloatware“ по подразбиране наведнъж
  • Пълен списък на Asus Zenfone BLOATWARE, който ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕМАХВА след Root

Разни дрехи

Мнозина вярват, че bloatware е приложението по подразбиране, което е инсталирано от момента, в който смартфонът излезе за първи път от кутията . Това вярно ли е? Защото ако е така, тогава всичко на смартфона е софтуер за подуване . Runyem, ако се твърди, че вашият смартфон съдържа целия софтуер ?

Google Apps не са Bloatware

Тъй като Android е разработен от Google, съвсем естествено е много приложения на Google да са предварително инсталирани . Целта е ясна, така че вашият Android смартфон да може да работи перфектно във всички услуги на Google. Дори смартфоните Xiaomi трябва да бъдат измамени, за да използват услугите на Google. За пръв път смартфонът Nexus Android е пълен с всички приложения на Google.

Въпреки че е предварително инсталирано , приложението Google може да бъде премахнато, ако не е необходимо. Някои обаче не могат да бъдат изтрити, защото са свързани с работещи системи на смартфони, като Google Play Store и Google Play Service . И така, приложенията на Google не са софтуер .

Изтегляне на приложения и интернет Google Inc. ИЗТЕГЛЕТЕ Производителност на приложенията Google Inc. ИЗТЕГЛИ

И така, какво е bloatware?

И двете са предварително инсталирани приложения , ApkVenue счита bloatware за приложение, предоставено от самия доставчик . Доставчиците, които са модифицирали AOSP, за да го превърнат в свой потребителски интерфейс, са вградили други приложения, за да поддържат производителността на ROM. Е, това се нарича_bloatware_.

В допълнение към поддържането на производителността на системата, има и вграден софтуер, който е инсталиран вграден поради сътрудничество. Например приложения като Clean Master , UC Browser и други под формата на пакетиране на услуги . Трябва да сте запознати с тях, нали?

Почистване и промяна на приложения Cheetah Mobile Inc ИЗТЕГЛЯНЕ Браузър за приложения UCWeb Inc. ИЗТЕГЛИ

Трябва ли да премахнем Bloatware?

Ако имате смартфон, който е оборудван с ограничено място за съхранение и е пълен с bloatware , премахването на bloatware е задължително. Проблемът е, че като премахнете подуващ софтуер на смартфон, ще получите допълнително място за съхранение. Можете да премахнете bloatware, като използвате приложението System App Remover, ако вашият Android е вкоренен .

Инструменти за разработчици на Jumobile Apps ИЗТЕГЛЕТЕ

Но не забравяйте, премахнете bloatware, който не се интегрира със системата. Обикновено има изявление, че не е безопасно да се изтрие, ако приложението е интегрирано със системата на смартфона. Приложения като реклами на оператори и други системи за пакетиране са много безопасни за премахване, ако искате да почистите софтуер за подуване от вашия смартфон.