как да направя цветно писане на whatsapp (без корен!)

Има много скрити съвети за WhatsApp, които не са разкрити от обществеността. Един от тях е как да направите цветно писане на WhatsApp. Но този път ApkVenue има съветите.

Кой се отегчава от простия, монотонен външен вид на WhatsApp? Наситени с 4 начина да промените съвсем стандартния шрифт от WhatsApp? Искате ли да направите WhatsApp по-цветен?

Няма тема като Line Messenger или мини игри като в Telegram, което може да направи много хора наситени с WhatsApp.

Ейтс, бъдете търпеливи! ApkVenue има тънка линия, така че чатът ви в WhatsApp вече не е стар и твърд!

Ако ви омръзва WhatsApp, може би няма нищо лошо в промяната на няколко настройки на дисплея на вашия чат.

Е, този път ApkVenue има прости съвети как да направите цветно писане в WhatsApp. Нека опитаме, момчета ! Няма нужда от root, джейлбрейк и други!

  • Най-лесният начин за промяна на темата WhatsApp | Можете да го направите без приложението!
  • Тези 14 съвета за WhatsApp (може би), които не сте знаели досега
  • 100+ готино, мъдро, забавно и най-ново състояние на WhatsApp през 2021 г. (най-актуално!)

Как да направите текст в цвят на WhatsApp

Преди това ApkVenue беше обсъждал много други съвети за WhatsApp като промяна на теми, шрифтове, създаване на статус на WhatsApp и други.

В тази статия ApkVenue иска да ви даде съвети, така че да имате цветно писане на вашия WhatsApp с помощта на приложението Blue Text. За линка за изтегляне ApkVenue го предостави по-долу.

Изтегляне: Син текст

Стъпки за създаване на цветен текст в WhatsApp със син текст

- Първата стъпка, първо трябва да изтеглите приложението Blue text, преди да можете да правите цветно писане на WhatsApp.

- Втората стъпка, инсталирайте и стартирайте приложението Blue Text както обикновено, след което въведете думата, за която искате да промените цвета.

- Третата стъпка, копирайте фразата или думата, която искате да промените цвета в WhatsApp, за да ограничите или задържите логото „копиране“, правото на писане на warananya се е променило, като примера, показан по-долу.

- Четвъртата стъпка, след като дублирате или копирате текста по-рано в приложението Blue Text, отворете приложението си WhatsApp както обикновено и задръжте на мястото, където обикновено въвеждате думите, след което изчакайте и изберете менюто за поставяне или поставяне .

- Свършен! Сега можете да разговаряте в WhatsApp с нов цвят! Вече не черен, както обикновено.

Това е много лесно момчета да направи писмено цвят на WhatsApp?

Въпреки че в момента можете да промените само цвета на шрифта WhatsApp на син, надяваме се в бъдеще да има нови функции, така че да можете да го промените на друг цвят!

Ако има начин, със сигурност ApkVenue ще ви актуализира , момчета !

И така, това бяха съвети от ApkVenue за това как да направите цветно писане в WhatsApp . Надяваме се тези съвети да ви помогнат да изглеждате страхотно и актуално с приложението WhatsApp.

Моля, споделете и коментирайте тази статия, за да продължите да получавате информация, съвети и трикове и новини за технологиите от Jalantikus.com

Прочетете също статии за WhatsApp или други интересни статии от Naufal .