вълнуващо! 4 приложения от тази линия правят снимките ви още по-инстаграмни!

Не само приложение за чат, LINE предлага серия от други приложения, включително приложението за камера или приложението LINE за снимки. Ето 4 приложения за снимки от LINE, които трябва да опитате.

Днес кой не е пробвал LINE? LINE привлича много потребители, защото има много предимства, а именно сладки стикери . Едно от приложенията за чат, използвано от милиони хора по света, има много иновативни функции, които правят чата още по-забавен.

Не само приложения за чат, LINE предлага серия от други приложения, включени в Family Apps , вариращи от игри, инструменти за смартфони, онлайн речници , до приложения за камери или LINE приложения за снимки, които са готови да направят вашето фотографиране по-забавно. И така, какви са приложенията за камери от LINE, които можете да използвате? Вижте следния преглед на ApkVenue.

  • Добри новини, JalanTikus има официален LINE акаунт!
  • Загуба, ако не добавите LINE Официален акаунт! Ето 5 причини
  • Разбивайки 2017, LINE се стреми да бъде номер 1 Smart Portal 1

Това приложение от LINE прави вашите снимки още по-способни за Instagram!

1. LINE камера

Източник: Google Play

LINE Camera съдържа много забавни функции за снимки, които ви позволяват да редактирате файлове със снимки от галерията или да ги вземате директно. След това можете да го украсите с филтри, рамки, шрифтове или печати, съдържащи сладки икони, включително символи LINE, които непрекъснато се актуализират всяка седмица .

Източник: Google Play

В LINE Camera има и редица професионални инструменти за фотографиране като колажи, снимки с докосване, снимки с таймер и изгледи на мрежа , функции за видеозапис с живи печати и филтри, включително бутон за споделяне в медия.

Naver Photo & Imaging Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

2. B612 - селфиегенна камера

Източник: Google Play

За тези от вас, които харесват селфита , трябва да изпробвате приложението за снимки LINE B612 . С опростен външен вид, B612 предоставя безброй специални съоръжения за селфи снимки, като разкрасяване на живо, което може да направи лицето ви да изглежда елегантно , шаблони за колажи и десетки забавни ефекти, включително смяна на наклон, за да осигури ефект на размазване около обекти и винетки, за да добавите черна светлина ефекти до краищата на снимката.

LINE Corporation Браузърни приложения ИЗТЕГЛЯНЕ ВИЖТЕ СТАТИИ

3. ПОГЛЕДИ

Източник: Google Play

Ако B612 може да направи лицето ви да изглежда гладко на снимки , приложението LINE LOOKS photo може да създаде снимки с пълен грим, без да се налага да ходите в салона. Когато правите селфита, можете да приложите филтри на живо с грим в стила на корейските художници , контурни ефекти на лицето или да опитате виртуален грим, като нанесете редица козметични елементи като червило и руж .

4. Храна

Източник: Google Play

И накрая, приложението за снимки LINE Foodie , което е специално създадено за Instagrammers и хранителни фотографи, които искат да снимат храна с по-красиви и апетитни резултати, дори ако разчитат само на камера на смартфон.

Източник: Google Play

На LINE Foodie можете да изберете серия от филтри, които да коригирате според вида на храната, която снимате, от кафе, сладолед, месо до суши . Още по-интересното е, че има и ръчен режим, който ви позволява да регулирате фокуса и яркостта и функция, която ви помага да ориентирате правилния ъгъл за снимките на храна.

И така, има 4 приложения за камери, направени от LINE , които трябва да се опитате да направите снимките по-вълнуващи. Ако сте го опитали, споделете своя опит в графата за коментари, Добре!