5 от най-вълнуващите игри с митология, които могат да добавят поглед към историята

Темата на митологията или това, което днес обикновено се нарича легенда, често се използва като тема на играта. този път ApkVenue ще сподели информация за 5 митологични игри, които могат да добавят прозрение към вашата история. Провери го!

Темите, настройките на местата и героите са някои от многото важни неща, на които разработчиците на игри трябва да обърнат внимание . Колкото по-интересна е историята или темата, която е включена, толкова по-добър е отговорът, който получавате от геймърите. Сега, говорейки за това, темата на митологията или това, което днес обикновено се нарича легенда, често се използва като тема на играта.

Игрите с темата за митологията са не само забавни, но и косвено осигуряват образование чрез въвеждане на характери и произход, описани в тях. Затова този път ApkVenue ще сподели информация за 5 митологични игри, които могат да добавят прозрение към вашата история . Провери го!

  • Борбата с боговете блокирана! Ето 7 Игри за борба с Бог, които можете да играете
  • Трябва да се пробва! 5 най-добри игри за борба с Бог на Android, които могат да предизвикат пристрастяване
  • Love God Games? Ето 5 причини, поради които трябва да играете играта на божествения гняв

5 най-вълнуващи митологични игри, които могат да добавят исторически прозрения

1. Боговете на Рим

Всяка година Gameloft винаги успява да смеси страхотни игри за Android над средното ниво и Gods Of Rome е една от тях. Както подсказва името, тази игра прави римската митология основната база. Самият жанр на тази игра е същият като Tekken или Mortal Kombat , а именно борба.

Тази игра предоставя голям избор от митологични богове, които можете да използвате за борба. Всеки герой също има свои силни страни и умения , така че можете да го приспособите към вашия стил на бой. Заедно с новите актуализации , тази игра вече започва да добавя герои от митологиите на други страни като Гърция и Египет .

2. Безсмъртният град

Immortal City е симулационна игра за изграждане на градове, която поставя играчите в нов митологичен свят, който се намира на пресечната точка на Подземния свят, Атлантида и Олимп . Във всеки регион боговете и легендарните фигури ще дават на играчите куестове или мисии въз основа на легенди, митология, войни и големи исторически събития. Графичното качество на тази игра е много просто, така че е подходящо за потребители от нисък клас смартфони .

3. Общо завладяване

Има още една игра от Gameloft, която използва митологията като основна тема, тази игра е Total Conquest . Почти същото като Clash of Clans , тази игра също изисква от играчите да създадат град, пълен с войски в него.

Има много видове войски, които могат да бъдат обучени и след това използвани за война или просто за защита на града от вражески атаки. В тази игра можете също да атакувате или да бъдете атакувани , за това сте длъжни да обучите най-силните войници във войските си. Тази игра също има много митологични герои, които можете да тренирате като Циклоп, Минотавър, Кентавър и Феникс .

4. Боговете на Олимп

Gods Of Olympus е единствената игра, създадена от Aegis Interactive до момента. Тази игра е градоустройствена игра, която е по-отличителна и сложна в сравнение с игрите от същия жанр. Тази игра е почти подобна на Clash of Clans или подобна, която изисква да изградите империя, като същевременно поддържате защита или атакувате кралството от други играчи.

Има само една разлика, а именно Gods Of Olympus има армии от богове, които можете да влезете в отряд, който след това се използва за атака на други царства . Тази игра е получила много положителни отзиви по темата и жанра, който носи.

5. Яростта на боговете

Fury Of The Gods потапя играчите в вълнуваща история за отмъстителен гръцки бог, за да дисциплинира непокорните си последователи. В тази игра играчите могат да изберат един от трите най-известни гръцки митологични богове като аватар, като Зевс, Посейдон или Хадес .

Всеки герой има различна мисия, както и различни врагове за завладяване. Играчите могат също да призоват войски или умения, които могат да се използват за обездвижване на вражески войски . Не само за Android, тази игра е достъпна и за iOS и PC .

Това бяха 5 игри с митология, които могат да добавят прозрение към вашата история . Всяка от игрите по-горе има различен митологичен свят, който със сигурност е интересно да се следва, както по отношение на историята, така и по отношение на играта . От 5-те игри по-горе коя е вашата любима? Пишете в коментарите по-долу!