7 най-добри алтернативни приложения за видео плейър на iPhone, много пълни функции!

Имате iPhone и се чувствате недоволни от качеството на видеоплейъра? ApkVenue има някои от най-добрите алтернативни приложения!

Обичате ли да гледате видеоклипове от вашия смартфон? Гледането на видеоклипове от екрана на мобилен телефон предоставя специална сензация за нас, както на Android, така и на iPhone телефони.

Понякога обаче приложението по подразбиране понякога е незадоволително. Всъщност, видеоплейърът на iPhone се счита за липсващ в функции.

Следователно ApkVenue ще ви даде няколко алтернативни приложения за видео плейър, които можете да използвате на вашия iPhone!

Алтернативно приложение за iPhone Video Player

Приложенията за видео плейър по-долу имат по-пълни функции от стандартното приложение за iPhone.

Например възможността за показване на субтитри или чрез изтегляне или не, вариации в скоростта на възпроизвеждане на видео и т.н.

И така, какви приложения би препоръчал ApkVenue за вас?

1. VLC за мобилни устройства

Изтеглете VLC за мобилни устройства чрез App Store

Първото приложение за видео плейър за iPhone е VLC . Това приложение е добре известно откакто дойде на платформата за компютър.

Можете да гледате видеоклипове във всякакъв формат, без да е необходимо да конвертирате. VLC може да се синхронизира и с услуги за съхранение в облак като Dropbox и Google Drive.

Минималистичният дизайн, който VLC има, също допринася за популярността му. VLC също е оборудван с контроли за жестове, за да ни улесни в организирането на видеоклипове.

Подробности Информация
Разработчик VideoLAN
Отзиви (Брой рецензенти) 3,7 (2 900)
Размер 133,9 MB
iOS Минимум 9.0

2. KMPlayer

Изтеглете KMPlayer чрез App Store

Ако търсите приложение, за да гледате най-добрите 4K видеоклипове, тогава ApkVenue ще предложи това приложение KMPlayer .

Подобно на VLC, KMPlayer може също да чете различни видове видео формати и поддържа облачни услуги за съхранение .

Собственият интерфейс също е много лесен за използване. Освен това KMPlayer може да бъде изтеглен от App Store безплатно и се поддържа от 36 езика.

Подробности Информация
Разработчик PandoraTV
Отзиви (Брой рецензенти) 4,1 (826)
Размер 77.4 MB
iOS Минимум 8.0

3. MX Player

Изтеглете MX Player от App Store

Следва приложението MX Player , банда. В сравнение с VLC, това приложение има разширени функции, които са по-сложни и имат по-меки жестове.

Изглежда и по-модерно. Видео екранът ще ви даде пълна информация за видео файловете на вашия смартфон, включително субтитри .

Това приложение може да се счита за едно от най-изтегляните приложения за видео плейър в App Store, въпреки че понякога се появяват реклами, които могат да бъдат премахнати чрез закупуване на премиум версията.

Подробности Информация
Разработчик MX Media & Entertainment
Отзиви (Брой рецензенти) 4,7 (17 900)
Размер 54,7 MB
iOS Минимум 10,0

Други приложения. . .

4. Плекс

Изтеглете Plex чрез App Store

Приложението Plex е най-доброто решение за гледане на вашата видео колекция на вашия компютър с помощта на мобилен телефон.

Като приложение за видео плейър Plex ви позволява да управлявате видеоклипове на компютърния сървър, така че да не се налага да записвате видеоклипове на вашето устройство.

Това приложение е достъпно безплатно, но за да можете да усетите най-добрите функции, трябва да надстроите до премиум версията, банда.

Подробности Информация
Разработчик Plex, Inc.
Отзиви (Брой рецензенти) 4,7 (37 300)
Размер 227,5 MB
iOS Минимум 9.3

5. GOM Player

Изтеглете GOM Player от App Store

Децата от поколението на 90-те със сигурност са запознати с името GOM Player . Това приложение често се използва, особено в интернет кафенета.

Е, оказва се, че това приложение вече има версията за Android! Можете да изтеглите този GOM Player безплатно от Play Store.

Това приложение има няколко функции, като например възможност за възпроизвеждане на видеоклипове в различни формати, може да бъде свързано с облачни услуги като Google Drive и т.н.

Подробности Информация
Разработчик GOM & Company
Отзиви (Брой рецензенти) 4.1 (86)
Размер 285,8 MB
iOS Минимум 10,0

6. PlayerXtreme Media Player

Изтеглете PlayerXtreme Media Player чрез App Store

PlayerXtreme Media Player е приложение за iPhone видео плейър, което има много полезни функции, банда.

Освен че поддържа почти всички видео формати, това приложение може да поддържа и кастинг , например от AirPlay или Google cast

О, да, можете също да изтеглите субтитри в реално време , знаете ли! Така че, не е нужно да се бъркате, когато гледате видеоклипове!

Подробности Информация
Разработчик iStreamer
Отзиви (Брой рецензенти) 4,7 (38 200)
Размер 94,2 MB
iOS Минимум 9.0

7. CnX плейър

Изтеглете CnX Player чрез App Store

Последното приложение, което ApkVenue ще ви препоръча, е CnX Player, разработен от Pathwin Software Private Limited .

В сравнение с други приложения, CnX Player е по-малко разточителен за батерията. Това може да се случи, защото това приложение е в състояние да оптимизира своя хардуер.

В сравнение с други приложения в този списък, CnX Player също е лек и може да възпроизвежда видео с Ultra HD и 4K качество.

Подробности Информация
Разработчик Pathwin Software Private Limited
Отзиви (Брой рецензенти) 4,3 (74)
Размер 78,3 MB
iOS Минимум 8.0

Гледането на видеоклипове на iPhone с приложенията по-горе ще осигури собствено удовлетворение поради различните налични допълнителни функции.

В допълнение, тези приложения не са твърде разточителни при консумацията на вътрешна памет и RAM, така че вашият iPhone да не бъде претоварен.

Прочетете също статии за приложения или други интересни статии от Fanandi Ratriansyah .