7 най-нови и безплатни игри за Android март 2017 г.

Най-новата и най-добрата версия на играта за Android на изданието JalanTikus от март 2017 г., която е жалко да пропуснете. Кои са най-новите игри за Android от март 2017 г.?

Преди това ApkVenue предостави селекция от най-новото издание на приложения за Android от март 2017 г., което направи смартфона ви още по-сложен. Така че при тази възможност ApkVenue обобщи списък с най-новите и най-добрите игри за Android за март 2017 издание.

Да, независимо колко сте заети в ежедневието си, отделянето на малко време за игра на Android игри, които харесвате, определено може да освежи уморения ви мозък.

  • 5 конзоли за игри, базирани на Android, геймърите трябва да знаят!
  • Пиратските игри убиват ли игралната индустрия? Очевидно ....
  • 20 най-добри безплатни FPS игри за Android юли 2017 г.

Така че тук е селекция от най-новите и най-добрите игри за Android за изданието на JalanTikus от март 2017 г., което е жалко да пропуснете. Кои са най-новите игри за Android от март 2017 г.? Хайде, разгледайте отзивите по-долу!

Най-новите игри за Android март 2017

1. Батман: Подземният свят на Аркхам

Въпреки че носите името "Батман" в началото на заглавието, няма да играете като Dark Knight. За разлика от тях, Arkham Underworld се фокусира върху злите врагове.

Ще наемете различни супер злодеи като Харли Куин, Killer Croc и много други, ще подобрите способностите им, ще изградите бази, ще нахлуете в чужди бази и ще се опитате да оцелеете от нашествието на играчи от цял ​​свят.

Batman: Самият Arkham Underworld е стратегическа игра с елементи за действие, оборудвани с асинхронни мултиплейър функции. Така че, може да се каже, тази игра е Clash of Clans, но е разположена в тъмен град Готъм.

ВИЖТЕ СТАТИИ

2. Огнена емблема: Heroes

Fire Emblem: Heroes е третата мобилна игра на Nintendo с жанра „тактическа ролева игра“. Тази най-нова игра за Android разказва историята на две царства, които се сблъскват с сюжет, който разказва фантастичен аниме стил.

Геймплеят в Fire Emblem Heroes е проектиран да бъде оптимизиран с контроли на сензорния екран. Можете да изберете екип от герои и всеки герой има специални способности, оръжия и уникални атаки. Печелете битки и печелете точки, за да надградите героите си.

3. Поемон дуел

Pokemon Duel е друго заглавие на новата игра Pokemon, която вече е пусната за Android и iOS. За разлика от Pokemon GO, Pokemon Duel е настолна игра.

Вие ще контролирате 6 Pokemon и трябва да можете да измислите правилната стратегия, за да спечелите играта. Е, можете да играете с AI или играч срещу играч.

Стратегически игри The Pokemon Company ИЗТЕГЛЕТЕ ВИЖТЕ СТАТИИ

4. Небесен танцьор

Sky Dancer е безкрайна игра за бягане, известна още като безкрайна игра за бягане, за да получите най-висок резултат като Temple Run 2.

Но с красиви движения и невероятно ужасяващи скокове. Ще скачате между стръмни и много високи скали. Когато увеличавате нивото си, има десет знака, които можете да играете.

Тази нова игра е от тип freemium , така че можете да я играете безплатно и има налични покупки в приложението. Страхотно е да прекарвате време в чакане, просто опитайте.

5. Добри кучета!

За любителите на кучетата, игра Good Dogs! това наистина е задължително, за да играете, за да прекарвате свободното си време. Можете да изберете породата куче, която харесвате, и да играете с него в градината възможно най-дълго.

Има седем кучета, които трябва да съберете, и елементи за персонализиране на вашето домашно куче. Просто опитайте сами, безплатно е.

6. Сърдечна звезда

Heart Star е забавна ретро игра. Ако търсите нова игра, която трябва да играете, тогава трябва да опитате Heart Star.

Тази игра е за работа в екип, където трябва да насочите двама приятели през паралелни светове и да се опитате да решавате уникални пъзели. Има 50 различни нива, които можете да играете и най-хубавото е, че няма реклами.

7. Нещастен някога след RPG Lite

Unhappy Ever After RPG първоначално е проект на Kickstarter. След успешно набиране на средства, тази игра най-накрая е достъпна за Android. Това е ретро RPG игра с интересна история.

Ще имате частично отворен свят за изследване, като теми за възрастни, подземия и други. Като цяло разработчиците се хвалят, че има повече от 20 часа съдържание, през което можете да преминете.

Има дори система за ден и нощ, която засяга много неща. Можете да го изпробвате безплатно, ако установите, че ви харесва, просто надстройте до платената версия.

Заключение

Това е селекция от най-новите и безплатни игри за Android за март 2017 г. Разбира се, за да ви забавляваме, да ви придружаваме, за да изчакате времето или да прекарате свободното си време. Коя игра е вашата любима?

Прочетете също статии за игри или други писания от Lukman Azis .