как да изтрия празни папки и кошче android, 100% чист!

Отзивите за това как да изтриете празни и нежелани папки на мобилен телефон с Android са полезни за освобождаване на вградената памет и ускоряване на работата на телефон с Android.

Независимо дали премествате файлове или имате достъп до File Manager на телефон с Android, често ще откриете разхвърляни папки за боклук, въпреки че съдържанието е празно, нали?

Разбира се, това е много досадно и ще ви затрудни да го отворите, момчета .

Но по-лесно, можете автоматично да изтриете празни и папки за боклук на вашия Android телефон само с едно кликване! Хайде, вижте пълния метод.

Как да изтрия празни и нежелани папки на телефони с Android!

Празната папка на мобилен телефон с Android със сигурност ще бъде много досадна, защото прави Файловия мениджър да изглежда нереден, когато го отворите.

Особено ако тази празна папка може да запълни вътрешната памет и да забави работата на вашия Android смартфон.

Вместо да се притеснявате да изтривате стотици папки една по една, можете да следвате метода за изтриване на следните празни папки, който може да се направи с едно щракване.

Стъпки за използване на празна папка за изтриване на празни папки

  • Стъпка - 1: Първо изтеглете приложението Empty Folder Cleaner, което можете да изтеглите чрез връзката по-долу.
Помощни програми за ИЗТЕГЛЯНЕ RADEFFFACTORY
  • Стъпка - 2: Отворете приложението Empty Folder Cleaner и за да започнете да изтривате празни папки на Android, можете просто да попълните конкретен адрес на директория или като изберете по подразбиране .
  • Стъпка - 3: Ако искате да сканирате само папките със снимки и видео, докоснете иконата с три точки в горния десен ъгъл и изберете Снимка папка . След това директорията автоматично ще се промени на запазената папка на камерата.
  • Стъпка - 4: За да започнете, просто докоснете CLEAN и изгледът Работен ... се появява, докато приложението работи. Изчакайте процеса на сканиране и изтриване да завърши. Накрая ще бъдете уведомени кои папки са били успешно изтрити от Empty Folder Cleaner.

Note:

Cara Mengatasi Memori Internal Penuh di HP Android!

Pastinya kamu jengkel saat mendapati HP Android yang kamu gunakan performanya semakin lemot gara-gara memori internal yang kian penuh dengan aplikasi.

Padahal ada beberapa langkah mudah yang bisa kamu lakukan untuk mengatasinya. Berikut ulasan selengkapnya:

LIHAT ARTIKEL

Nah itulah dia cara menghapus folder kosong dan sampah di HP Android dengan mudah dan cepat, hanya dalam sekali klik saja.

Dengan begini kamu pun nggak perlu repot untuk menghapusnya satu per satu, kan? Selamat mencoba dan semoga bermanfaat ya!

Baca juga artikel seputar Android atau artikel menarik lainnya dari Satria Aji Purwoko.