7-те женски героя от анимето Tsundere са най-харесвани от Wibu, те са ожесточени, за да ви накарат да обичате!

Вие ли сте от онези хора, които харесват типа момиче на tsundere? Ако е така, със сигурност ще ви харесат аниме момичетата от този списък!

Ако обичате да гледате аниме, трябва да сте запознати с няколко типа герои. Някои са срамежливи, други са весели, други са загадъчни, други са студени и т.н.

Най-масовите са ожесточените или нацупени герои, които всъщност са мили. Тази характеристика често е наричана tsundere .

Е, повечето от героите на Цундере са момичета. Кои са най-популярните герои на аниме момичета Tsundere?

Tsundere аниме момичета герои

Самата дума tsudere идва от две думи, а именно tsu, което означава твърда външна кожа и dere, което означава по-меката вътрешна част на героя.

Така че, tsundere обикновено означава характер, който изглежда жилав и свиреп, но всъщност има и нежна личност .

Обикновено го правят, за да прикрият истинските си чувства. Героите, които първоначално изглеждат студени, показват скритата си топла страна.

Много герои от момичета аниме попадат в тази категория. Някой?

1. Тайга Айсака (Торадора)

Източник на снимки: Pinterest

Айсака Тайга от анимето Торадора се счита за един от най-известните символи на цундере. Тялото й е мъничко, но силата й може да победи дори мъжете.

Този аниме герой на Лоли си спечели прякора Palm Top Tiger в училище заради силата си. Не рядко той крещеше на никого, често без видима причина.

Тундере природата, притежавана от Тайга, може да се каже, че е класическа. Той обича да използва насилие с дървен меч и не се колебае да бие хора, които го обиждат.

Емоциите му често са нестабилни, но той умело погребва чувствата си. В крайна сметка обаче той започва да показва истинските си чувства, когато пристигне подходящият човек.

2. Читоге Кирисаки (Нисекой)

Източник на снимки: Wattpad

Ако бъдете помолени да посочите един от най-красивите аниме герои, някои може да споменат Читоге Кирисаки от анимето Нисекой .

Най-известна с червените панделки в косите си, тя има сложен любовен живот, който трябва да се преструва, че е с наследник на японско семейство якудза.

Собствената му личност е доста агресивна и груба. Срещата му с главния герой, Раку, започва с ритник в лицето на Раку случайно

Тя се смята за едно от най-привлекателните момичета в сравнение с други момичета в аниме. Нищо лошо в това Raku най-накрая да избере Chitoge.

3. Маки Нишикино (Love Live!)

Източник на снимки: Amino Apps

Освен това има анимето Love Live! който беше кръстен Маки Нишикино . Тя е дъщеря на богато семейство лекари. той е известен с това, че е детски, инатлив и затворен.

За разлика от tsundere символите в този списък, Maki е може би най-изисканият. Никога не изглежда жесток към хората около себе си.

Просто това му е трудно да изрази истинските си чувства пред приятелите си. Може би защото родителите му са заети, което го кара да остане сам.

Той също има очарователна невинност, което противоречи на честото му сериозно поведение.

4. Makise Kurisu (Steins; Gate)

Източник на снимката: NamaHeka

Ако търсите умен цундър, може би ще ви хареса Макисе Курису от анимето Steins; Gate . Как да не, той е завършил университет на 17 години.

Преди да навърши 24 години, той успява да публикува влиятелни статии и получава внимание от света на академичните среди.

След това се присъедини към Future Gadget Lab, за да открие възможността за пътуване във времето.

Това го прави студен, сериозен и саркастичен. Но изглежда сладък, когато лицето му се зачерви, когато някой го дразни.

5. Мисаки Аюдзава (Kaichou wa Maid-sama)

Източник на снимки: YouTube

Като председател на студентския съвет в училище, известно с многобройните си престъпници, Мисаки Аюдзава от аниме комедийния романс Кайчуу уа Маид сама се изправя пред трудно предизвикателство.

Той се чувстваше длъжен да промени образа на училището. Поради това на Мисаки често се гледа като на човек, който е твърд, достоен и уважаван от всички нейни ученици.

Зад всичко това Мисаки има голяма тайна. Тя работи като сервитьорка за прислужници на непълно работно време, за да помогне на бедното си семейство.

Той направи това тайно, защото може да бъде изключен от училище, ако бъде изключен. Освен това учениците в неговото училище могат да го подценяват.

Всичко мина безопасно, преди популярно момче на име Такуми да разбере за работата си. Мисаки, който първоначално беше студен и безразличен, бавно се влюби в него.

6. Шана (Шакуган но Шана)

Снимката е предоставена от: Anime Evo

Характерът Шана от Shakugan no Shana се счита за един от най-ранните tsundere герои, съществували някога в аниме света.

Самото име Шана всъщност е дадено от главния герой на име Юджи Сакай, което той взе от името на меча си.

Шана отговаря за защитата на баланса между двата свята. Поради високата отдаденост, която отдаде, той стана безразличен към други неща.

Също така често се държи грубо с Юджи, който се е опитал да бъде мил с него. Той не е в състояние да покаже добре емоциите си и често казва тихо на Юджи, когато се чувства срамежлив.

7. Тосака Рин (съдба / нощувка)

Източник на снимки: Pinterest

Арогантно и арогантно отношение често се показва от Тохсака Рин от анимето Fate / Stay Night . Той също често подхлъзва критики при всеки разговор.

Една от причините, поради които той се превърна в герой, беше неговият произход от магьосническо семейство. Той трябва да може да доведе семейството си, за да спечели войната.

Не само това, тя е известна и като мачкаща, груба и мързелива жена. Просто, бузите му често изведнъж се зачервяват, когато някой е приятелски настроен към него.

Това са някои от женските аниме герои на Цундере, които според Джака са най-харесвани от wibu , както заради красотата си, така и заради досадата си.

Защо почти всяко аниме има tsundere характер? Една от причините за това е, че става най-лесният (и клиширан) фон, който го приближава до противоположния пол.

Сковаността, която се появява, всъщност е атракция за публиката. Те са любопитни за развитието на характера му и чакат да излезе по-меката му страна.

От списъка по-горе кой е вашият любим герой tsundere? Не сме ли го споменавали още? Пишете в коментарите, да!

Прочетете също статии за аниме или други интересни статии от Fanandi Ratriansyah .