направи богат! Това са 7-те най-популярни андроид приложения за лов на долари

Въз основа на опита на ApkVenue, тук са 7 от най-популярните приложения за Android за лов на долари! Хайде, нека да слушаме!

Повярвайте ми, в тази напреднала възраст всеки също може да търси доход, без да е необходимо да работи усилено . Всичко, от което се нуждаете, е смартфон с Android и разбира се само капитал за интернет връзка. Всичко, което можете да постигнете, без да се притеснявате , стига да сте усърдни в това.

Там, разбира се, има и много успешни хора, които са в състояние да спечелят пари до десетки милиони рупии, само разчитайки на приложението за Android. Начинът, по който работят приложенията за печелене на пари, е съвсем прост. Приложението ще ви даде първо задачата и вашата задача е само да изпълните мисията. Когато приключите, ще бъдете възнаградени под формата на пари . И така, въз основа на опита на ApkVenue, ето 7 от най-популярните приложения за Android за лов на долари! Хайде, нека да слушаме!

  • Сигурно е богат! Ето 6 начина да получите пари с интернет
  • 7 начина да получите безплатни пари от социалните медии
  • Творчески! Ето 3 начина да спечелите милиони рупия в Adobe Photoshop

7 от най-популярните приложения за Android за лов на долари

1. Whaff награди

За ловците на долари, разбира се, ще сте запознати с това приложение за печелене на пари, наречено Whaff Rewards . Това приложение е много популярно от древни времена и все още е доказано, че се изплаща . Начинът, по който работите тук, е само да изтеглите предоставените приложения и игри. Всяко приложение има различна стойност в долари.

Всичко, което трябва да направите, за да получите много пари, разбира се, е да изтеглите възможно най-много приложения и игри . Ако салдото Ви е достигнало 10 щ.д. , можете да извършите изплащане чрез онлайн банката PayPal. След като го съберете в PayPal, можете да го изтеглите с помощта на местни банки като BCA, BRI, BNI и други.

2. Докоснете Парични награди

Вторият също е доста популярен. Tap Cash Rewards ще ви даде доста голяма награда. Начинът, по който работи приложението Tap Cash Rewards, не се различава от Whaff Rewards, а именно изтеглянето на приложението, което те предоставят. Всяко приложение, което изтегляте, има различна стойност в долари , варираща от $ 0,1 до $ 0,5 или повече, в зависимост от размера на приложението.

Можете да направите изплащане само след достигане на минималното теглене, което те са задали. Ако доходът ви е достигнал точката на изплащане , можете веднага да го вземете, като използвате няколко опции.

3. Шоубокс

За третия според Джака е много подходящо да се намерят допълнителни доходи . Причината е, че стойността на долара, дадена на приложението Showbox, е доста голяма, дори повечето играчи на Showbox могат да спечелят до 50 щатски долара за по-малко от 2 седмици. Как да не се изкушите, ако доходът, който получавате, може да бъде толкова голям? За това как работи, той остава същият като някои от приложенията по-горе.

4. Приложение Karma Rewards & Gift Cards

Приложението Karma Rewards & Gift Cards също е много популярно и със сигурност е много подходящо за търсене на допълнителни доходи . Ако можете да изпълнявате старателно задачите, които той ви дава, не е невъзможно да станете богати, без да се налага да работите . Начинът, по който работи, е доста лесен, трябва само да изтеглите наличните игри.

На всяка игра ще бъде дадена различна стойност в долари, колкото по-голям е размерът на играта, толкова по-голяма е стойността на долара. Можете също така да получите бонус долари, като поканите хората да се присъединят чрез предоставената препратка .

5. Грабнете точки

Grab Points е малко по-различно от другите приложения за печелене на долари. Може да се каже, че е по-лесно, което осигурява няколко начина за получаване на награди като гледане на видеоклипове, попълване на анкети , изпробване на приложения и т.н. Ето защо Grab Points са популярни и винаги са били изборът на ловци на долари.

6. CashPirates

Шестото е приложение, което е доста невероятно според ApkVenue , а именно CashPirates . Може би това е причината, поради която е толкова популярен. Тъй като наградите, които те дават, не се шегуват, можете дори да получите до 0,5 щатски долара за всяко приложение, инсталирано в него.

И не само това, освен че дава долари за инсталиране, приложението CashPirates ви възнаграждава и за всяко анкетиране . Освен това минималната сума за теглене също е много малка, което е само 2,5 долара , така че не е нужно да чакате дълго.

7. Портфейл за подаръци

Последното приложение е Подаръчен портфейл . Това приложение може да се счита за по-популярно, тъй като оценката в Play Store също е доста висока. Съдейки по високия рейтинг, това е сигурно, защото Портфейлът за подаръци е много полезен за потребителите му. Ще ви бъдат дадени няколко задачи като попълване на анкета или изтегляне на приложение в нея.

Не е нужно да се бъркате как работи, просто изпълнете нареденото . Колкото по-усърдно го завършвате, толкова по-голям долар получавате. За вземане на награди можете да преминете през PayPal като временно хранилище.

Е, това е рецензията на Jaka за 7-те най-популярни приложения за Android за лов на долари . Как Не е ли невероятно? Всъщност имате нужда само от смартфон и интернет връзка, за да печелите доход, без да е нужно да сте уморени.