не пиратски! Това е безопасен начин за безплатно използване на премиум софтуер

Обикновено разработчиците на софтуер осигуряват пробно време за софтуера. Но ако това време не ви е достатъчно, можете да прочетете следната статия на JalanTikus за това как да нулирате пробния период.

Софтуерът за компютърна система е наистина много важен. Без софтуер, разбира се вашата компютърна система няма да може да прави неща като обработка на изображения, обработка на документи, сърфиране в интернет и т.н.

Но с толкова много наличен софтуер, понякога трябва да направите преглед на софтуера, преди да го закупите. И обикновено разработчикът предоставя пробно време . Но ако това време не ви е достатъчно, можете да прочетете статията на ApkVenue за това как да нулирате пробния период .

  • Тревога! Много от този пиратски софтуер имат троянски вложки
  • Страхотно! Тези 6 безплатни софтуера могат да заменят десетки милиони софтуер!
  • 10 най-добри безплатни софтуера за криптиране за компютър / лаптоп

Лесни начини за нулиране на пробния период на софтуера за компютър

Има много софтуер за компютърни системи, може би като звездите в небето. Ако софтуерът е безплатен, просто трябва да го инсталирате, а след това ако е добър, използвайте го. Ако не е добре, ще бъде незабавно изтрито. Но какво, ако софтуерът е платен?

Разбира се, ако софтуерът бъде платен, би било жалко, ако парите ви се използват за закупуване на софтуер, който не е достатъчно добър. Причината е, че въпреки че разработчикът предоставя пробен период за софтуера, понякога времето е много малко и не е достатъчно, за да се използва като еталон за оценка на неговото качество.

Сега, за да преодолеете това, можете да използвате следния метод ApkVenue, за да нулирате пробния период.

Използване на софтуер за изпълнение като дата

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

Първо, можете да използвате софтуера Run As Date . Самият този софтуер е преносим , лек и прост. С помощта на този софтуер можете да стартирате софтуер с конкретна дата и час .

Ето поглед към софтуера .

Източник на снимка: Снимка: Nirsoft
  • В колона 1 можете да посочите пътя на софтуера, който ще нулирате.
  • В колона 2 посочете датата и часа за софтуера, ApkVenue препоръчва датата от един ден след инсталирането на софтуера.
  • В колона 3 щракнете върху „Изпълни“, за да стартирате софтуера.

Използване на софтуер за ограничаване на времето

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

Ако Run As Date не е ефективен , можете да опитате софтуера Time Stopper . Този софтуер е подобен на Run As Date, преносим, ​​лек и прост. С помощта на този софтуер можете също да стартирате софтуер след определена дата.

Разликата с Run As Date, с този софтуер можете също да създавате преки пътища , което означава, че трябва да отворите този софтуер само веднъж. След това просто отворете файла за пряк път от този софтуер.

Ето поглед към софтуера .

Източник на снимки: Снимка: Technize
  • В колона 1 можете да посочите пътя на софтуера, който ще нулирате.
  • В колона 2 посочете датата и часа за софтуера, ApkVenue препоръчва датата от един ден след инсталирането на софтуера.
  • В колона 3 дайте име, ако е необходимо, след това щракнете върху „Създаване на пряк път на работния плот“ , след което прекият път, който е модифициран чрез този софтуер, ще се появи на работния плот. След това трябва само да стартирате софтуера си чрез този пряк път .

Е, това е просто начинът от ApkVenue да нулира пробния период . Надявам се да използвате този метод разумно. Късмет!

Банер: WIBU-Systems AG