4 приложения за плащане на сметки за кредити за мотоциклети

Търсите ли заявление за плащане на сметки за кредити с мотоциклети? Оказва се, че има 5 приложения, които можете да изберете да платите сметката си за кредит.

Заети ли сте и нямате време да платите сметките си за мотоциклети, които вече са дължими? Не искате да стоите на опашка в банката или в магазина, само за да плащате сметки за кредити с мотоциклети?

Ами момчета, в днешно време всичко е модерна и дигитална ера! Ако единствената ви нужда е да платите моторни заеми, не е нужно да ви омръзва да ходите до банката.

Ако не знаете, има, знаете ли , заявление за плащане на сметката ви за кредит за мотоциклети! Трябва само да създадете акаунт в приложението и да направите Допълнение, за да платите вноските си за мотоциклети.

Не знаете с какви приложения можете да плащате сметките си за кредити с мотоциклети? Ето някои от най-добрите възможности за кандидатстване за плащане на моторни кредити!

4 Заявление за плащане на сметки за кредити за мотоциклети

В днешно време всичко става по-лесно. Атакуването в продължение на часове, само за да плащат кредит сметката си мотор е извън дата !

Сега можете да платите вноските си за мотоциклети, като използвате следните 4 приложения, които ApkVenue препоръчва:

1. Достъп до Adira Finance

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

Първото приложение, което ApkVenue препоръчва да плащате на вноски, е Adira Finance Access . Както подсказва името, това приложение може да се използва само за клиенти на Adira Finance.

Предимствата на това приложение са, че освен че можете да плащате директно вноски за заем на мотоциклет, можете да разберете и подробности за потребителското финансиране, симулация на изчисления на финансирането (ако искате да върнете нов мотор отново), информация за най-близкия клон на Адира , и Adira Finance Contact Care услуги.

За вас, клиенти на Adira Finance, това приложение наистина ви глези, защото не е сложно да инсталирате други приложения за плащане на моторни вноски.

2. PAYFAZZ

Приложения за производителност ИЗТЕГЛЯНЕ

Следващото приложение, което ApkVenue ще препоръча, е PAYFAZZ . Може би това е приложение, което се използва специално за извършване на мултифинансиращи плащания , включително плащане на моторни заеми.

Някои от лизинговите договори, с които PAYFAZZ си сътрудничат, са Bussan Auto Finance (BAF), Columbia Finance, Mega Auto Finance (MAF), Mega Central Finance (MCF), WOM Finance, FIF Finance и FINANCIA / Kredit Plus Finance.

Освен това в това приложение можете също да закупите кредит, да отпускате онлайн заеми и да плащате сметки в PLN. Услугата на едно гише е наистина това приложение.

3. Токопедия

Производителност на приложенията Tokopedia ИЗТЕГЛЯНЕ

Кой не знае тази една от оригиналните индонезийски компании Unicorn? Изглежда, че почти всички онлайн транзакции могат да се извършват с това приложение.

Освен че е онлайн приложение за покупко-продажба, се оказва, че Tokopedia може да се използва и за плащане на сметките Ви за вноски на мотори. Наречете го Astra Credit, BFI Finance, Bussan Auto Finance, Indomobil Finance, Mega Auto Finance и друг лизинг . Има повече от 15 лизингови договора, предоставени от Tokopedia, за да платите вноските си за мотоциклети.

О, да, плащането на кредит за мотор чрез Tokopedia също е по-гъвкаво. Можете да плащате вноски за кредити с мотоциклети на Tokopedia чрез банкови преводи, офлайн точки за плащане , виртуални банкови сметки до OVO Cash.

О, да, Tokopedia включва често даване на отстъпки, когато плащате сметки чрез Tokopedia, включително плащане на вноски за кредити за мотоциклети.

4. Айопоп

Приложения Производителност PT Ayopop Teknologi Индонезия ИЗТЕГЛЯНЕ

Последното приложение, което ApkVenue препоръчва, за да можете да платите сметката си за кредит за мотоциклети, е Ayopop . Някой от вас използвал ли е приложението Ayopop?

Едно от предимствата на това приложение е, че можете да платите вноските си за мотоциклети с различни опции за плащане като - AyoSaldo, банков превод (Bank Mandiri, BCA, BRI, BNI и др.), Дебитна / кредитна карта Visa / Master Card / JCB , Mandiri E-cash, офлайн (Alfamart, Agen46, BTPN WOW) за плащане чрез GO-PAY!

За да платите вноските в Ayopop , трябва само да изберете договора за наем, където вземате мотоциклета -> Въведете номера на договора -> след това изберете как да плащате сметката си за мотоциклет. Понастоящем Ayopop може да извършва плащания на заем за мотоциклети само в лизинг на BFI.

Това бяха 5-те приложения за плащане на сметки или вноски за мотоциклети. Оказва се, че сега всичко е лесно, момчета !

Достатъчни ли са тези приложения, за да представят заявлението за плащане на кредита ви за мотоциклети? Интересувате ли се от ApkVenue, за да направите платена версия на заема за кола?

Моля, споделете и коментирайте тази статия, за да продължите да получавате информация, съвети и трикове и новини за технологиите от Jalantikus.com

Прочетете също статии за интернет или други интересни статии от Naufal .