как да изтриете блогове лесно и бързо

В тази статия ApkVenue ще ви даде как да изтриете блогове на 3 известни доставчици на блогови услуги, Blogger, WordPress и Medium.

Банди, ApkVenue искате да попитате малко, искали ли сте някога да изтриете парче от миналото си?

Може би някои от вас са направили нещо неудобно в колежа, за което досега са говорили приятелите ви?

Или може би в нестабилното си време сте излели съдържанието на сърцето си в публикация в блог, която ако го прочетете сега само ви забавлява?

За съжаление, банда, ApkVenue не може да ви помогне с първия и втория проблем. Но за третия проблем, как така ApkVenue може да помогне, като даде ръководство за това как да изтриете блог !

Ръководство за това как да изтриете блог

Не сте само банда, които може да сте малко смутени от това, което сте били в миналото. Джака също беше в същата позиция!

Ако прочетете и прочетете писанията, които Джака е написал преди 10 години, определено ще се почувствате, че искате да хвърлите нещо, защото то е толкова различно от Джака сега.

Името също е живо същество, нали, трябва да е преминало през процес на зрялост, така че е съвсем естествено, че например блогът, който създадохте преди десет години, сега не отразява това, което сте днес.

В крайна сметка услугите за блогове като Blogger , WordPress и Medium също са за щастие безплатни, така че не е нужно да се чувствате виновни, когато е време да затворите блога си.

Как да изтриете блог в Blogger

За първи път стартиран в края на 20-ти век и придобит от Google през 2003 г., Blogger е един от най-известните доставчици на блогови услуги.

Интерфейсът е лесен и лесен за използване, което прави Blogger така една от основните опции за новодошъл в света на блоговете.

За щастие, как да изтриете блог в Blogger също е много просто, просто трябва да изпълните следните стъпки от ApkVenue:

Стъпка 1 - Влезте в сайта на Blogger

 • На вашия компютър или браузър за лаптоп отидете на blogger.com . Ако не сте влезли автоматично в акаунта си, щракнете върху бутона Вход в горния десен ъгъл.

Стъпка 2 - Влезте във вашия блог

 • Влезте с имейла и паролата, които сте използвали за блога, който искате да изтриете, и щракнете върху бутона Напред, за да продължите.

Стъпка 3 - Изберете блога, който искате да изтриете

 • Ако вашият акаунт има повече от 1 блог, уверете се, че сте избрали блога, който искате да изтриете .

 • Горе вляво, под логото на Blogger, е името на избрания в момента блог. Щракнете върху стрелката до името, за да изберете блога, който искате да изтриете.

Стъпка 4 - Щракнете върху Опции за настройки -> Още

 • В левия прозорец щракнете върху опцията Настройки, за да отворите няколко нови менюта и щракнете върху опцията Още .

Стъпка 5 - Щракнете върху Изтриване на опция за блог

 • За да изтриете блог, щракнете върху опцията Изтриване на блог от дясната страна.
 • Преди да изтриете вашия блог, ще ви бъде предоставена възможност да експортирате своя блог, като щракнете върху бутона Изтегляне на блога .

 • Щракнете върху бутона Изтрий този блог, за да изтриете вашия блог.

 • Блоговете, изтрити по този начин, ще останат 90 дни, преди да бъдат изтрити завинаги. Ако все още сте разстроени, имате 3 месеца, за да промените решението си, банда!

Как да изтриете блог в WordPress

Въпреки че често се използва като платформа за блогове, WordPress може да се използва за създаване на различни видове уебсайтове.

Поради по-високите си възможности от Blogger, WordPress не се препоръчва за потребители, които нямат известна представа .

За щастие, как да изтриете блог на WordPress все още е относително лесно и просто трябва да следвате стъпките по-долу, банда!

Стъпка 1 - Влезте в сайта на WordPress

 • На вашия компютър или браузър за лаптоп отидете на WordPress.com . Ако не сте влезли автоматично в акаунта си, щракнете върху бутона Вход горе вдясно.

Стъпка 2 - Влезте във вашия блог

 • Влезте, като използвате имейл и парола или акаунтите на Google и Apple, които използвате за блога, който искате да изтриете, след което щракнете върху бутона Вход, за да продължите.

Стъпка 3 - Въведете блога, който искате да изтриете

 • Щракнете върху бутона Моят сайт горе вляво, за да въведете настройките на блога, които искате да изтриете.

Стъпка 4 - Щракнете върху Управление на опциите -> Настройки

 • В интерфейса на Моят сайт се уверете, че заглавието на блога и URL адресът, написани в горния ляв ъгъл, съвпадат с блога, който искате да изтриете.
 • Щракнете върху опцията Управление, за да отворите нови опции и щракнете върху опцията Настройки .

Стъпка 5 - Изтрийте вашия блог на WordPress

 • В интерфейса, който се показва, превъртете надолу до дъното, за да намерите опцията Изтриване на вашия сайт за постоянно .
 • Преди да изтриете вашия блог, ще получите възможността да експортирате своя блог, като щракнете върху бутона Експортиране на съдържанието .
 • Превъртете надолу до дъното, за да намерите опцията Изтриване на сайт .

 • Преди да щракнете върху бутона, уверете се, че сърцето ви е стабилно, банда! В WordPress не ви се дава период от 90 дни, защото всичко се изтрива веднага .

Как да изтриете блог на средно ниво

В сравнение с Blogger и WordPress, за Medium може да се каже, че е много млад.

Въпреки това много изчистеният външен вид и лекотата на използване на Medium правят Medium един от най-добрите сайтове за блогове.

Вярно с репутацията си, изтриването на стария ви блог в Medium е много по-лесно от Blogger и WordPress.

Стъпка 1 - Отидете на сайта Medium

 • На вашия компютър или браузър за лаптоп отидете на Medium.com . Ако не сте влезли автоматично в акаунта си, щракнете върху бутона Вход в горния десен ъгъл.

Стъпка 2 - Влезте във вашия блог

 • Влезте с акаунта, който сте използвали за създаване на блог на Medium.

Стъпка 3 - Щракнете върху Аватар -> Настройки

 • След като влезете в акаунта си, аватарът на акаунта ви трябва да се появи в горния десен ъгъл.

 • Щракнете върху аватара си, за да отворите няколко нови менюта и щракнете върху опцията Настройки .

Стъпка 4 - Щракнете върху Изтриване на опцията за акаунт

 • След като влезете в интерфейса за настройки , превъртете надолу до дъното, за да намерите и щракнете върху опцията Изтриване на акаунт .

 • Направете го в съответствие с инструкциите от Medium и щракнете върху опцията Потвърждаване на изтриването, за да изтриете вашия блог.

 • Както в WordPress, и в Medium това действие е постоянно. Уверете се, че сърцето ви е стабилно първо, преди да изтриете блога си, банда!

Горе-долу, така, банда, как да изтриете личен акаунт в блога при 3-те най-известни доставчици на блогови услуги.

Смущаващите ви снимки в гимназията вероятно не могат да бъдат изтрити. Но не се притеснявайте, всички ваши излияния в блога могат да бъдат изтрити!

В бъдеще не е нужно да сте срамежливи, банда, ако искате да напишете какво ви разстройва днес, защото всичко може да бъде изтрито!

Прочетете също статии за блогове или други интересни статии от Фикри Хариш