8 най-ефективни игри с памет за Android, някои са само 2 MB!

Този път ApkVenue ще прегледа някои игри за Android, които са подходящи за малка RAM, игрите за Android, които спестяват най-много памет на вашия смартфон.

Кой каза, че смартфоните с малка RAM не са подходящи за игра? Всички смартфони, независимо от размера на RAM, все още са подходящи за игри. Със сигурност обаче можете да играете не всички игри . Тъй като малката RAM е много податлива на проблеми със забавяне .

За тези от вас, които имат смартфон с ниски спецификации или малък капацитет на RAM, не е нужно първо да се обезсърчавате . Спокойно, Google Play Store предлага хиляди безплатни игри, на които можете да се насладите и разбира се има много леки игри там.

Е, искате да знаете? Тук ApkVenue преглежда някои от най-ефективните игри с памет за Android , гарантирано забавяне! Вижте следния преглед на ApkVenue!

  • 15 най-добри стратегически игри за Android през 2019 г., могат да играят онлайн и офлайн!
  • Без интернет! Това са 20-те най-добри офлайн игри за Android 2017
  • 20 най-добри офлайн игри за Android 2020, атрактивен геймплей и HD графика!

Малка оперативна памет за Android? Опитайте тези 8 най-яките игри в най-леките в света!

1. Скейтър момче

Skater Boy ще бъде идеален за вас да играете на Android с малка RAM. Особено ако харесвате играта Subway Surfer , но спецификациите са неадекватни, тя наистина ще ви подхожда. Тъй като освен, че е лека (само 9 MB ), тази игра е и много забавна, защото е подобна на Subway Surfer, но е много по-малка по размер .

2. Судоку

Все още не гледайте надолу на графиката! Въпреки че появата на играта Судоку не е толкова страхотна, геймплеят е много вълнуващ и е идеален за Android с минимална RAM. Размерът на играта също е много малък (само 2 MB ). И освен че ще се забавлявате, ще си припомните и традиционните игри, които трябва да сте играли преди.

3. Състезание нагоре по хълма

Ако харесвате състезателни игри, но RAM паметта ви с Android е стегната, тогава Up Hill Racing Hill Climb е правилният избор. Наистина е вълнуващо, ще действате като контролер за кола, който преминава през екстремните съществуващи препятствия . Превозните средства, които използвате там, също са уникални, като резервоари, автопети, трактори и много други.

4. Мозъчни точки

Следващата игра за спестяване на памет е Brain Dots. Играта Brain Dots е в съответствие с 3-те игри по-горе. Може да се каже, че геймплеят, представен от Brain Dots, е много прост и опростен , но много готин.

Вашата работа е само да насочвате двете топки да се срещат помежду си, като рисувате интересни фигури като триъгълници или дъги. Размерът на играта Brain Dots също не е твърде голям, само около 20 MB .

5. Ядосан Гран

ApkVenue наистина обича да играе тази спестяваща памет игра за Android, само за да се отърве от нея, защото освен че е лесна за изпълнение, тази игра носи уникален и весел геймплей ! Ще играете, за да контролирате нацупена баба по целия път, за да биете хора . Също така трябва да внимавате, защото ако ударите полицията, ще умрете и загубите .

6. Състезателен мото

Любовните състезателни игри означава, че трябва да играете Racing Moto . Тази игра ще изисква от вас да бъдете уличен състезател, който тича с висока скорост през града. Също така трябва да се опитате да избягвате препятствия като коли, блокиращи пътя и други препятствия.

Любопитен? Няма нищо лошо в изтеглянето, тъй като тази игра е с размер само 6 MB , така че ще спести памет и разбира се малка RAM все още ще работи безпроблемно . Тъй като графиката на тази игра все още е под стандартната.

7. Bottle Shoot 3D Let's Go

Bottle Shoot 3D Let's Go предоставя 3D графики, които не са толкова страхотни, но това е съвсем естествено, защото е с размер само 7 MB . Поради простата графика е сигурно, че тази игра няма да изтощи много RAM, така че дори малките RAM да продължат да работят гладко. Начинът, по който играта работи, е съвсем прост, трябва само да познаете цветните бутилки, за да получите точки.

8. Баскетболна стрелба

Феновете на баскетбола наистина са длъжни да играят тази игра Basketball Shoot , защото освен че можете да работите с малка RAM, размерът на играта също е много малък, само 5 MB! Вашата работа като играч определено е да поставите баскетбола на ринга, докато не получите високи точки.

Това е списъкът на най-ефективните игри с Android за Android. Осемте игри по-горе не са точно добри от гледна точка на графиката, но това е, което прави играта лесна за игра. Тъй като като цяло, колкото по-високо е качеството на графиката, толкова по-висока е RAM паметта.