лесен начин за автоматично получаване на актуализации на приложения, които не се играят

Как да актуализирам приложенията, които не са в Play Store, автоматично? Със сигурност сте любопитни, нали? Така че, ако искате да знаете, моля, вижте следната статия!

Досега ние като потребители на смартфони с Android все още разчитаме на Google Play Store като средство за изтегляне на различни приложения, от които се нуждаем , вариращи от приложения в социалните медии като BBM и Line, приложения за обработка на документи като WPS Office, приложения за игри като Onet или по-популярни такива. в момента Super Mario Run и много други приложения.

Макар Play Store на Google предоставя толкова много приложения, все още има различни приложения готини, които не са в Play Store и могат да бъдат получени само като ги изтеглите чрез определени сайтове в интернет, като например зареждане на батерията Limit заявлението , Android зареждане ограничения , или приложения. Xposed Framework, която можете да използвате, за да модифицирате вашия APK за Android.

 • Как да изтеглите платени приложения от Play Store, без да харчите пари
 • Тези 5 платени приложения можете да получите БЕЗПЛАТНО! Искате ли?
 • Не инсталирайте безплатно безплатни приложения небрежно, тук са 4-те опасности!

Лесни начини за получаване на автоматични актуализации за приложения, които не са от Play Store

Е, въпреки че сте изтеглили различни страхотни приложения извън Play Store, все още срещате проблеми, когато искате да актуализирате . Трябва да се притеснявате да търсите сайтове, които предоставят актуализации за тези приложения, така че понякога се надявате, че кой знае, че има приложения, които могат да улеснят получаването на актуализации за приложения за Android, които не са в Play Store, или могат да актуализират тези приложения за Android.

За щастие ApkVenue току-що намери приложение, което може да помогне на проблема ви, наречено APK Updater . Какви са предимствата на това приложение за Android и как можете да го използвате ? Просто погледнете отзива от ApkVenue!

 • Както обикновено, първата стъпка, която трябва да направите, е да изтеглите и инсталирате приложението APK Updater на вашето устройство Android. След като бъде инсталиран, не забравяйте да стартирате приложението веднага.
 • След това ще бъдете насочени към главната страница на това приложение, където можете да видите списък с приложения, които са инсталирани на вашия Android, било то приложения от Play Store или вашите приложения , които не са в Play Store , които имате работи толкова усилено, за да го получи.
 • След това първо трябва да влезете в Настройки , която се намира в горния десен ъгъл на екрана. В този раздел Настройки можете да определите времето за уведомяване за актуализация за вашите приложения за Android, особено за вашите приложения за Android , които не са налични в Play Store.

 • ApkVenue препоръчва тук да изберете опцията Daily, за да можете да получавате известия за автоматично актуализиране за любимите си приложения за Android възможно най-скоро.

 • За раздела Източници на актуализации можете да изберете три източника, а именно от APK Mirror, Google Play и APK Pure . Така че не е сложно, просто изберете и трите.

ВИЖТЕ СТАТИИ
 • Когато приключите, докоснете иконата за опресняване в горната част на екрана, точно вляво от иконата за настройки . С натискане на иконата Refresh, приложението APK Updater незабавно ще проверява за актуализации автоматично за всяко от вашите приложения за Android, включително приложения за Android, които не са в Play Store.
 • Изчакайте няколко минути, докато процесът на опресняване завърши, и го преместете в раздела Актуализации в това приложение . В този раздел ще видите списък с вашите приложения за Android, които трябва да бъдат актуализирани, включително приложения за Android, които не са в Play Store, който сте инсталирали. Например приложението PokeTrack на ApkVenue не е в Play Store.
 • Ако вече сте избрали кои приложения бихте актуализирали, просто докоснете самата икона на приложението и APK Updater незабавно ще търси актуализация от избора на приложение за Android, която автоматично .

 • Всичко, което трябва да направите, е да изчакате няколко минути. Когато това приложение завърши процеса на търсене , всичко, което трябва да направите, е да натиснете бутона за изтегляне, за да актуализирате приложението си за Android.

Е, какво правиш? Подобна ли е малко на функцията за автоматично актуализиране от Play Store? С приложението APK Updater, можете да не се наложи да се занимавам сърфиране из търси актуализации от приложения за Android, които не са в магазина на възпроизвеждане, тъй като приложението се ще работи автоматично, за да сърфирате в интернет и да получите актуализации в зависимост от вашите нужди. Добре, опитайте добре и не забравяйте да споделите своя опит, ако сте го опитали!