как да играя мобилни легенди на компютър и лаптоп (100% работи)

Искате ли да играете ML като да играете Dota 2? Просто играйте на компютър! Вижте урока за това как да играете Mobile Legends на компютър и лаптоп, без да сте бавни отдолу.

Кой тук обича да играе ML, докато не загубите представа за времето? Само за да знаете, сега има начин да играете Mobile Legends на компютър , знаете ли!

Разбира се, има няколко предимства, които можете да получите, като играете на компютър. Например няма да свърши батерията и интернет квотата.

Така че за тези от вас, които не знаят как да изтеглят Mobile Legends на лаптоп, тук ApkVenue ще прегледа изцяло как да играете ML на лаптопи и компютри без забавяне . Вижте го !

Предимства на възпроизвеждането на мобилни легенди на компютър / лаптоп

Всъщност Mobile Legends е мобилна игра, която е предназначена да играе на смартфони или таблети, базирани както на Android, така и на iOS.

Въпреки това много приложения за емулатор на Android на компютър вече позволяват начин за възпроизвеждане на ML на лаптоп или компютър с Windows 7. Разбира се, има много предимства, които можете да почувствате, включително:

1. Контроли и графики като Dota 2

За тези от вас, които търсят страна, освен да играят Dota 2 на компютър, Mobile Legends наистина може да бъде изход, знаете ли. Простите контроли с опростен геймплей може да са вашата причина.

Сега някои хора, които играят Mobile Legends на компютър, също искат да продължат да изживяват играта на Dota 2, като използват контроли под формата на мишка и клавиатура .

Е, ако сте от типа хора, чиито ръце бързо изсъхват, няма повече грешно умение, защото ръцете ви са хлъзгави, банда!

2. Максимално предаване на живо

Така че, ако тази причина обикновено е за онези от вас, които искат да предават игри на живо в YouTube или други платформи .

Обикновено YouTubers в Mobile Legends играят повече на компютър, за да получат някои предимства. Например като по-добра интернет връзка и без забавяне при стартиране на различни програми наведнъж.

Минимални спецификации за мобилни легенди на компютър / лаптоп

След като знаете предимствата на играта на Mobile Legends на компютър, сега трябва да знаете минималните спецификации за компютър или лаптоп, които трябва да имате.

О, да, това е, за да ви е по-удобно да играете без прекъсване на забавянето , знаете ли. Тогава какви са минималните спецификации? Проверете подробностите по-долу, да!

Минимални спецификации Мобилни легенди: Bang Bang
Операционна система Windows 7/8/10 (последен сервизен пакет)
процесор Многоядрени процесори, поддържат VT-x или AMD-V технология за виртуализация
VGA Поддържа Open GL 2.0 или по-висока производителност
RAM 4 гигабайта
Твърд диск 1,5 GB
Допълнителен Стабилна интернет връзка

Как да играете мобилни легенди на компютър или лаптоп без забавяне (100% работи)

Трябва да си нетърпелив, нали? Спокойно, сега вече сте влезли в основната дискусия!

Сега за този урок ApkVenue ще препоръча използването на NoxPlayer или по-известен като Nox.

Самият NoxPlayer е един от най -добрите софтуери за емулатор на Android, който се препоръчва за игра на Android игри на компютри или лаптопи.

За тези от вас, които искат да играят директно на компютър, за съжаление до момента няма начин да играете Mobile Legends на компютър без емулатор .

За следващите стъпки нека видим пълния урок за игра на ML на лаптоп по-долу:

Как да изтеглите и инсталирате Mobile Legends на NoxPlayer

Ако не разполагате с NoxPlayer емулатор софтуер и играта на Mobile Legends инсталиран в него, нека да следват стъпките по-долу.

Наистина е лесно! Не използвайте всякакви усложнения.

 • Изтеглете и инсталирайте приложението емулатор Android Nox Player на вашия компютър. Можете да го изтеглите директно чрез връзката по-долу:
BigNox Emulator ИЗТЕГЛЯНЕ на приложения
 • Изтеглете най-новия APK файл на Mobile Legends: Bang Bang на връзката по-долу. След това щракнете и плъзнете APK файла в прозореца NoxPlayer, за да започнете да инсталирате.
Moonton Strategy Games ИЗТЕГЛЕТЕ
 • В допълнение към ръчната инсталация чрез APK файл , можете да инсталирате и чрез услугата Google Play Store , достъпна на NoxPlayer.

 • Отворете приложението Google Play Store в NOX, след което влезте с вашия акаунт в Gmail. Извършете инсталацията както обикновено.

 • Ако е така, стартирайте Mobile Legends: Bang Bang, като кликнете върху предоставената икона. Изтегляне на игра на данни , за да може да се играе играта.
 • Свършен! Наистина лесно, нали, банда?

Как да настроите мишка и клавиатура за мобилни легенди на NoxPlayer

Не е възможно, вече е инсталиран на компютър или лаптоп, но все още настоявате , че все още искате да играете с помощта на сензорния екран ?

Е, тъй като ще играете с мишка и клавиатура , има редица настройки, които трябва да направите, преди действително да играете и да почувствате вълнението.

Ето някои ключови карти , за да контролирате Mobile Legends на компютър с помощта на мишка и клавиатура . Слушай, нека!

 • След като влезете в играта, първо играйте персонализиран режим, за да започнете бутоните за настройка. Отворете менюто Симулиране на докосване или комбинацията от клавиши Ctrl + 1, за да влезете в страницата с настройки на мишката и клавиатурата .
 • NoxPlayer е предоставил препоръчани настройки за игра на жанрове на MOBA. Ето най-добрите настройки на мишката и клавиатурата за възпроизвеждане на Mobile Legends на NoxPlayer.

Колекция от ключови карти за мобилни легенди на NoxPlayer

Бутон Функция
Закопчавам Движение нагоре
Бутон надолу Движение надолу
Ляв бутон Движение наляво
Бутон вдясно Движение вдясно
Космос Нормална атака
Въпрос: Умение 1
W Умение 2
Е. Умение 3
1 Надграждане на умение 1
2 Надграждане на умение 2
3 Надграждане на умение 3
V Припомням си
Б. Regen
н Бойна магия
Клавиш за главни букви Магазин за артикули
Z. Купете артикул 1
х Купете артикул 2
F1 Команда за атака
F2 Команда за отстъпление
F3 Съберете командата
F4 Команда за чат
Shift Бойна статистика

Note:


Di atas adalah setting mouse dan keyboard default dari NoxPlayer untuk bermain Mobile Legends. Kamu pun bisa dengan mudah melakukan custom tombol sesuai dengan preferensi kamu, geng.

Съвети и трикове за възпроизвеждане на мобилни легенди на компютър или лаптоп, Auto Win!

Изтеглете и инсталирайте играта? Проверете! Имате на мишка и клавиатура бутон настройките ? Проверете!

Сега липсват няколко съвета и трикове, така че вашето изживяване да бъде по-удобно, особено от проблема със забавянето, известен още като счупени кадри .

За да направите това, можете да направите следните стъпки.

 • Уверете се, че интернет или WiFi мрежата, която използвате, е стабилна, докато играете.
 • Не забравяйте да промените графичните настройки, когато играете игри на Средни или най-ниски. Това може да се направи по време на игра или в NoxPlayer.
 • Използвайте приложението за ускоряване на играта, за да почистите RAM и приложения, работещи във фонов режим .
 • Играйте с помощта на геймпад, за да подобрите игралното изживяване. За най -добрите препоръки за геймпад вижте тази статия: 8 най-добри геймпада за Android за възпроизвеждане на мобилни легенди (Актуализация 2019) .
ВИЖТЕ СТАТИИ

Бонус: Препоръчителен емулатор на Android за мобилни легенди Освен NoxPlayer

Освен използването на емулатора NoxPlayer, има и някои препоръки за най-добрия емулатор на Android за игра на игри, които можете да опитате!

1. Tencent Gaming Buddy

Първо можете да използвате Tencent Gaming Buddy . Този емулатор, направен от Tencent Games, не се използва само за игра на PUBG Mobile игри.

Тук има библиотека, която съдържа други игри, като Arena of Valor, Honkai Impact 3, Speed ​​Drifters, включително Mobile Legends: Bang Bang.

Сега за следните методи за инсталиране, за да играете игри на този емулатор , можете да видите и тук: Как да играете PUBG Mobile на компютър чрез Tencent Gaming Buddy Emulator .

Игри за стрелба Tencent Mobile International Ltd. ИЗТЕГЛИ

2. BlueStacks

След това има Bluestacks, който вече е достигнал третата версия, която вече има пълна поддръжка от платформата за игри BlueStacks .

Въоръжен с тази функция, се твърди, че тя ще осигури по-добра и по-бърза производителност, за да подкрепи вашето преживяване при игра на Android игри на компютър или лаптоп.

Драйвери за приложения и смартфон Bluestack ИЗТЕГЛЯНЕ

Други игрални емулатори на Android ...

Освен Tencent Gaming Buddy и Bluestacks, има и няколко други емулатори на Android, които можете да опитате и персонализирате според нуждите.

Можете да прочетете повече за статията на ApkVenue: 20 най-добри емулатора на Android за персонални компютри и лаптопи (Update 2019) .

ВИЖТЕ СТАТИИ

Така че това е как да инсталирате, както и как да играете Mobile Legends на компютър или лаптоп без забавяне, като използвате емулатора NoxPlayer.

А за тези от вас, които го опитват за първи път, определено ще имате малко затруднения при настройването на контролите на мишката и клавиатурата , банда.

Така че продължавайте да опитвате, докато успеете! Ganbatte kudasai ~

Прочетете също статии за Mobile Legends или други интересни статии от Satria Aji Purwoko .