7 от най-добрите и най-вълнуващите игри за xbox 360 за игра през 2020 г.

Конзола за Xbox 360, все още популярна и днес. Всъщност някои от игрите все още са обичани от много фенове, като следните най-добри игри за Xbox 360.

Кой не познава тази популярна игрална конзола, проектирана от Microsoft ? Тази игрална конзола, издадена през 2005 г., е все още популярна и днес.

Този съперник на PlayStation 3 и Nintendo Wii е първата игрална конзола, която използва безжичен стик. Не е изненадващо, че присъствието на Xbox 360 по това време беше много обичано.

Няколко игри за Xbox 360 също са успешни и са получили много фенове досега поради вълнението от геймплея и уникалността на графиката, която носят.

И така, кои са най-добрите игри на Xbox 360 от миналото до сега? Вижте пълния преглед по-долу, банда!

Най-добрите игри на Xbox 360 за всички времена

Онлайн възможностите и графичното качество, предлагани от Xbox 360, наистина са зашеметяващи. Не е чудно, че досега все още има много геймъри, които играят с тази игрова конзола.

Е, този път ApkVenue ще обсъди линията на най-добрите игри на Xbox 360 за всички времена, които могат да ви направят пристрастени, банда. Слушай, нека!

1. Grand Theft Auto V

Кой не знае тази игра за Xbox 360? Grand Theft Auto или GTA е игра, която е синоним на наркодилъри и други престъпления.

Докато играете, от вас ще се изисква да изпълнявате различни мисии в GTA V, например извършване на сложни и опасни грабежи, банди.

GTA V не се различава много от предишните версии. В тази игра има фантастичен сценарий, съсредоточен върху три комплекса в град Лос Сантос.

Подробности Grand Theft Auto V
Разработчик Rockstar North
Издател Rockstar Games
Дата на излизане 17 септември 2013 г.
Жанр Екшън приключение

2. Здравейте 3

В тази игра, издадена през 2007 г., ще играете като Master Chief, като продължите сюжета от Halo: Combat Evolved и Halo 2 .

С резолюция 1080p можете да се чувствате по-комфортно в тази най-добра игра на Xbox 360. Има и мощен онлайн играч за четири играчи и редактор на карти.

В тази жанрова игра на шутър от първо лице има една игра, която е доста забавна, а именно детонира извънземни. Гарантирано наистина вълнуващо!

Подробности Здравейте 3
Разработчик Бунги
Издател Microsoft Game Studios
Дата на излизане 25 септември 2007 г.
Жанр Стрелец от първо лице

3. Батман: убежище Arkham

Известният герой на супергероя Батман също присъства в играта Xbox 360 и се превръща в един от най-добрите за всички времена. Всъщност тази игра е и най-добрата компютърна игра.

С главния герой като Батман, вие трябва да проучите пъзелите, предоставени от Жокера, с общо до 240 пъзела.

Batman: Arkham Asylum също ще ви включи в битка. По-късно можете да използвате емблематичното оръжие, което Батман обикновено използва.

Подробности Батман: убежище Arkham
Разработчик Rocksteady Studios
Издател Eidos Interactive, Warner Bros. Интерактивно забавление
Дата на излизане 25 август 2009 г.
Жанр Екшън приключение

Други най-добри игри за Xbox 360 ...

4. Red Dead Redemption

Red Dead Redemption е игра за Xbox 360, която разказва историята на бивш престъпник в търсене на справедливост, за да поправи това, което някога е извършил.

Той е Джон Марстън, който живее в Ню Остин, град, който няма закони. Така че той трябваше да смаже бандитите сам.

Разположен в дива пустиня, когато играете най-добрата игра Rockstar Games, от вас се изисква да се биете срещу различни диви животни, които могат да атакуват по всяко време.

Подробности Red Dead Redemption
Разработчик Rockstar Сан Диего
Издател Rockstar Games
Дата на излизане 18 май 2010 г.
Жанр Екшън приключение

5. Lego Star Wars: Пълната сага

Ако сте фен на Star Wars, Lego Star Wars: The Complete Saga със сигурност е много подходящ да бъде най-новата ви любима игра, банда.

Тази игра за Xbox 360 за деца е популярна и сред възрастните. Освен забавния геймплей, можете да станете и миниатюрен герой на Междузвездни войни в тази игра.

В допълнение, тази игра на Междузвездни войни може да се играе и от няколко души заедно, известна още като мултиплейър. Така че е подходящ за семейни събирания.

Подробности Lego Star Wars: Пълната сага
Разработчик Пътуващи приказки, Amaze Entertainment
Издател The Walt Disney Company, Lucasarts, Warner Bros. Интерактивно забавление, Feral Interactive
Дата на излизане 6 ноември 2007 г.
Жанр Екшън приключение

6. Gears of War 3

Тази мултиплейър игра Xbox 360 е вълнуващата кулминация на трилогията Epic Games със страховит геймплей, който е малко брутален и емоционален.

Подобно на предишната серия, GOW 3 все още се предлага с герои и антагонисти, които изглеждат твърди, докато поддържат големи оръжия.

Най-добрите игри от Epic Games също се считат за успешни в представянето на добри визуални ефекти, зашеметяващи дизайни на чудовища и поддържаща битка.

Подробности Gears of War 3
Разработчик Епични игри
Издател Microsoft Studios
Дата на излизане 20 септември 2011 г.
Жанр Стрелец от трето лице

7. Just Dance 2019

Just Dance 2019 е игра на Ubisoft, която може да се играе за един играч или мултиплейър за до 4 души. Можете също така да изберете герой, както желаете.

Уникално, тази игра Xbox 360 Kinect може да се играе и с помощта на смартфон като контролер с приложение, което може да се изтегли безплатно.

В допълнение, една от най-новите Xbox игри 2019 предлага и повече от 400 песни, които можете да изберете според вашия вкус. Наистина вълнуващо, нали?

Подробности Just Dance 2019
Разработчик Ubisoft
Издател Ubisoft
Дата на излизане 23 октомври 2018 г.
Жанр Музика

Това бяха 7-те най-добри игри за Xbox 360 за всички времена, които трябва да опитате. Толкова е вълнуващо, ApkVenue гарантира, че веднага ще бъдете пристрастени от първия път, когато го играете.

Благодарение на предлаганите онлайн възможности и графично качество, не е чудно, че Xbox 360 все още е популярен и има много фенове днес.

Прочетете също статии за филми или други интересни статии от Тиа Рейша .