Ето как да създадете група в Instagram, това е лесно и бързо!

Тук ApkVenue дава два начина за създаване на група в Instagram. Не сте доволни от групи, които съществуват само в приложения за чат? Сега можете да създавате групи в социалните медии, една от които е Instagram. Как

В тази технологична ера тенденцията на хората, които наистина обичат да се разхождат с приятели, всъщност е заразена с джаджи. Да, почти всички приложения за чат със сигурност предоставят групова функция, която позволява на потребителите и някои от техните приятели да разговарят заедно в приложението.

Не сте доволни от групи, които съществуват само в приложения за чат ? Искате ли да имате и група за приложения в социалните медии? В Instagram например? Не се притеснявайте, защото сега можете да създавате групи и в Instagram . ApkVenue ще ви даде два начина, нека слушаме.

  • Instagram ви кара да не сте уверени! Това са 4 изненадващи факта в Instagram
  • Как да скриете „лепкавите“ снимки в Instagram, без да ги изтривате
  • Искате ли да бъдете знаменитост? Тази уникална машина се продава като Instagram!

2 Как да създадете групи в Instagram

1. Създайте група в Instagram, използвайки Direct Message (DM)

Първият начин е да се използва функцията за директно съобщение или DM . Освен да изпращате съобщения, тази функция може да се използва и за създаване на групи, знаете ли. Как да се направи?

Отидете в раздела DM > Въведете съобщение , например "Хей, момчета! Нека направим група в Instagram!" > Изберете няколко приятели, които искате да станете член на групата > Дайте името на групата в раздела „Назовете тази група ...“, което автоматично ще се появи, след като изберете приятелите си> Бъдете групата, която сте създали.

2. Създайте групи в Instagram, използвайки истории

Освен да преминете през DM, можете също да създавате групи в Instagram, като използвате функцията Instagram Story . Освен публикуването на снимки или видеоклипове на вашите ценни моменти, тази функция може да се използва и за създаване на групи. Как

Изберете менюто с история и създайте снимка / видеоклип, който искате да публикувате > Натиснете "Напред" > Изберете няколко приятели, които искате да станете член на групата > Изберете "Нова група" > Наименуване на вашата група > Бъдете групата, която сте създали.

Това са два начина за създаване на група в Instagram. Така че, където и когато пожелаете, все още можете да излизате с приятели, защото имате групов форум, включително в Instagram. Интересувате ли се от директно създаване на група по IG?

Прочетете също статии за групата или други интересни статии от Рейналди Манасе .