плавно сърфирайте в интернет, ето как да намерите добър сигнал в къщата

Този път JalanTikus иска да сподели метода с вас, за да можете удобно да сърфирате в интернет у дома, без да ви безпокоят лоши сигнали.

Когато играете интернет у дома, в къщата ви трябва да има няколко места, които имат добра или лоша сила на сигнала . Очевидно искате да избягвате места в къщата си, където интернет сигналът е слаб, което ви кара да чакате буфериране, когато гледате YouTube, или да изоставате, докато играете игри.

Очевидно има трик, който можете да използвате, за да знаете кои места в къщата ви имат лоши и добри интернет сигнали . Този път JalanTikus иска да сподели с вас как можете да сърфирате комфортно у дома, без да ви безпокоят лоши сигнали, които ви дразнят, когато играете на смартфона си у дома.

  • 15 най-лесни начина за засилване на WiFi сигнала, предавайте гладко Jaya!
  • Как да укрепим Xiaomi 4G сигнала без допълнителни приложения
  • Как да укрепим Xiaomi 4G сигнала без допълнителни приложения

Как да намерим добри сигнали

На първо място , направете прост план на къщата си на хартия или на смартфона си.

След това влезте в полевия тестов режим за iOS, като наберете 3001 # 12345 # или отидете в Settings> Status> SIM Status на Android, за да видите индикатора за силата на сигнала, който вашият смартфон е уловил.

След това се разходете из къщата от една точка до друга, където обикновено се отбивате, за да играете на вашия смартфон. Вижте колко силен е сигналът и го запишете на плана на пода, който правите.

Ако индикаторът показва -100 dBm, това означава лошо качество на сигнала . Най-доброто качество на сигнала ще покаже индикация при -70 dBm .

Е, сега можете да знаете по-добре, коя стая има силен сигнал. Така че, можете да сърфирате по-плавно и гласът, когато се обаждате, ще бъде по-ясен. Вече не се чувствам зле, когато играя смартфон у дома.